^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8730 Dátum: 11 dec 23, 18:55:53 » |
|
jaja. bár most igazából az keserít el, hogy anya depressziója átragadt rám, és nem azt nézem hogy még csk 2 nap telt el a szünetből, hanem hogy minnyá vége (ami azért még annyira nem fenygete pedig.) hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8731 Dátum: 11 dec 24, 01:46:16 » |
|
Boldog karácsonyt emberek Ám engem is a szünet rövidsége aggaszt. Vagyis inkább a rengeteg januári vizsgaXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #8732 Dátum: 11 dec 24, 02:23:53 » |
|
Merry xmas! Engem az idegesít, hogy 3.-án hajnalba, vagy 2.-án este már mehetek visszafelé a koliba, és hát, amikor az ember otthol van, metalt hallgat, játszik, nem hiszem hogy sok kedve van visszamenni a kollégiumba.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8733 Dátum: 11 dec 24, 02:27:32 » |
|
Hát elhiszem hogy nagyon rossz. De sajnos az időt nem lehet manipulálni. Pedig de jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Fonix
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8734 Dátum: 11 dec 24, 09:30:33 » |
|
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8735 Dátum: 11 dec 24, 09:40:54 » |
|
Rájöttem, hogy egy jó dolog nég maradt a karácsonyban: a kaja. Hízásra felkészülni! Rajt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8736 Dátum: 11 dec 24, 09:45:24 » |
|
gman, akinek csak a zabáláson jár az esze... Nekem már napok óta nincs étvágyam, még a bejgli sem kelti fel az érdeklődésemet, csak akkor eszem, mikor már lyuk van a gyomromban, amúgy rá sem bírok nézni semmire. ( lehet azért, mert 1,5 hónapig szinte kizárólag szendvicsen és csokin éltem, mert azt gyorsan be lehet kapni, suliba meg kell az energia ) Egyébként: MERRY XMAS FOR EVERYBODY! ^^
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8737 Dátum: 11 dec 24, 11:12:53 » |
|
Boldog karácsonyt kívánok a fórum felhasználóinak valamint a Naruto-kun csapatának ! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8738 Dátum: 11 dec 24, 11:16:17 » |
|
Rájöttem, hogy egy jó dolog nég maradt a karácsonyban: a kaja. Hízásra felkészülni! Rajt!
Dettó így vagyok vele SET! READY! GO!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8739 Dátum: 11 dec 24, 11:30:01 » |
|
Tojáslikőr, bor, forralt bor és minden finomság bekészítve már, most készülnek a sósak, és később a fő étel. Nyami de várom^.^ Boldog Karácsonyt mindenkinek! Itt gyönyörűen zuhog a hóóóóóóóóó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8740 Dátum: 11 dec 24, 11:59:42 » |
|
Igen, a forralt bor + bejgli kombó valóban vígasztaló tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8741 Dátum: 11 dec 24, 12:03:47 » |
|
Most már csak azért is Boldog Karácsonyt1 minden fórumozónak, és az NKW & társoldal csapatainak! Hmm egész jó kedvem lett, itt ülök egy forró teával...meg úgy minden már csak hó kéne. Haverokat délután felhívom, meg ilyenek. Hmm... életemben most sütöttem én sütit karira..remélem nem írtom ki a családot O.o 1 Boldog Karácsonyt, mert maradjuk magyarok, Merry Christmas még oké...de hogy hogyan hozták össze hogy Xmas? O.o Merri Exszmösz? Merri Kriszmösz az mág mégis jobb de magyar vagyok, szal Boldog Karácsonyt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 24, 12:04:27 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #8742 Dátum: 11 dec 24, 12:17:33 » |
|
Boldog karácsonyt mindenkinek! És különösenjókarácsonyt Bogi-nak és Flexee-nek. *-* Én most mamámnál vagyok, aminek csak annyi a jó oldala, hogy addig vagyok fent amíg akarok. De most valami miatt egy kicsit sem érdekel a karácsony. Talán azért, mert úgy se kapok olyat amit szeretnék. (Új gépet, csak 3 éve van megígérve minden egyes szülinapomon, karácsonykor meg ilyeneken. Marha jó érzés, hogy ennyire lehet megbízni a szüleimben. Most arra fogták rá, hogy nincs elég pénzük. Csak elváltak már rég, anyum és az ő új férje csak keresnek 400-500ezer forintot, apum 180-at és a nevelőanyám is körülbelül ennyit. Én 3 éve mindenkinek azt mondtam, hogy gépet akarok, anyum férje olyan helyen dolgozik, ahol nagyker áron tud szerezni gépet. Nem igaz, hogy 4 ember fizetéséből nem lehet venni egyet .)
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8743 Dátum: 11 dec 24, 12:24:22 » |
|
Neked is különösenboldogot Rikan-kun ^w^ Hmm pénz mi? Én szerintem az első keresetemből feltankolok egy saját géppel, nem terhelem ezzel még apáékat is x) ejj ide is kellen hó havat már Győrbe iss *-* kaja?! JÖHET!! ebédre vadas lesz *w* abból sosem elégimádomm :9 szerk: ez de cukiii *-* http://s6.images.www.tvn.hu/2009/01/06/20/08/www.tvn.hu_c4f573cbd79171dda19b32fa40c2aced.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 24, 12:29:36 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8744 Dátum: 11 dec 24, 12:33:29 » |
|
Hát akkor boldog karácsonyt mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|