heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8475 Dátum: 11 dec 18, 20:23:57 » |
|
Amint megtudtam, hogy mit csinál/tanul tudtam, hogy nem lehet lány, ráadásul női Shakugan rajongó? Ugyan már.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #8476 Dátum: 11 dec 18, 20:24:29 » |
|
Samdav, én tudom is ki az. De maúgy mért nem olvasod el a linket, mielőtt rákattintasz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8477 Dátum: 11 dec 18, 20:24:43 » |
|
Mert a Dancsa olyan lányosan hangzik. pölö a Daniellát Dancsának szoktuk hívni... de msot nemár tényleg fiú? olyan csajosan ír
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8478 Dátum: 11 dec 18, 20:25:05 » |
|
Most dancsa tényleg fiú?:O Én tényleg azt hittem lány. Troll barlangba lennénk most csinálnék egy gyönyörű szavazást:|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8479 Dátum: 11 dec 18, 20:25:34 » |
|
Amúgy én egy Dórát halottam ezen a néven futni korábban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8480 Dátum: 11 dec 18, 20:25:42 » |
|
Én most nem viccből mondtam ezt a dolgot, tényleg van 1 tag, akit felvettem, mert amit kitrollkodott a topicba, a durva volt mán.... STM: franc hitte ezt, azt hittem, hogy csak hülyéskedést vettek fel, de mind1... Jiijo is DEAD számomra.....................
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8481 Dátum: 11 dec 18, 20:27:30 » |
|
Ki volt az samdav és miért? Ha máshova nem, püben írd már meg, érdekel
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8482 Dátum: 11 dec 18, 20:28:51 » |
|
... Jiijo is DEAD számomra.....................
Ritli, sztem Jiijora gondolt vagy rohattul nem értem mi volt ezzel a mondanivalója este van már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8483 Dátum: 11 dec 18, 20:29:43 » |
|
Ja, az tény, hogy az a video, amit szerencsére sosem láttam, de hallottam róla, elég durva. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6716.15;topicseenEZ amúgy miylen lol már? MOst nézem, hogy azt az egy szavazatot is elvetté kakitól (aki ha nem csípi ha becézik, csak szóljon)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8484 Dátum: 11 dec 18, 20:30:37 » |
|
Na ne fenyegetőzzünk emberek. A Troll topic Troll topic. Ott az emberek megimserkedhetnek... összeébb hozz a társaságot. Aki nem tudja ezt viccnek kezelni az ne mennyen oda. Én már arra se emlékszem kiket fikáztam vagy kik fikáztak engem. Igazából nem is érdekel:D. Ha felvenném nem tudnék normálisan moderálni a jövőben.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8485 Dátum: 11 dec 18, 20:31:39 » |
|
Hiei: nézd végig a videót és utána mond meg, főleg, hogy egy 13-14 éves linkelte..........
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8486 Dátum: 11 dec 18, 20:32:31 » |
|
Hát samdav ha olyan durva volt miért nézted végig? Am ha valaki fel akar venni msn-re rajta, most megengedem. Legalább nem fogok uncsizni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8487 Dátum: 11 dec 18, 20:34:00 » |
|
Köszi Samdav, de most szoktatom viszsa magam a humanoid formhoz. Már elkezdtem nőni és furcsán beszélni. Ideje visszaváltozni mielőtt végleges transzformáció lép érvénybe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 20:34:57 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8488 Dátum: 11 dec 18, 20:35:16 » |
|
Csak a közepébe tekertem bele 2 mp-re és elég is volt. Hiei: nem akartalak megijjeszteni, bocsi, csak érezd, hogy min akadtam ki.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8489 Dátum: 11 dec 18, 20:36:42 » |
|
Sajnállak samdav. Amúgy most akkor ritli meg a másik lány tesz fel képeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|