24 nov 10, 19:21:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 644 645 [646] 647 648 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1347206 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #9675 Dátum: 12 jan 16, 19:02:06 »

"Bár nem tudom milyen történelem könyv az amiben egy csomó meleg csókolózik, meg meztelen emberek menekülnek."

Sztem sokan örlnének ha ilyen könyvek lennének, én ismerek jópár ilyen embret ikszdé

wáá duma topic 9 ikszdé
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #9676 Dátum: 12 jan 16, 19:02:55 »

Nekem nagyrészt csak angol országosok és megyeik vannak, pár városi szavaló, helyi angolverseny, meg amiket a sulitól kaptam évvégeken, pl: Kitűnő tanulmányi eredményei és példamutató szorgalma" (Azt már nem merték ráírni, hogy példamutató magatartás, merthát az aztán... xdd kicsit se lenne igaz >.<# ) Ja, meg az angol nyelvvizsga. Kb. ennyi.

Hmm az tök jó lehet, ha olyan szépen rajzolsz, hogy még múzeumba is beküldik. :O 1-2 olyat igazán megmutizhatnál. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #9677 Dátum: 12 jan 16, 19:05:02 »

De igen, én voltam a Gundeles Nevet Csak az a túljelentkezés hááát... elvette a kedvem rendesen. Az, hogy 200 helyre kb. 1200-an!! jelentkeznek, nekem egyre inkább nem tetszik.. ikszdé Meg aztán, hogy inkább gimnáziumba mennék most már. Onnan bármi lehet, akkor már ne szakközépbe menjek, meg is unhatom a cukrászatot.  Pojén (Így belegondolva, egyetlen emberért sütök, főzök. Ez nem menne)
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #9678 Dátum: 12 jan 16, 19:14:20 »

csak a témát írtam át a hszban, hátha többen bejönnek Hmm?
Naplózva

Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #9679 Dátum: 12 jan 16, 19:18:04 »

basszus bevettem  ikszdé
oppszika most már duma 10  Hümm-hümm
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #9680 Dátum: 12 jan 16, 19:21:38 »

ikszdé

hát most totálisan a fórumra koncentrálok, még az fb-en is chat offline vagyok. néha nyomok egyet e játékon aztán visszajövök. nincs kedvem chatelni :/ túl gyorsan kell reagálni. itt össze tudom szedni a gondolataim.
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #9681 Dátum: 12 jan 16, 19:22:01 »

Lol ,de megijedtem hogy írtatok 300 oldalt pár perc alatt. Nevet
Amúgy ti mind ilyen jó tanulok vagytok?
Nekem nyocadikba hármas átlagom ha volt. Nevet
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #9682 Dátum: 12 jan 16, 19:23:37 »

4-es 5-ös szinten tartom magam. megereőltető de jobb nekem így smirksweat 4-est is félek hazahozni, nem hogy kisebbet.. viszont így azért kijárna a több netezés ikszdé

felvételire tavaly asszem max pontot vittem jegyekből Mosolyog
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #9683 Dátum: 12 jan 16, 19:25:05 »

Hát Masashi, ha itt vagyok én is, még esély is lenne a 9-re estig Hümm-hümm de nem maradhatok már sokáig ikszdé Szomorú
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #9684 Dátum: 12 jan 16, 19:33:50 »

Masashi most nézem matekból kettes lettél?
Nekem az az egyetlen tantárgy amiből tanulás nélkül is megvan az ötös. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #9685 Dátum: 12 jan 16, 19:37:05 »

Hát halljátok nem is mondtam, ofin szétröhögtük az agyunkat.
Osztályfőnök mondja, hogy már begépelte a jelentkezéshez szükséges adataink, meg kikereste a jelölt iskolákat stb. Minden rendben volt, kivéve egy valakinél. Valamilyen kéttannyelvű szakközépet jelölt be az illető. Méghozzá nem akárki. A srác, aki 7 tantárgyból bukott most. ikszdé smirksweat Hát azt hittem rosszul hallok. Nevet Istenem, hogy tudja így leégetni magát? xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #9686 Dátum: 12 jan 16, 19:41:41 »

Hogy lehet 7 tantárgyból bukni 8.-ban? Ha csak figyel órán vagy fél füllel hallja a tanárt akkor is megkéne lennie a 2-nek, nem?
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #9687 Dátum: 12 jan 16, 19:42:45 »

hanii: ez ááállati ikszdé

amúgy most hogy kiderült van a TV-n youtube már napok óta rajzolós videókat nézek, fejből csináltam is egy Gaidenes Kakashit. elsőre tűrhető lett. majd beszerzek valami vastag fekete (lehetőleg nem alkoholos) filcet és akkor ilyen fekete-fehér képeket fogok csinálni nem pedig átmenetes árnyékolósat mert ahhoz suta vagyok és el is cseszem. most a Kakashi Gaidenes Chidoris képet tanulgatnám.

Két videó is nagyon tetszik az egyik nem gaidenes

http://www.youtube.com/watch?v=lx8cqdo4E-0

Ezt a raikiriset majd későbbre tervezem

http://www.youtube.com/watch?v=UM7lc3pL7Ug
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #9688 Dátum: 12 jan 16, 19:44:06 »

Én is kettes lettem matekból, mert sikerült összekaparnom egy kettest a dogában. Király vagyok. Tesiből meg 3 lettem, mert rossz a hozzáállásom. Ezen azért kiakadtam, mert nekem elve nem szabadna sokat futnom, mégis mindig lenyomtam mindent még akkor is ha alig kaptam már levegőt. Félek a hátra bukfenctől, mégis megpróbáltam és segítséggel sikerült is, és utána is megcsináltam. Nem tudtam fejen állni, mert sosem tanultam, most mégis megy mert megpróbáltam, csak 3x törtem ki majdnem a nyakam, de mégis csináltam. Erőből fejbe dobtak a labdával, és mivel szédültem nem akartam tovább játszani, de csak nem ültem le. Van egy srác az osztályban, aki ha úgy tartja kedve megáll futásnál, játék közben leül a földre meg minden, őt meg ötösre zárták. Éééééérdekes... ._.

Csetelés közben sem kell rögtön válaszolni. Ha meg gondolkozni akarsz, nem írsz neki, "összeszeded a gondolataid" és leírod. Ha meg nem tudja megvárni, szard le, szerintem legalábbis nem kell olyannak csetelni, aki nem tud várni 5 percet.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #9689 Dátum: 12 jan 16, 19:46:43 »

Másodpercenként képesek üzengetni, és nem is lenne baj ha csak 1 ember. amikor kezdenek gyűlni a népek, akkor kiszállok. 3 chat ablakot elviselek, de többet nem. ha feljön a 4. egy 8-10 percig maradok és lelépek ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 16, 19:47:19 írta ^^ » Naplózva

Oldalak: 1 ... 644 645 [646] 647 648 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins