Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7305 Dátum: 11 szep 18, 20:58:07 » |
|
Na persze... a perverz fantáziád mellé még bőven befér egy gyors kettyintésre gdat, vagy nem?!?! Amúgy meg ahhoz képest miket szoktál beszólongatni (tudod írtad pü-ben régen) egy ilyet már álcáznod sem kéne!!! "Én hűséges maradok a barátomhoz elnézést.''Barátodhoz, régen sose mondtál ilyet kifogásnak... lehet van vmi a háttérben a kettőtök közt amit nem mondtok el a publikumnak? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7306 Dátum: 11 szep 18, 21:35:40 » |
|
Nem aggódom, csak féltelek nehogy itt vmi nálad is perverzebb kezébe kerülj... még a végén **** tényleg elkezdenék érted aggódni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #7307 Dátum: 11 szep 18, 21:50:55 » |
|
Nah, gyerekek, Manesz visszatért. Ahogy látom Masashi nem aktivizálta magát mert még mindig Duma Topic 8 van és 2000 alatt van a HSZ száma  Nah milyen volt a sulikezdés, kinek hiányoztam (és kinek nem tűnt fel)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #7308 Dátum: 11 szep 18, 22:45:59 » |
|
Jajj. Nagyon össze lettem hozva Masashival, pedig még nem is láttam. Lehet, hogy egy görbe orrú, bubircsókos, ráncos néni, aki mézeskaláccsal akar etetni majd megenni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7309 Dátum: 11 szep 19, 07:12:57 » |
|
Ugyan már Masashi, ezt megbeszéltük. Ha már próbálod eltitkolni, hogy szeretők vagyunk legalább ne olyan képet tegyél ki, ahol még látszik a legutóbbi eltúlzottan vad éjszaka miatti monoklid.  Kitehetted volna a szöges ostorosat, a hármasfogatot, de nem, neked a bizonyítékot kellett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7310 Dátum: 11 szep 19, 07:20:53 » |
|
Azért epic értelmes ez a társalgás, ami itt tegnap óta folyamatosan zajlik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7311 Dátum: 11 szep 19, 09:47:52 » |
|
[Troll on] Kéne írni egy tanulmányt Masashi megjelenése és a fórumszínvonal rohamos csökkenése közötti összefüggésről..  [Troll off]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7312 Dátum: 11 szep 19, 10:10:48 » |
|
Bár ebben arra is ki lehetne térni, hogy miért adják alá sokan a lovat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7313 Dátum: 11 szep 19, 10:29:39 » |
|
Olyan befásultak vagytok. Játékosság nélkül az élet az halál. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7314 Dátum: 11 szep 19, 12:20:09 » |
|
És még a felelősséget is rám akarod hárítani, a saját lebukásod miatt. Szörnyű vagy.  Figy, ha kimoderálnak, majd maximum mindig meg lehet beszélni itt az időjárást meg ilyeneket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #7315 Dátum: 11 szep 19, 12:21:41 » |
|
megint tönkreteszem itt a társaságot.....  Ez eddig nem nagyon zavart téged 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #7316 Dátum: 11 szep 19, 12:39:27 » |
|
Én jókat röhögtem.  Amúgy üdv mindenkinek!  Milyen volt eddig a napotok? Az enyém nagyon klassz.  Este meg remélem le tudok menni a városba Psycho Mutants koncertre. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #7317 Dátum: 11 szep 19, 12:51:18 » |
|
mindenhonnan csöpögök.
Ezt megint félre lehet érteni. Beizgultál Gdatra? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #7318 Dátum: 11 szep 19, 13:11:03 » |
|
30 fok? Hol? *.* Megyek. *.* És miért volt rajtad annyi táska?  Ha mindenhonnan csöpögsz akkor már nem kell zuhany. Köszii :3 Időjáráson múlik nagyrészt. Dani: Csak te értesz félre mindent.  Hol jár az eszed órán?  Ja és nem be hanem fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #7319 Dátum: 11 szep 19, 13:24:18 » |
|
Naaaaah itt is rettentő meleg volt... szerintem (Pest...Buda...Törökbálinton már nem annyira)... de am rettentő fáradt vagyok 8kor keltem ügyintézés miatt, eltévedtem a rendőrpalotánál, miközben az egészség pénztárat kerestem... és még csak nem is kaphattam taj számot, ugyanis nem vagyok miniszteri ösztöndíjas... szal mehet még tovább a telefonálgatás... -.- elegem van xD odáig alacsonyodtam, hogy vettem egy doboz cigit -.- hajj és lassan indulhatok vissza suliba 4től matek xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|