STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #8550 Dátum: 11 dec 19, 14:58:38 » |
|
Téynleg? Akkor nincs senki, akinek magasabb normál rangja van, mint nekem? Zsír Megérte a sok hsz-huntolás Az üveges témát inkább áthozom ide: Most, hogy már értem hogy van ez a cipzár-kupak dolog, kitartók amellett hogy a baloldali a legjobb. Az a lcsonka kúpos megoldás is jó jó, de akkor meg, hacsak enm röggzíthető, folyton figyelni kéne rá, hogy ne keveredjen el. Amúgy miylen színű cucc menne bele?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 15:05:02 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8551 Dátum: 11 dec 19, 15:08:12 » |
|
Úgy gondoltam, hogy több különböző ízű lenne és akkor az adott gyümölcs ízének megfelelő színű, de a sima tutti-frutti ízű az mondjuk átlátszó lenne meg lenne olyan is ami foszforeszkál, mondjuk nem a folyadék hanem az üveg. Van még egy pár vadabb ötletem, de megtartom őket addigra amikor elkezdem gyártatni a saját energiaitalomat.
Mondjuk neked sem lenne ennyi, ha törölnénk pár hozzászólásszámot növelő témát.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8552 Dátum: 11 dec 19, 15:12:06 » |
|
Ja, ha törlik a dumatopicot egyszer, csúnyán vissza esek majd. Meg most a "ki ő?" is megy elvileg a sülylesztőbe, oda sem tudom, mennyit írhattam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8553 Dátum: 11 dec 19, 15:30:05 » |
|
Nincs, a két adminisztrátor után Gabesz-nak (Aki nem rég még moderátor volt) van a legtöbb hozzászólása, de ő VIP szóval neki alapból nincs rangja, azok közül aki nem csapattag vagy VIP tehátegyszerű mezei felhasználó, nos azok közül STM-nek van a legtöbb hozzászólása. Egyébként még a 2000 hozzászólás felettiek vagy közeliek is eléggé ritkák, mondjuk Ritka pont köztük is van. Itt egy LISTA az ilyesmiről. Király, ott virítok a listán a 2 oldalon figyeljetek csak, 1 év és ott leszek az elsők között mmint első oldal... hát suliban alaposan beégtem mmint a szarvassal...ez kész eddig 1× adtuk elő de ááá nagyon égő volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 15:31:49 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8554 Dátum: 11 dec 19, 15:31:34 » |
|
...
Kis kiigazítás a csapattagok többségének sincs ám meg, ha nem számoljuk a csapatfórumot, amit mi nem is látunk.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8555 Dátum: 11 dec 19, 16:26:01 » |
|
A csapattagok nagy része csak a csapatfórumban meg a munkájához szükséges topikokban aktív... Én meg ha nem lennék VIP, akkor Naruto-Kun Fórum Isten lennék, szóval térdre! A nemrég moderátor voltam szövegen behaltam... Fél éve nem vagyok modi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8556 Dátum: 11 dec 19, 16:29:01 » |
|
Az nem rég volt szinte. Én néha még midnig meglepődöm, ha látom, hogy nem vagy az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8557 Dátum: 11 dec 19, 16:43:20 » |
|
20 nappal regisztráltál hamarabb, mint én szóval fél év ennyi idő távlatából szinte semmi. De sajnos nem vagy az. Egyébként ez miért van? Mármint értem, hogy sok idejüket veszi el maga a projekt amin dolgoznak, de azért néha írhatnának máshova is vagy bemutatkozhatnának vagy tudom is én, de jó lenne, ha lealacsonyodnának a pórnéphez. Vagy csak szégyenlősek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #8558 Dátum: 11 dec 19, 16:46:03 » |
|
Hogy milyen idők vannak -.-''!!! Ma például reggel iskola fele erős szél fújt meg eső is esett. Meg még délután esett az eső meg sütött a nap.....elég durva, persze látható ilyen gyakran de nem kissé idegesített fel. Hallom otthon is van hó már de mekkora?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8559 Dátum: 11 dec 19, 16:49:00 » |
|
BAZ megyében még nincsen hó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8560 Dátum: 11 dec 19, 16:49:54 » |
|
Hát én kimentem a házból és vagy a fejemig ért úgyhogy gyors befutamodtam.... Heo Szerintem félnek tőlünk ,gondolom ők értelmiségi emberek és az ilyen alja nép /trollokkal nem szívesen találkoznak... xD Egyébként ez itt lehet off ,de valahol megvan hogy ki mit fordít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8561 Dátum: 11 dec 19, 16:52:35 » |
|
Az nincs odaírva, hogy ki mit fordít, de itt van egy LISTA, hogy ki melyik oldalon tevékenykedik, ha érdekel küldj nekik üzenetet, biztos válaszolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8562 Dátum: 11 dec 19, 16:57:59 » |
|
Akinek van ideje az írogat ide, de kb. mindenki melózik/tanul/etc. és még mellette az oldallal kapcsolatos cuccát végzi, vagy ennek megbeszélését. Régebben amíg több időm volt én is többet írtam a Dumába és többet "alacsonyodtam le a pórnéphez".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8563 Dátum: 11 dec 19, 17:01:15 » |
|
Az a fránya idő, nos egyszer csak lesz még fórumtalálkozó vagy valami hasonszőrű képződmény és akkor majdcsak sikerül bepótolni ezt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8564 Dátum: 11 dec 19, 17:16:13 » |
|
Víí esik a hó!~ Igaz kicsi szemekben és kevéske, de szerintem reggelre egy 1-2 centis össze tud gyűlni. A kedvemért persze. Mikor lesz megint barlang amúgy? Szilveszter? Hmm hmm?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|