gman
|
|
« Válasz #7755 Dátum: 11 nov 02, 08:46:55 » |
|
Ejha.. Felkeltem, kinéztem az ablakon és akkora a köd, hogy nem látom a szomszéd házát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #7756 Dátum: 11 nov 02, 09:11:56 » |
|
A legjobb párosítás: ISFJ, ENFJ, ENTJ, INFJ, ENFP, INFP Még működhető párkapcsolat: ESFJ, ESFP, ISFP, INTP, ISTJ, ENTP Kerülendő típusok egy párkapcsolatban: ESTJ, ESTP, ISTP, INTJ gman: jujj imádom a ködöt *-* modnjuk ittis elég sűrű x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 09:13:15 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7757 Dátum: 11 nov 02, 16:08:05 » |
|
SULI: 3 szavam van rá: 1. utálom 2. kötelező 3. hasznos. kötelező ezért utálom de viszont hasznos az életbe. ma szószerint 7 dogát írtam -.-'' ami kimerített eléggé mert a naponta 2 doga elmegy de mivel potolnom kellett 1 napot ( beteg voltam ) ezért +5 doga mellé jött. ^^: ( fura azért hogy a szombólumodat irom ) akkor én kerülendő ( intj ) meg mükedhető párkapcsolathoz tartozok ( istj )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7758 Dátum: 11 nov 02, 16:47:37 » |
|
nem tudom mit veszítek mert nem ismerlek egyelőre!! nem menekülhetsz örökké wtf? nagyon le lehetek maradva Kentonsama, de a ti sulitok szerinte a szünet az ördög műve? vagy már volt szünet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7759 Dátum: 11 nov 02, 16:49:21 » |
|
Asszem te Hollandiában laksz, nem? Vagy keverlek valakivel?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7760 Dátum: 11 nov 02, 17:17:14 » |
|
^^: ( már megint ) ha azt mondom kenton és ninja saga meg dark emblem elite akkor beugrik valami? hát a szünetem 2 hete volt ezelőtti hét előtt és 1 hetes itt is hasonlók a szünetek csak máskor vannak pl karácsonyi az dec. 21-22-től január 8-ig van előző évbe meg dec.18-tól január 4-ig. hani: igen ott nem keversz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7761 Dátum: 11 nov 02, 17:21:37 » |
|
Mikor költöztetek Hollandiába, és milyen ott? Én nem tudnám itt hagyni Magyarországot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7762 Dátum: 11 nov 02, 17:31:41 » |
|
@Kentonsama jéé télleg igen beugrik xD de ottsenagyon beszéltünk szal.. itt a idő x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7763 Dátum: 11 nov 02, 17:42:17 » |
|
saphira: hm hogy is mondjam mert ehhez számolnom kell........1 év és 8 hónap és kb félig vagy kicsit többet tudok hollandul. itt nagyon jó mivel nem dolgozok még nem tudnám megmondani a jólét előnyeit de anyám szerint jobb a kereset mert az otthoni 90 ezres keresetét ( ápolónő ) itt 3x-osan kapja meg. meg tudlak érteni mert elég szar érzés elhagyni azt a helyet ahol születtél és meg vagy szokva vele és meg kell ismerned egy új helyet + új barátok szerzése. mivel még én sem értek az anyagi helyzetekhez meg politikához ezért nem is okoskodnék de magyarba látom felugrik sok minden meg a munka is kevés és a kereset de ha a kereset nem is az élelmiszerek azok elég drágák. ^^: ( 3x-orra is sikerült ) nem is beszélünk keveset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7764 Dátum: 11 nov 02, 18:00:32 » |
|
Hát, igazad van, de számomra nem csak a fizetés nagysága a fontos.
És minden nyelvtudás nélkül mentél ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #7766 Dátum: 11 nov 02, 18:11:08 » |
|
Ehh... A gépem felnyomta az agyam, eddig össz 1 gb ram volt benne, és a minecraft egy kicsit szaggatott, most már 2,5 giga ram van benne, erre 5-10 percenként kidob hogy a Minecraft kifogyott a memóriából... lehet az a baja h nem egyforma márkájú a két ram... esküszöm kivágom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7767 Dátum: 11 nov 02, 18:25:10 » |
|
énis letöltöttem a Minecraftot, nekem is eléggé szaggatott és hagytam is, pedig nagyon tetszett...:S aztán letöltöttem egy másik gépre de azon se hang, se pedig kép mmint a játék nem megy a vidikártyát frissíteni kellene vagy nem tom de elment a gépről a net o__oKérlek válassz valami olyan formázást, amit el is lehet olvasni. Ott van pl az alapértelmezett, a felhasználók 99%-ának bőven megfelel, akkor neked miért ne lenne jó?
Moderátorhehh bocsi ^^ csak ez az egyik kedvencem x) az alapértelmezett uncsi :S keresek valami mást akkor comic sans ms az olvasható
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 18:35:16 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7768 Dátum: 11 nov 02, 20:56:31 » |
|
Manesz én ugyan nem a minecraft miatt, de pont ugyanígy jártam egyszerűen ki kell venni a plusz memóriát vissza és kevesebbel próbálkozni, ha minden igaz, akkor a processzor nem látja és mindig kinullázza a memóriát, de ebben az esetben újra is indul. Nekem működött ez a módszer, egy próbát megér.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #7769 Dátum: 11 nov 02, 22:16:52 » |
|
Most majd decemberben veszek még egy ugyan ilyen memóriát és le van tudva, eddig is 2 ram kártya volt benne, csak addig egy órajelű, egy márkájú, egy teljesítményű... most minden különbözik, de felismerni felismeri mert 2,5 gb ramot jelez. Uhh... egész város fent lóg neten, és olyan lassú hogy fél perc mire lefrissíti a fórumot...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 22:17:48 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|