Egek, már megint mi megy itt... szerintem - ha megfogadjátok tanácsomat, mielőtt offolnánk - folytassátok a vita topicba.
Masashi, mintha magamat látnám 13-14 évesen. Remélem, hogy neked is hamarosan megjön az eszed! És ezt ne vedd bántásnak.
Ha már a halálközeli élményekről beszélünk, akkor annyi ilyen "mi lett volna, ha" dolog van az életben. Pl amikor nekem elvágta a kezemet az üvegpohár mosogatás közben, akkor egy félcentin múlott, hogy ne egy főeret vágjon el. Mi lett volna, ha...? Akkor egyszer buliba ittasan ugráltunk egy zenére exemmel, és hátraborultunk, egy olyan szék mellé, aminek a lábai felfele álltak. Ha az exem 2 centivel odébb esik, átmegy a fején. Na mi lett volna, ha...? Ezer ilyen van.
Amúgy mesélnem kell... Pénteken volt egy buli, ahol ott volt exem is meg én is. Minden lánnyal elment úgy, hogy fogta a derekukat, vállát, stb. Halál ideg voltam, aztán az utolsó lány oda jött hozzám, hogy senkivel nem kavargatni ment, meg ilyenek, hanem mindenkinek elmondja, hogy mennyi szeret engem és hogy mennyire vissza akar kapni. Teljesen kiborultam, remegtem meg valószínűleg hőemelkedésem is volt. Aztán beszélgettünk még az utolsó lánnyal, meg fel hívtam anyámat, hogy mi a fenét csináljak. Végül smároltunk mindenki előtt, szerintem páran meglepődtek.
Utána félrementünk, sokat beszélgettünk meg haza is kísért, és itt beszélgettünk nálunk. Majd mondtam neki, hogy én nem látom értelmét annak, hogy folytassuk, és hogy majd holnap(vagyis tegnap) jöjjön vissza, és majd addig eldöntöm. Reggel mikor felkeltem, teljesen egy lehetetlen helyzet előtt álltam, ha vele maradok, az se jó, ha nem, az se jó, és 2 órán keresztül sírtam, remegtem, hőemelkedésem volt, zsibbadt mindenem. Aztán anya azt javasolta, hogy tartsunk szünetet, úgy, hogy neten mindenhonnan töröljük/tiltjuk egymást, telefon számot is töröltünk, élőbe ha találkozunk akkor intünk vagy szia, illetve nem megyünk egy társaságba bulizni. Ez mindkettőnk számára kihívás lesz, mert most vakon kell megbíznunk egymásba, meg ki is derül, hogy vele vagy nélküle jobb-e. Tegnap nagyon sok problémát sikerült megbeszélnünk, szóval látok esélyt arra, hogy még újra. 15-én fogunk legközelebb találkozni, pont az nap, amikor tavaly összejöttünk, szóval 1 évnél. Nagyon hiányzik már most, és most csak a pozitív dolgok jutnak eszembe. Remélem, hogy sikeres lesz ez az akció, és utána megint olyan jó kapcsolatunk lesz, mint az elején volt tavaly.