24 nov 27, 00:34:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1374143 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6840 Dátum: 11 aug 21, 13:04:47 »

És én az ünnepről beszéltem volna?

Itt nem létezhetne szívből jövő, csendes megemlékezés, mert nem tisztel senki semmit.
Kenyeret és cirkuszt a népnek. Ha kenyér nincs, elég a cirkusz is.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6841 Dátum: 11 aug 21, 13:17:41 »

Végülis lehet, hogy igazad van.
Valójában nem is érdekel az ügy.
Az biztos, hogy én életemben 2-3 tüzijátékot láttam, de többre nem is kívánom pazarolni az időmet, mivel már kisgyekként sem fogott meg, most meg aztán végképp nem.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #6842 Dátum: 11 aug 21, 14:03:49 »

Érdekes hogy mindenki azt hozza fel példának mire lehetett volna költeni a tűzijátékra szánt pénzt, holott szerintem ez egy olyan alkalom amit illik egy szép müsorral megünnepelni. Éppen tegnap jöttem rá hogy mennyire nem hülyeség ez.

Kinntvoltunk a Dobó téren Egerben én, haverom, meg az időközben felszedett 2 csaj, és ahogy körbenéztem kicsit, mindenfele apukák , a fiaikkal / lányaikkal a nyakukban, és a kissebbek olyan izgalommal nézték, az amúgy nem olyan szép tűzijátékot hogy csuda. Megjegyzem énis nagyon szívesen néztem egy lánnyal az oldalamon, szép volt meg romantikus, asszem fel is fogom hívni a csajt kicsit később mert, tegnap viszonylag hamar lelépett .

Szóval vannak olyan ünnepek véleményem szerint amire igenis kell pénzt költeni. Egyébként érdekes hogyha karácsonyi ünnepségre költ az ország milliókat azt senki sem teszi szóvá, pedig részemről aug 20 nagyobb esemény mint hogy egy kitalált létforma álltal teherbe ejtett nő megszült egy gyereket. Bár tény hogy manapság már nem csak erről szól a karácsony.

Aki vallásos attól természetesen elnézést kérek.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6843 Dátum: 11 aug 21, 14:23:26 »

Nocsak, valaki egyetért velem. Látszik, hogy egri, vagy ahhoz közeli vagy. Üdv a klubban.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6844 Dátum: 11 aug 21, 15:04:32 »

Én mostanában pedig lesz*rok mindent, mert tudom, hogy Abszurdisztánban élünk, itt a józan ésszel nem mész semmire és hogy megértsd el kell fogadni, hogy az igazság hiányzik, másképp nem lehet élni, mert amúgy csak az idegrendszered roncsolod és pont ez a céljuk. Bármerre nézel, csak azt látod, ahogy a sz*r ömlik. De ennek ellenére is lehet szenvedés mentesen élni. Ha elfogadtok egy tanácsot, akkor gondolkodás helyett érezzetek, kifejteni nem szeretném, mert az életet élni kell, nem beszélni róla. Gondolkodni az életről = neurózis.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6845 Dátum: 11 aug 21, 15:16:50 »

Akkor én nagyon neurotikus ember vagyok.

A szar pedig valóban ömlik. Ilyenkor le kell húzni a WC-t, a szar pedig sutty' lemegy. Az őseink egy párszor már megtették.  Csak sajnos a perem alatt maradt pár darabka, ami utána további erősítést kapott, mert nem voltak elég alaposak.
Nem jött össze, de a próbálkozást ettől még nem kell feladni.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 21, 15:37:15 írta Aes Sedai » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6846 Dátum: 11 aug 21, 15:20:33 »

Élek.
Az agyam folyamatosan küldi a jeleket a szerveinmek.
Elhiszem Stance, hogy az életnek vannak másfajta értelmezései, de én pl. teljesen boldog vagyok összetett biológiai lényként is.
És ha így boldog vagyok, akkor nincs értelme más utakat keresnem.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 21, 15:34:22 írta gman » Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #6847 Dátum: 11 aug 22, 09:20:51 »

Na én se tűntem, el csak szobafestés volt meg szőnyegpadló csere. Nevet

Szerintem szép volt az Augusztus 20-i tüzijáték. Igaz hogy lehettett volna az iskolákra költeni (pakson nincs kórház csak 3 SZTK, de azok kitűnő állapotban) ugyanis a DEÁKBA mi TAVALY európa földrajzát olyan térképről tanultuk, hogy Szovjetunió meg NDK volt rajta. Inkább nem kéne évente 50 ezret költeni sportszerekre amit szünetbe használhatnánk (de nem adták oda senkinek se, meg volt vagy 40 kosárlabda, a többi labdából összesen nem volt annyi, a tesiterembe 4 kosárpalánk, de nem lehetett kosarazni, mert kárt tehetünk a padlóban, bezzeg a focisták stoplisban ott rohangáltam, meg a súlylökés és medicinlabda hajítás is ott volt) meg a 4 digitális táblát eladni, 3 tanár ért rendesen a számítógép kezeléséhez, a matek, a fizika, meg az infós... smirksweat És amúgy se lettek felrakva a digit táblák, mert nehogy bajuk legyen, így van-e értelme?

Na de az Eszi meg pont az ellentéte Nevet Tökéletesen karbantartott, minden terembe digit tábla, hatalmas sportcsarnok, gokart szakkör.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6848 Dátum: 11 aug 22, 09:34:05 »

Gokart szakkör  Ohh My God?! Hát az meg milyen suli?
ui.: én padlószőnyegként ismerem  Pojén (de nem tudom mi van nálatok)
Naplózva

....................................................................................................................
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #6849 Dátum: 11 aug 22, 09:37:32 »

Paksi kifejezés Nevet Hát mondjuk úgy hogy az atomerőmű a fő szponzora  smirksweat Külön van gokart garázs, és ott vagy 20-30 gokart.
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #6850 Dátum: 11 aug 22, 12:38:02 »

Jesszus! Itt a Balaton mellett 33-34°C van!><
Ez rettenetes... apa mindig azt mondja, örüljünk, hogy még tart a nyár, de mára neki is elege lett.
Ha mondjuk úgy 25°C lenne egész évben, akkor én nagyon boldog lennék!   kacsint
Ugyanis az a hőmérséklet optimumom.   Hümm-hümm
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6851 Dátum: 11 aug 22, 12:41:04 »

Sok vagy kevés az a 33 fok?
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #6852 Dátum: 11 aug 22, 12:56:22 »

Nos, a kinti hőmérő árnyékban van, szóval lehet az még 37 is!  Nevet
Nos, átlagos itteni viszonylatban nem sok, ( Egerben lehet az lenne, nem tudom ) de ha azt veszem, milyen esős hűvös Júliusunk volt az idén, igencsak meglepően meleg ez az augusztus...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
bogcsiika
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #6853 Dátum: 11 aug 22, 12:57:57 »

Üdv újra magyarországról. Nevet
Nagyon jó kis nyaraláson vettem részt. Kint voltam Romániába, pontosan Nagyváradon. Életemben először voltam külföldön, szóval ez nekem hatalmas szó. Voltam Réven kirándulni, életemben először láttam sziklás hegységeket és vízesést. *.* Haza felé pedig voltam a Debreceni Virágkarneválon, hogy őszinte legyek, teljesen másra számítottam, de attól még szép volt, tetszett. Utána pedig Pesten megnéztem a tűzijátékot. Egy kisvárosi, illetve falusi tűzijátékhoz képest nagyon nagyon gyönyörű volt.

Állatok: Nagyváradon rengeteg kóbor kutyát láttam, kb 10-15öt, pedig csak 3 napig voltam ott. Magyarországon is sok van, de ennyire... Amúgy itt Szekszárdon az egyik bolt mellé autóból kidobtak egy cicát. Annyira de annyira sajnáltam. Mindennap lejártam hozzá, dédelgettem, vittem neki kaját meg inni. Én mindenféle állatkát aranyosnak tartok, szó szerint állat buzi vagyok. De legjobban cica fan. Barátom szerint öreg koromra macskás néni leszek. ikszdé

Manesz, paksi vagy, vagy csak oda jársz suliba?

Úúú, annyira unom már ezt a rohadt hajnövesztést. Elég sokat nőtt már ahhoz, hogy 2-3 hónap múlva valami normális frizurát lehessen vágni... De barátom megölne, ha bejelenteném, hogy nem növesztem tovább. smirksweat Szerintetek? Pojén
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6854 Dátum: 11 aug 22, 13:04:48 »

hollandba szerencsére nincs olyan meleg Nevet (ott lakom) persze most sincs kint...bár melegebb az lehetne hogy lemennénk a tengerpartra
Naplózva
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins