^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9675 Dátum: 12 jan 16, 19:02:06 » |
|
"Bár nem tudom milyen történelem könyv az amiben egy csomó meleg csókolózik, meg meztelen emberek menekülnek."Sztem sokan örlnének ha ilyen könyvek lennének, én ismerek jópár ilyen embret wáá duma topic 9
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #9676 Dátum: 12 jan 16, 19:02:55 » |
|
Nekem nagyrészt csak angol országosok és megyeik vannak, pár városi szavaló, helyi angolverseny, meg amiket a sulitól kaptam évvégeken, pl: Kitűnő tanulmányi eredményei és példamutató szorgalma" (Azt már nem merték ráírni, hogy példamutató magatartás, merthát az aztán... xdd kicsit se lenne igaz ) Ja, meg az angol nyelvvizsga. Kb. ennyi. Hmm az tök jó lehet, ha olyan szépen rajzolsz, hogy még múzeumba is beküldik. :O 1-2 olyat igazán megmutizhatnál.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9677 Dátum: 12 jan 16, 19:05:02 » |
|
De igen, én voltam a Gundeles Csak az a túljelentkezés hááát... elvette a kedvem rendesen. Az, hogy 200 helyre kb. 1200-an!! jelentkeznek, nekem egyre inkább nem tetszik.. Meg aztán, hogy inkább gimnáziumba mennék most már. Onnan bármi lehet, akkor már ne szakközépbe menjek, meg is unhatom a cukrászatot. (Így belegondolva, egyetlen emberért sütök, főzök. Ez nem menne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9678 Dátum: 12 jan 16, 19:14:20 » |
|
csak a témát írtam át a hszban, hátha többen bejönnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #9679 Dátum: 12 jan 16, 19:18:04 » |
|
basszus bevettem oppszika most már duma 10
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9680 Dátum: 12 jan 16, 19:21:38 » |
|
hát most totálisan a fórumra koncentrálok, még az fb-en is chat offline vagyok. néha nyomok egyet e játékon aztán visszajövök. nincs kedvem chatelni túl gyorsan kell reagálni. itt össze tudom szedni a gondolataim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9681 Dátum: 12 jan 16, 19:22:01 » |
|
Lol ,de megijedtem hogy írtatok 300 oldalt pár perc alatt. Amúgy ti mind ilyen jó tanulok vagytok? Nekem nyocadikba hármas átlagom ha volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9682 Dátum: 12 jan 16, 19:23:37 » |
|
4-es 5-ös szinten tartom magam. megereőltető de jobb nekem így 4-est is félek hazahozni, nem hogy kisebbet.. viszont így azért kijárna a több netezés felvételire tavaly asszem max pontot vittem jegyekből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9683 Dátum: 12 jan 16, 19:25:05 » |
|
Hát Masashi, ha itt vagyok én is, még esély is lenne a 9-re estig de nem maradhatok már sokáig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9684 Dátum: 12 jan 16, 19:33:50 » |
|
Masashi most nézem matekból kettes lettél? Nekem az az egyetlen tantárgy amiből tanulás nélkül is megvan az ötös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #9685 Dátum: 12 jan 16, 19:37:05 » |
|
Hát halljátok nem is mondtam, ofin szétröhögtük az agyunkat. Osztályfőnök mondja, hogy már begépelte a jelentkezéshez szükséges adataink, meg kikereste a jelölt iskolákat stb. Minden rendben volt, kivéve egy valakinél. Valamilyen kéttannyelvű szakközépet jelölt be az illető. Méghozzá nem akárki. A srác, aki 7 tantárgyból bukott most. Hát azt hittem rosszul hallok. Istenem, hogy tudja így leégetni magát? xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9686 Dátum: 12 jan 16, 19:41:41 » |
|
Hogy lehet 7 tantárgyból bukni 8.-ban? Ha csak figyel órán vagy fél füllel hallja a tanárt akkor is megkéne lennie a 2-nek, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9687 Dátum: 12 jan 16, 19:42:45 » |
|
hanii: ez ááállati amúgy most hogy kiderült van a TV-n youtube már napok óta rajzolós videókat nézek, fejből csináltam is egy Gaidenes Kakashit. elsőre tűrhető lett. majd beszerzek valami vastag fekete (lehetőleg nem alkoholos) filcet és akkor ilyen fekete-fehér képeket fogok csinálni nem pedig átmenetes árnyékolósat mert ahhoz suta vagyok és el is cseszem. most a Kakashi Gaidenes Chidoris képet tanulgatnám. Két videó is nagyon tetszik az egyik nem gaidenes http://www.youtube.com/watch?v=lx8cqdo4E-0Ezt a raikiriset majd későbbre tervezem http://www.youtube.com/watch?v=UM7lc3pL7Ug
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9688 Dátum: 12 jan 16, 19:44:06 » |
|
Én is kettes lettem matekból, mert sikerült összekaparnom egy kettest a dogában. Király vagyok. Tesiből meg 3 lettem, mert rossz a hozzáállásom. Ezen azért kiakadtam, mert nekem elve nem szabadna sokat futnom, mégis mindig lenyomtam mindent még akkor is ha alig kaptam már levegőt. Félek a hátra bukfenctől, mégis megpróbáltam és segítséggel sikerült is, és utána is megcsináltam. Nem tudtam fejen állni, mert sosem tanultam, most mégis megy mert megpróbáltam, csak 3x törtem ki majdnem a nyakam, de mégis csináltam. Erőből fejbe dobtak a labdával, és mivel szédültem nem akartam tovább játszani, de csak nem ültem le. Van egy srác az osztályban, aki ha úgy tartja kedve megáll futásnál, játék közben leül a földre meg minden, őt meg ötösre zárták. Éééééérdekes... ._.
Csetelés közben sem kell rögtön válaszolni. Ha meg gondolkozni akarsz, nem írsz neki, "összeszeded a gondolataid" és leírod. Ha meg nem tudja megvárni, szard le, szerintem legalábbis nem kell olyannak csetelni, aki nem tud várni 5 percet.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9689 Dátum: 12 jan 16, 19:46:43 » |
|
Másodpercenként képesek üzengetni, és nem is lenne baj ha csak 1 ember. amikor kezdenek gyűlni a népek, akkor kiszállok. 3 chat ablakot elviselek, de többet nem. ha feljön a 4. egy 8-10 percig maradok és lelépek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 19:47:19 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|