hiroto: ÉN egyet értek veled teljesen azzal amit írtál.

Sokan a "fiatalos őrületben" vagy mert "akar lenni valaki" tesz magára egy tetkót, fültágítót vagy bármi maradandót úgy mond, és lehet hogy 5 vagy 10 év múlva megbánja/ "kinövi". És én ezt butaságnak tartom. Ez az "Carpe Diem" életmód, minthogy kit érdekel a jövő, majd a Jövőén foglalkozik hogy mivel rontottam meg magam akár 14 évesen. Én is a "mának élek" (valamennyire

) de ilyen túlzásokba nem esek a "magam keresésekor".
Tejóég ez a fűzőzés nagyon... durva O.o
A priercingről meg egy film jut eszembe talán a Punisher az, mikor az egyik csávót úgy kínozzák meg hogy az arcán lévő sok-sok pirercinget szépen kitépik...
STM:Miért más? Először is , a haj vissza nő elég gyorsan a festék meg lenő. A tetkó számomra azért rontja meg egy emberi testet mert SZÁMOMRA nem illik oda. Gyönyörű szép tetkók vannak, minták tényleg, és van hogy egy testen jól áll, de mikor egy férfin/nőn igazából már csak a fején nincs tetoválás az már undorító is. Lehet ő így fejezi ki a művészetét vagy a "másságát" de számomra az már kicsit sok.
ÉN a Piercinggel se vagyok megelégedve, sem a festet szemmel (most a szemgolyóról beszélek mikor a fehérjét befestik) . Mindenki maga választja az ilyet és semmi közöm hozzá, egyszerűen én nem szeretem.
samdav: Nagyon édes az avatarod.
hanii: Ilyen velem is volt, a CBA-ban voltam és egy 71év körüli bácsinak (ujjatlanban volt) a karán egy Szívecske és benne valami név.
OH egyébként megnéztem a Fórum statisztikákat és van egy olyan hogy:
Top 10 téma (megtekintések száma szerint), kihinné hogy az
'Én' Topic a 10. o_o