25 júl 08, 19:21:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 580 581 [582] 583 584 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1694806 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8715 Dátum: 11 dec 23, 16:53:00 »

Ahogy gondolod. Cserébe megígérhetem, hogy a halotti toromon majd a rokonaim visszahívnak. xD
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8716 Dátum: 11 dec 23, 17:00:23 »

De morbidok vagyunk ma. Csak így tovább! Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8717 Dátum: 11 dec 23, 17:02:12 »

Jah még az előző hszemhez annyit, hogy "a rokonaim visszahívnak" résznél úgy kell érteni, hogy Lew-et piára hívják vissza nem engem az életbe. Egy zombi bőven elég a családba, és az a kisebbik hugom. Nem kell ide még egy.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #8718 Dátum: 11 dec 23, 17:28:43 »

A Fenyőfa hülyeség karácsonyra szerintem, kivágnak csodaszép fákat, kivágnak több éves fákat hogy 1hétig/1 hónapig fel legyen díszítve oszt annyi, ez felháborító, nem attól lesz karácsony hogy van Fa, az csak dísznek van, hogy fényezve legyen.
Én szeretem a karácsonyt, semmi kötelező "szeretet" és nem is tudom mi miatt. Egyszerűen élvezem a családommal az együtt evést,7-en, szülők + gyerekek együtt vagyunk, ez a mi kis "lakománk" ami nálunk tényleg boldogan telik és szeretettel. Nevet Nem ajándékozunk, nincs kínzás hogy "jaj mit vegyek neki 1 nappal karácsony előtt" ez a teher leesik a vállamról, és a barátaimtól se várom el hogy azért mert "kötelező" ilyenkor ajándékozni, azért vegyenek nekem valamit. Akkor vegyen ha akar, és ha meglát valamit, és úgy gondolja, "Ezt értékelni fogom, és szeretni".

Viszont nagyon nagyon örülök hogy évek óta újra fehér Karácsonyunk lesz. ^.^  Pirul
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #8719 Dátum: 11 dec 23, 17:34:49 »

A karácsonyfa nálunk is csak a szaga miatt van >.<# Meg a mécsesek, hangulatteremtők, de nagyon Mosolyog
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #8720 Dátum: 11 dec 23, 17:37:36 »

Nálunk is voltak mostanában egész komoly veszekedések, de az ilyen esték valahogy mindent elfelejtettnek.
Megint úgy érzem magam, mintha egy mese "királykisasszonya" lennék, aki Nickelbackre rázza magát.  Nevet Mézeskalács, hó, zene, barátok. Mi kell még?  Nevet

Nekem barátok és hó...valahogy mostanában nagyon hiányoznak a barátaim, pedig pr napja láttam őket, de egyzserűen....nem tudom. mostanában inkább menekülnék otthonról, pedig most anyáék is nevetglének beszélgetnek, meg a Maksa a háttérbe, de valahogy nincs kedvem semmihez. Ez a 2. év hogy ilyen szomorú vagyok karácsonykor. Nem is tudom miért. de inkább nem itt lelkizek. elvonulok a blogomra..ott csak az olvassa aki akarja
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8721 Dátum: 11 dec 23, 17:47:47 »

Minagi, a karácsonyfák többségét ültetvényeken növesztik, direkt erre a célra. nem szemetebb dolog kivágni őket, mint mondjuk disznót vágni. xD

Fehér karácsony az jó, főleg abban a bizonyos dalban.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #8722 Dátum: 11 dec 23, 17:53:24 »

Nem baj, szegénykék ott cseperednek, ott puff nekik. És a tavalyi "Ország fához" mit szólsz?  egy 120 évest Fát vágtak ki hogy a Parlament elé kitegyék...
Egyébként tudom hogy direkt erre lettek ültetve, de akkor is szörnyű Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #8723 Dátum: 11 dec 23, 17:55:09 »

Hát azért Aes már nem azért de Minagi-nak kell igazat adnom, érted más ha azért vágsz fát h ne fagyjál meg télen... a disznóvágást meg NE is hasonlítsd ehhez mert azt is azért csinálod h legyen kajád, ne halj éhen! A fenyőfa meg akkor jó ha nem vágsz fölöslegesen fákat... erre viszont a technika vívmányai megalkották a "műfenyőt"!
Gondolom mindenki ismeri h egy vékony álványra drótokat kötöznek amire feltekerik azt a műanyag cuccot ami tűlevélnek látszik és talpat is adnak hozzá, és nem kell vele tökölni h pergeti a leveleit és gyorsabban összerakható! kacsint
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8724 Dátum: 11 dec 23, 18:00:10 »

A disznóvágást meg ki lehet váltani a vegás kajával, ennek ellenére valahogy mégis a többség jobban szereti a pörköltet. Lehet, hogy karácsonykor nem muszáj igazi fenyőből csinálni a karácsonyfát, de a disznóvágás se kötelező ahhoz, hogy ne halj éhen. Menj és egyél szójafasírtot. Az ugyanaz mint a műfenyő. Hasonló csak szarbb.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #8725 Dátum: 11 dec 23, 18:06:16 »

Mi nem használunk fát, viszont levágunk ágakat a saját kertünkből a fenyőfáinkról és a tujáinkról és azzal díszítjük fel az egész házat, ablakok és ajtók felé felrakjuk, és teszünk rá díszeket. Én nagyon szeretem, gyönyörű látvány, sokkal jobb, mint hogy a sarokban lenne egy fenyőfa. Nagyon finom az illata a fenyőnek, de 1 héttel Karácsony után vagy szilveszter után, borzalmas az utcákon látni ahogy csak úgy kidobálják azokat a fákat.
És a mi módszerünk nekem azért tetszik mert úgy is meg kell évenként nyírni a fákat, így kap egy "egészséges" nyírást is valamennyire.

A disznó vágás és vega ételbe nem mennék most bele, a hasonlat nekem nem elég stabil, de hagyom inkább.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8726 Dátum: 11 dec 23, 18:09:44 »

Lehet kapni olyan fenyőt is, amit karácsony után ki lehet ültetni a kertbe, úgy árulják. Az a legjobb megoldás, ha az embernek van kertje, és abban helye is ehhez.^^

Abban viszont egyet értünk hogy a sok kidobott fa az ünnepek után siralmas látvány.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 23, 18:11:22 írta Aes Sedai » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8727 Dátum: 11 dec 23, 18:14:34 »

Mi el szoktuk tüzelni karácsony után a fenyőfákat.
Egy napi tüzifa.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #8728 Dátum: 11 dec 23, 18:23:08 »

hm én imádom az illatot a befűtött szobában...most ez vagy a forró kályha illata, vagy a afáé nem tom de szertem ikszdé

am én preferálom a műfenyőt, igaz nincs illata, de nem ölünk meg fákat...nálunk igazi szokott lenni, mert nem tudnán hova tenni a műfenyőt :/
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #8729 Dátum: 11 dec 23, 18:37:30 »

Mi általában műfenyő pártiak vagyunk, de most van egy eléggé nagy igazi. Ha mű a cucc, akkor mi elrakjuk, ha nem, akkor meg fogalmam sincs mit csinálunk vele. Én a sötétben szeretem nézegetni a fát, nagyon nagy hangulata van, ahogy rajta a sok dísz, és sötétbe villog. Hümm-hümm
Naplózva

Oldalak: 1 ... 580 581 [582] 583 584 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins