Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8460 Dátum: 11 dec 18, 20:12:36 » |
|
hanii Én is kíváncsi vagyok rá ha már rád szavaztam úgy hogy azt se tudom hogy nézel ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #8461 Dátum: 11 dec 18, 20:13:23 » |
|
Amúgy milyen ergya sárkánynév már az Eragon? Most kicserélik a d-t e-re és fasza? A lovamat hívjam Eonak? A macskát eacskának? Kutya-Eutya?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 20:14:00 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8462 Dátum: 11 dec 18, 20:13:50 » |
|
Te több embert érdekelsz Ritli, nade figyeljlátod, ha te teszel be, akkor én is teszek be. Putri is?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8463 Dátum: 11 dec 18, 20:16:42 » |
|
Te most fenyegetsz goblinka? Miért nem akarsz ennyire képet rakni? :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8464 Dátum: 11 dec 18, 20:17:22 » |
|
Nekem úgy rémlik, hogy Ritli-ről már van fent kép, azt hiszem Dancsa meg még egy lány (Bocsánat, de nem ugrik be a neved.) feszít rajta közösen és a lányok kérésére lett felrakva.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8465 Dátum: 11 dec 18, 20:18:08 » |
|
Nem szeretem mutogatni magam. De nekem még mindíg nem tiszta: Most Dancsa lány vagy fiú?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8466 Dátum: 11 dec 18, 20:18:42 » |
|
Jahh volt egy ilyen Már jó régi Bár szerintem már nem él az a link Dancsa lá... fiú Hát ha ez az egyetlen út rakhatok be én is
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8467 Dátum: 11 dec 18, 20:19:14 » |
|
Régen amúgy én is azt hittem, lány. Ha ezt olvasod, sayajin, bocs, én is tévedhetek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 20:20:08 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8468 Dátum: 11 dec 18, 20:19:36 » |
|
Akkor jó, eddig én is abban a tudatban voltam, de pár troll kicsit megingatta a feltételezésemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8469 Dátum: 11 dec 18, 20:19:50 » |
|
Körülbelül egy hónapja néztem, akkor még élt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8470 Dátum: 11 dec 18, 20:21:16 » |
|
De nekem még mindíg nem tiszta: Most Dancsa lány vagy fiú? Kocka D. Ancsa by th Amúgy érdemes volt ez a trollbarlang, 1 ember fel is vettem a fekete listámra.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8471 Dátum: 11 dec 18, 20:22:06 » |
|
Amúgy nem tudom miért hiszi Dancsát mindenki lánynak :O Nekem soha eszembe se jutott, akkor se mikor nem ismertem még Engem is felvehet a feketelistájára aki akar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8472 Dátum: 11 dec 18, 20:22:48 » |
|
Mert a Dancsa olyan lányosan hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8473 Dátum: 11 dec 18, 20:23:03 » |
|
Engem is. Viszont vigyázzon, mert nekem Death Notem van:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8474 Dátum: 11 dec 18, 20:23:40 » |
|
Szerintem a Dancsa olyan Danisan hangzik. Sose hittem hogy Ancsa lenne vagy hasonló Meg voltam győződve hogy Dani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|