25 júl 06, 19:55:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1689121 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7785 Dátum: 11 nov 03, 22:23:08 »

Nálunk az a horrorhír terjeng, hogy Eszes Tamás felakasztotta magát, elvileg az élettársa elutasítása miatt. Micsoda hír így este.^^

Meg ami még "tetszett", mikor bejelentették a pléh autó ellopását, és az azzal eső százezer forintos kárt.^^
Aes, Pécsről én is hallottam, gratulálok az ilyen eszement ámokfutóknak. Ha már az én életem sz*r,  legyen a többieké is az..
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 03, 22:28:43 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7786 Dátum: 11 nov 03, 22:25:08 »

Jah, láttam, akartam is tőled kérdezni, hogy mit tudsz erről. Az, hogy meghalt az biztos. Szomorú De elég csúnya ügy.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #7787 Dátum: 11 nov 03, 22:32:39 »

Szokás szerint mindenki másról tud. Van aki afgán (!) bűnszervezetről, van aki szerint a zsidók tették el láb alól, van aki szerint barna bőrű barátaink. Az öngyilkosság megint csak egy lehetőség. De hogy ez megint itt történt, ebben a kis faluban.. valahogy ez az egész őrültség képtelenségnek tűnik.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7788 Dátum: 11 nov 03, 22:38:33 »

Hát ez így elég kemény, de lassan már nincs olyan őrültség, amit képtelenségnek tartanék ebben az országban. -.- Ott nálatok meg ez főleg igaz sokszorosan is. Persze ha úgy tetszik, ti vagytok a jövő, hamarosan talán az egész országban ez a sok elmebaj fog menni, bár ez gondolom nem igazán vigasztal senkit. Az afgánok nekem mindenesetre erősnek tűnik kissé. De a többi, hát Eszes olyan ember volt, akinek voltak ellenségei, ez azért a médián keresztül is átjött.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #7789 Dátum: 11 nov 03, 22:44:46 »

De ennyi erővel ez bárhol megtörténhetett volna, legközelebb talán a Dunántúlról hallunk ilyenről, vagy az Alföldről, vagy Pestről. Az az érdekes, hogy hiába történik itt minden őrültség, a média túlzása nélkül teljesen normálisan élem meg az egészet. Ugyanúgy megy az életem, ugyanolyan boldog vagyok, és csak ez az állandó találgatás és pusmogás emlékeztet arra, hogy most "igazán baj van". Én csak azt nem szeretném, hogy ez a gyönyörű, nagy történelmi múlttal rendelkező kis tengerszem így menjen tönkre.. essen a média és a politika markaiba.
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #7790 Dátum: 11 nov 03, 22:47:25 »

huhúú enyém a nap első hsz-e itt Nevet totál kihalt lett itt nem tom régen néztem fel dehogy 2 hszt kellett visszaolvasnom?? Nevet najó ez enhyén furcsa Mosolyog
jájj reggel óta tolom fb a ns-t és nagyon kifáradtam (lehet benne van azis hogy közben egy csomót pakoltam) új padlózat lesz ezért a cuccokat  ki kell vinni a nappalinból a tesóm szubájába No comment
jájj már minden ottvan a TVtől a szekrényig...vagyis majdnem minden még mindig nem végeztünk >< jájájjáj mi lesz még itt Szomorú

Hmmm... Szerintem ez egyszerűen magyarázható azzal hogy klónom, UchihaMasashi eltűnt...

Én meg fel vagyok villanyozva ugyanis ideért időben a NHHÉ I.o-m így Nov 7-én ünnepélyes keretek között foglalja el díszhelyét a tablón Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7791 Dátum: 11 nov 03, 22:49:17 »

Lille
Hát ja, emberek halnak meg mindenfelé, de ha ott történik, abból azonnal címlapos hír lesz az Indexen. Ez így azért igencsak szar lehet. :/ Megértelek.
Csak hát ugye, ha egyszer "kiengedik a szellemet a palackból", akkor már sehogy se tudod visszagyömöszölni. Majd lehet 5 év múlva már nem lesz ez így, de addig nem nagyon lehet vele mit csinálni. Sajnos ez idő kérdése. A politikusokat meg ismerjük. De azért tönkremenéstől ne tarts. A politika hamar odébbáll bárhonnan, még gyorsabban, mint ahogy betette a lábát. Csak idő kell neki. De ezt inkább pü-ben folytassuk, nem való ide. Mosolyog A véleményed érdekel a dologról. ^^
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7792 Dátum: 11 nov 03, 23:43:56 »

Lilla, hol laksz?
 Bár mondanod sem kell, gondolom. Nevet Média ide vagy oda, ott legalább nem voltak olyan büdösek egyesek. Bár, mikor felszálltak a buszra és elkezdtek beszélni a Gyöngyösön fellépő néptáncosokról, akikre azt hitték, hogy matyó népviseletben vannak (cigány "népviselet" volt), akkor kiakadtam.

Nálunk annyira nem kapják fel a híreket. Szomorú Pedig itt is vannak kéménybe beszorulások, ház tartófalainak lebontása, híres rapperek születése... Ajj.

Egyébként Lille gyöngyösi suliba jársz? Ha igen, akkor ugye nem a Berzébe? Nevet

(Ha nem is ott laksz, ahol godnolom, akkor ne vedd figyelembe egy mondatomat sem.  ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 03, 23:57:46 írta Saphira » Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #7793 Dátum: 11 nov 04, 00:01:53 »

De, Saphira, minden dologba beletrafáltál. Nevet
A legbüdösebb egyéneket pedig a déli legendás "sárga" buszon kifogni, ahol egy négyzetméternyi helyre jut 10 ember.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 00:02:25 írta Lille17 » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7794 Dátum: 11 nov 04, 00:06:59 »

Ach, nein.
Koliban mindennap azt hallgatom a sok gyöngyösitől (főleg a szobatársamtól), hogy a Berzések milyen beképzeltek.  Ördögi Mert nekik van kisérettségijük! Nevet

Fú, hát én elég gyakran kifogok büdös sárga buszt. Nevet Főképp úgy, hogy a borsod volán büszke a a sárga buszaira. ikszdé

Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #7795 Dátum: 11 nov 04, 08:56:00 »

Az már biztos, az orrom az eget ostromolja. Nevet A kisérettségi "előnyeit" még nem tudom élvezni, majd év végén, miután letettem.  Nevet
A buszok nálunk általában zöldek, ha nógrádi jön kék-fehér, de a déli busz valahogy mindig sárga kívülről, barna belülről..  Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #7796 Dátum: 11 nov 05, 19:37:08 »

gyáhh 2 nap internet nélkül :'( vagyi nem 2 nap hanem pontosan 44 óra 24 perc 32 másodperc netnélkül :'(

Masashi chant még fb-n is nehéz elérni ikszdé otthagyja a facebookot tálcán azt én meg hiába írogatook  smirksweat mintha én nem tennék ilyet ikszdé

na megpróbálkoztam proképpel paintben O_o elsőre talán nem is olyan rossz de ígérem lesz jobb is ^^ na pityegett a face valszeg Masashi chan visszaírt ^^
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #7797 Dátum: 11 nov 05, 20:53:17 »

Hehe Nevet na mind1. mostanában nincs itt köd, sőt egész meleg volt Szomorú mi történik itt? I <3 köd :'(
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #7798 Dátum: 11 nov 05, 21:06:18 »

Fúúúúúúúúúúúúúúúú, de rég írtam ide...  Ohh My God mondjatok már vmit mi a téma h hozzá tudjak szólni, ha nem rákérdezek!
Mi a helyzet, h telik a szünet stb.?
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #7799 Dátum: 11 nov 05, 21:10:29 »

Masashi-chan, hát látunk még errefelé? Érdekes. Itt elég elviselhető idő van, simán lehet pólóba lenni Nevet Havat felejtsük inkább el. A-chan utólag is boldog szülinapot! És ugye tudod, hogy a kisebb játékunk még folytatódik? (rem érted).

Morause közben beírt elém, és válaszolok a kérdésére: Unalmasan, és sajnos elég gyorsan.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Oldalak: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins