gman
|
|
« Válasz #6810 Dátum: 11 aug 18, 14:13:52 » |
|
Ez nekem is furcsa. Ha az illetékten behatolót megtámadja a kutya, aminek jelenléte fel van tüntetve egy jól látható helyen, és a kutya be van oltva, akkor a kutyát és gazdáját elvileg nem terheli felelősség. Am a mi újfullandink sokkal előrelátóbb és megakadályozza az eset megismétlődését azáltal, hogy elharapja a betörő torkát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 17:46:26 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6811 Dátum: 11 aug 18, 16:01:32 » |
|
Mina san!
Mit gondoltok, egy Dorama-s témára volna érdeklődés?
Nem volt hova kiöntenem felháborodásomat, mégis egy bizonyos szinten érdeklődésemet.
Ugyanis úgy egy éve láttam egy doramat aminek az a címe hogy: You're beautiful! Ez egy koreai dorama.. élvezhető történettel, és egy idióta állandóan bénázós apácával aki kénytelen az iker testvérét helyettesíteni az egyik legbefutottabb bandában, nem mellesleg ez a testvér fiú.
Nem láttam még sok ilyen filmet, viszont tegnap tudomásomra jutott hogy az Ouran High Schoolból is csináltak doramat, és elkezdtem megnézni.. Tamakival nem vagyok teljesen megelégedve, de végül is egész aranyos csak épp nem annyira jóképű mint mondjuk ahogy az animében ábrázolták. =) Nah és ma úgy ahogy haladtam az Ourannal (online watch módban) amikor is véletlenül félre kattintottam, néhány másodperc után leesett hogy ez így nem stimmel, ez nem az Ouran.. viszont nagyon ismerős.. már idegesítően az. Feltűnt hogy tök ugyanolyanok a szereplők mint a You're beautifulban.. mondom wtf ez érdekes. Először fel voltam háborodva hogy mi ez a koppintás. Utána néztem és a japánok simán feldolgozták a koreai doramat. Az a címe hogy: Ikemen desu ne, milyen érdekes nem?Szerintem még az elején tart a sorozat, de már csak azért is megfogom nézni hogy lássam min változtattak. Ami a legérdekesebb hogy a koreaihoz helyesebb és szebb színészeket válogattak be. :o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 16:03:30 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6812 Dátum: 11 aug 18, 16:46:30 » |
|
Háttistenem. Oda kell adni ismerősöknek amíg le nem cseng az eset. Aztán azt mondani, hogy találtunk egy új kutyát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6813 Dátum: 11 aug 18, 19:36:00 » |
|
Éjfél jó az új avatarod =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6814 Dátum: 11 aug 18, 23:09:15 » |
|
Látom ez a doramas dolog nem fogott meg senkit.. hát akkor storno, nem lesz ilyen topic. Lew köszi, kifejezetten a narutos ki lennél ha abban a világban élnél topichoz készítettem. Ez volt az eredeti: http://kepfeltoltes.hu/view/110819/T12961236224698a5d0c1b515892e4b1aa766050ae004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgTermészetesen az origi a jobb.. de muszáj volt valami hasonlót illusztrálnom mint az elképzelt karakter. -.-" Milyen komolyan veszem.. omg. Nah megyek hajat mosni, mert holnap ismét egy interjú. \o/ (: Jóccak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6815 Dátum: 11 aug 19, 07:15:09 » |
|
Engem annyira irritál, hogy az ember a saját tulajdonát nem vétheti meg. Ott volt a kukoricás eset is, amikor 220 vezetett bele egy drótba a bácsi, és az a drótot kihúzta a saját telkén belül, és a telek körbe volt kerítésezve. Erre föl bemászott egy tolvaj, lopni akart kukoricát, és agyonvágta az áram. A bácsit meg börtönbe csukták. Na kérem, ez milyen dolog? Csak akkor védhetném meg magam, ha már kész a baj? Ha egy fegyvert szorítanak a fejemhez, és valahogy sikerül elvennem a másiktól, e eltöröm a kezét, akkor is én leszek a hibás? Milyen dolog ez? Bezzeg Texasban ha valaki bemegy egy telekre engedély nélkül, akár nyugodtan le is lőhetik, mert bűncselekményt követett el. Bárhol a világban megvédheted magad a támadódtól, de itt Magyarországon az a bűnös, akit megtámadtak, és csak védekezni akart? Miféle baromság már ez.
Ejfel: Jó lett az avatarod. Ez szerintem jobban illik hozzád mint az előző. Állásinterjú? Mivel is foglalkozol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6816 Dátum: 11 aug 19, 07:37:29 » |
|
Nem is olyan régen volt az az eset, amikor a póstás vitte a nyugdíjat, a tolvaj el akarta venni tőle a pénzt, mire a póstás elörte a kezét, amiért aztán kb. 100000 ft kártérítést kellett fizetnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6817 Dátum: 11 aug 19, 11:01:02 » |
|
lol.. hasonló sztorit ilyen kontextusban nem hallottam.. omg..
hiroto: a kukoricás sztorit láttam a tv-ben, de arról nem volt tudomásom hogy végül lecsukták, akkor még csak "eljárás indult ellene" szakaszban járt az ügy..
Hogy mivel is? Túléléssel.. Állásinterjú, igen. Köszi, nem vagyok egy nagy avatar cserélgetős alkat, kb négy éve az előző avatart használom. Nem értem miért gondolod hogy jobban illik hozzám.. de valószínűsítem azért mert lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6818 Dátum: 11 aug 19, 18:00:50 » |
|
ÚÚÚÚ bolond vihar! Lementünk a Balcsira, és negyed órával azután, hogy a vízbe mentünk elkezdett esni az eső! 10 perccel később, alig értük el a kocsit, mert olyan vihar kerekedett! Pedig mikor elindultunk, tűzött a Nap! De legalább megmártóztunk. Jó ez a Balcsi ilyen melegben. És még a Seherezádéra is visszaértünk. Apa mondjuk bicajjal ment dolgozni. És egy órát kellett dekkolnia a műhelyben, amíg elindulhatott. És utána mérgelődött, mert megázott, és nem mehet le fürdeni. Pedig ő is akart... Pech, mért nem ment be korábban? ( hülyéskedem, munkahelyen ez nem úgy megy sajnos... )
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6819 Dátum: 11 aug 19, 18:23:31 » |
|
Mi is elkaptuk - bár nekünk a lehető legjobban jött ki: a bornapokon játszott a bátyám, és amint végeztek, beültünk a kocsiba és elkezdődött a vihar. Hazafele úton még rádőlt a sávunkra egy fa, kb 20 km után megláttuk a szirénázó tűzoltót..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6820 Dátum: 11 aug 19, 19:23:09 » |
|
Húú, remélem a holnapi programon nem fog esni az eső és nem lesz vihar. Akarok egy jót dodzsemezni. Az öcsémék is megjárták, elmentek táborba egy hétre a Balatonra, és egész héten rossz idő volt, egy nap tudtak csak vízbe menni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6821 Dátum: 11 aug 19, 20:11:32 » |
|
Nyááááááá visszatértem a fórumra Igazából csak mert magányosnak érzem magam és törődésre vágyom de akkor is visszatértem, és írok, pedig igyekeztem minél tovább nem feltűnni, hátha valaki hiányol majd xD Régen még volt rá példa T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6822 Dátum: 11 aug 19, 21:00:16 » |
|
Nekem tök feltűnt, hogy nem voltál aktív . Végre átköltöztünk... Nyáá első posztom az új szobámból! Körülbelül 1 órát kellett lenn állnom a cuccokra vigyázni, de megérte mert nagyon jó a lakás .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6823 Dátum: 11 aug 19, 21:37:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6824 Dátum: 11 aug 20, 09:22:19 » |
|
Vízszintesen? ÓÓÓÓ. Azt megnéztem volna. Keszthelyen meg mindenféle szögben, nem lehetett eldönteni, a fák pedig meglehetősen rémesen hajlongtak. 2 óráig sem tartott a vihar, este meg az ment a híradóban, hogy hatalmas kánikula, meg napsütés volt mindenütt. Persze a Dunántúlra már senki sem gondol? >< Noemimi, nem volt nehéz észrevenni, hogy nem vagy aktív. Felvetődött bennem, merre lehetsz, de aztán arra jutottam, hogy biztos nem lettél valami brutális gyilkosság áldozata, ezért nem aggódtam. ( jólvanna ezt visszaszívtam ) Én mindig is olyan fórumozó voltam, aki jobban szeretett olvasni, mint írni. Többek közt ezért nincs még oly sok hozzászólásom...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|