Sohasem értettem, hogy miért pont karácsonykor kell ajándékozni, mikor ezt az év bármely napján megtehetnénk?
Egyet értek. Egy nap ne mondja meg hogy mikor adjak valakinek ajándékot. Bármelyik nap adhatok szívből. Mi itthon nem ajándékozunk, de én ezt nagyon szeretem. Látom az ismerőseim arcán plusz a kocsisokon, ilyenkor mindenki nagyon őrült (-.-) hogy "tejóég közeleg a karácsony, ajándék kell, de mi legyen az."
Karácsony azért szép számomra mert össze jön nálunk a család, de csak mi, a kis családunk, és együtt vagyunk, előtte meg sütünk. A felkészülés a legjobb az egészben.
Erről jut eszembe, tegnap Pesten a Vörösmarty téren voltam a karácsonyi vásáron. Sok mindent nem láttam (már mint hogy mik vannak/árulnak ki) de az illatok... nagyon jó volt. Plusz a kürtöskalács és Forralt bor... nyami.
Na de hogy kicsit korábbra is hozzá szóljak. ÉN oda vagyok a télért. A Hóóó a csodaszép szűz hó ahogy megcsillan mikor megyek haza a hegyre, én ezért oda vagyok. A téli égbolt teljesen más mint nyáron. Feküdni a hóban és nézni a csillagokat, én ezt is nagyon szeretem. Nameg, télen tudok védekezni a hideg ellen, fel tudok öltözni, de nyáron nem tudok védekezni a meleg ellen, így egy is egy plusz pont. (Ezzel nem azt mondom hogy nem szeretem a nyarat).
Oh és mikor a meleg kályha előtt ülsz, egy kis forralt borral... kéne csinálnom forralt bort... -.-