Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8085 Dátum: 11 nov 24, 18:56:55 » |
|
Ó, nálunk már esett a hav Kecskeméten. Ma is. Bár nagyon apró pelyhekbe. Osztálytársam már hógolyót is gyúrt belőle.
November van, igaz. De előző évben is nagyon r*basztam. Halogattam, halogattam a dolgokat, aztán mindent az utolsó pillanatban kellett megcsinálni, eléggé nyomasztó. No meg igazából körülbelül 11 személynek kell ajándékot készíteni; vásárolni. A havi ~20 ezer forint ösztöndíjamból meg mihez kezdjek? (magamra is költök) Nem elég a decemberi fizetésem arra, hogy ennyi embernek karácsonyozzak. Ezért jó még most észbe kapni - számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8086 Dátum: 11 nov 24, 19:19:44 » |
|
Tél--->Hideg--->Havazás = Utálom a telet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8087 Dátum: 11 nov 24, 19:21:23 » |
|
A hideg ellen fel tudok öltözni, de meztelenül nem járhatok nyáron. A téllel nincs bajom az őszt nem szeretem és azt, hogy korán sötétedikxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8088 Dátum: 11 nov 24, 19:32:07 » |
|
Tél->Jeges utak->Nincs téligumim-> Nemtok kocsival járni suliba, dolgozni = UTÁLOM A TELET! + Felhoznék egy érdekes témát a karácsonyról, ha túl durva és nem ide való, akkor kérem szépen ne válaszoljatok: Mennyire hiszitek még a karácsonyt karácsonynak? Mert sajnos már nem arról szól, hogy jobb adni mint kapni. Persze mindenki boldog, igen, de amikor nem azt kapod amit szerettél volna, lelombozódsz, és húzol magaddal mindenkit. Vagy épp neked nincs pénzed rá(Mint nekem), rosszabb ajándékot veszel, és nem tartod egyenrangúnak pl.: szakácskönyv->kamera,telefon. Lényegében szerintem már rég a pénzről szól mint minden. *Hiei: Vizsgaidőszakod van, tanulnod kéne de ink fórumozol igaz?  Csak mert egyre többet vagy fent 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 19:37:30 írta dRown »
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #8089 Dátum: 11 nov 24, 19:37:02 » |
|
Én ha nem azt kapok amit szeretnék mondom hogy jaj ,de jó pont ilyet szerettem volna azt ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8090 Dátum: 11 nov 24, 19:38:54 » |
|
Épp ez a gond, megtéveszted akit szeretsz, ergo: A karácsony a SZERETET ünnepe, szóval nem nagyon hazudunk a szeretteinknek. De igaz, így könnyen ellehet tusolni az ügyet, bár meglátszik rajtad hidd el.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #8091 Dátum: 11 nov 24, 19:47:25 » |
|
Én pár éven keresztül küzdöttem, próbáltam küzdeni az ellen, hogy ajándékot kapjak, nekem már rég nem az ajándékokról szól a karácsony. Mondtam a pár illetékes személynek, hogy nem kell venniük semmit, de persze ők háborogtak, hogy szerintük milyen az, hogy nem kapok karácsonyra ajándékot... De a küzdést feladtam, nem értem el vele semmit, olyan messzire meg nem fogok elmenni, hogy megbántsam őket, elcsesszem az ünnepeiket, megutáljanak. Inkább szépen megköszönöm, esetleg alaposan megvizsgálom a kapott holmit és kb ennyi nekem a karácsony ezen része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8092 Dátum: 11 nov 24, 20:08:10 » |
|
Én azt szeretem a télben, hogy hideg van, habár szerintem mindez olyan -10 Celsius után kezdődik. Személy szerint imádom teleszívni a tüdőm hideg levegővel, ugyan nem tudom miért, de különös örömmel tölt el. Szeretem azt a hideget amire a legtöbben azt mondják, hogy kegyetlen hideg van, mert én nem fázok, legalábbis akkor biztosan nem. Van már egy pár finn barátom és szerintük is abnormálisan jól tűröm. Ráadásul mivel 15 Celsius felett mindig melegem van így ez praktikus is. Imádom a hideg szél csípését az arcomon, a túrázást és a sétát pedig különösen túlhalmozom az ilyen időben mivel korában sötétedik így még jobban tetszik, mert amúgy is inkább sötétedés után vagyok aktív.
Karácsonykor nekem megváltozik a világ, mert végre együtt a család, nekem ez az ajándék. Mondjuk néha kicsit feszülté tesz a sok ember mindenfelé, de karácsony van úgyhogy kit izgat, mert nyilván ők sem jókedvükből mennek vásárolni hanem, hogy másnak örömet okozzanak. Én úgy nőttem fel, hogy karácsonykor mindenkinek akit ismerünk még ha csak látásból is annak adunk ajándékot. De szerintem mindenki mást gondol ajándéknak, nálunk a tárgyi ajándékok nagyon ritkák, mert, ha kell valami azt megvesszük és ha te nem tudod megvenni hanem megkapod az nem ajándék, mert amúgy is szükség volt rá.
Tavaly például polcot kaptam, ebben annyi a csavar, hogy én terveztem, tudtam, hogy, hogy fog kinézni miből lesz és mire fogom használni, nem volt rá szükségem és nem is mondtam senkinek, hogy kell, egyszerűen csak elkezdtem érte dolgozni, kedvtelésből, de mire egyik nap hazaértem már fent volt a falon. Aznap nagyon meglepődtem és azt hiszem ez volt maga az ajándék.
Mondjuk az is igaz, hogy ajándékozáshoz nem kell ünnep úgyhogy nem éppen erről kell szólnia, de, ha valaki nem muszáj alapon ad ajándékot, akkor nem hülyeség. Ezért hangzik kicsit furán, hogy kéne adni valamit, csak kéne vagy szeretnél is, mert nagy a különbség, ha nem szeretnél, akkor nincs is semmi értelme.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #8093 Dátum: 11 nov 24, 20:13:35 » |
|
Egy jó kérdés: Volt nálatok már hó valahol? Nálunk még nem volt egyáltalán és még mindig 5 fok van 0 alá meg nem is ment.......majd jövő hét vége fele lesz -5 kb. A mai hetem nehézkes volt mert 10 doga volt......naponta 2 és holnap pénteken is lesz 2 doga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8094 Dátum: 11 nov 24, 20:57:34 » |
|
Ó, nálunk már esett a hav Kecskeméten. Ma is. Bár nagyon apró pelyhekbe. Osztálytársam már hógolyót is gyúrt belőle.
----- Én ajándékok vásárlásakor, készítésekor mindig olyan lelkes vagyok, jól érzem magam a bőrömben, szeretek szívből adni és ha így történik a dolog akkor egyáltalán nem érdekelnek az árak, ha valami tetszik vagy valamit kiszemeltem akkor azt megveszem, akár dupla áron is. Persze van olyan eset is, hogy kényszerből adok, mert hát kell, ez van. (Nem feltétlen a karácsonyról van szó.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8095 Dátum: 11 nov 24, 21:38:16 » |
|
Akkora köd van, hogy ha megmarad reggelig, holnap nem találok majd el a munkahelyemre...  Hó nem kell... Nem akarok havat dúrni... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #8096 Dátum: 11 nov 24, 23:14:34 » |
|
Bocs Stance  legközelebb visszább olvasok. Úgy látszik hogy tévedtem az itteni hóeséssel kapcsolatban, mivel előbb néztem a híreket meg az időjárást és úgy látszik rosszul tippeltem mert hétfőn meg itt is elkezd esni. Gabesz: itt már lassan 2 hete akkora köd van hogy õrülsz ha el látsz 5 méterig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8097 Dátum: 11 nov 25, 10:57:37 » |
|
Sohasem értettem, hogy miért pont karácsonykor kell ajándékozni, mikor ezt az év bármely napján megtehetnénk? Én amúgy szeretem a karácsonyt, mert akkor összegyűlik a család, és mindenki veszekszik mindenkivel, miközben én tömöm magamba a diós kalácsot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #8098 Dátum: 11 nov 25, 12:12:15 » |
|
Mert hideg, és szép fehér.  Mert tisztább a levegő, és rendesen kapok levegőt. Meg enyhén vicces képet vágnak a déli égtájakról jövő diákok, amikor ők nagykabátban fagyoskodva meglátnak engem egy szál pólóban.  Akkora köd van, hogy ha megmarad reggelig, holnap nem találok majd el a munkahelyemre...  Az azért volt, mert itt az egyetem előtt ásnak valamit, és az egyik csőből szivárgott a gőz, na és az terített be mindent. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8099 Dátum: 11 nov 25, 13:07:20 » |
|
gman te legalább jól megragadtad a lényeget. xD Igazad van.
Amúgy karácsonyi ajándékozás nálam úgy zajlik, hogy senkinek se veszek semmit, mert g*ci vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|