25 júl 16, 13:47:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1714667 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
bogcsiika
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #5850 Dátum: 11 júl 22, 12:59:18 »

Én megfogadtam, hogy este fél1kor fekszem, és reggel fél10kor kelek. Isteni, van délelőttöm. : )
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5851 Dátum: 11 júl 22, 13:09:12 »

Én éjfélkor fekszek és 11-kor kelek ikszdé. De van amikor sikerül Du. 2-kor felkelni  ikszdé.

999. HSZ Pojén. Nem hittem volna, hogy ide is eljutok egyszer.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 13:16:26 írta Rikan » Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5852 Dátum: 11 júl 22, 22:06:30 »

Gratu Rikan ^^

Azt hiszem, Camamber sajt függő lettem. Bár az utóízét, ami 2 perc után keletkezik a torkomban, utálom, mégis... annyira FINOM!*.* Egyre több függőségem van, már-már beteges ikszdé

Ti hogy álltok "függőség-ügyileg"?
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5853 Dátum: 11 júl 22, 22:08:17 »

Mindig kötelességemnek érzem, hogy kijavítsak embereket (http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=1690.975 kacsint )
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5854 Dátum: 11 júl 22, 22:16:41 »

Ohh, hát elnézést kérek szépen Mosolyog
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5855 Dátum: 11 júl 22, 22:17:44 »

Am asszem lecsúsztuk az ebédet, vagy ti is későnétkezők vagytok? Nevet

Én is jókor már... ikszdé
Amúgy fél négy körül szoktunk ebédelni, mert anyu 3-ig dolgozik, és minimum negyed négy, mire hazaér. Végül maradtam a jó öreg rizseshúsnál (csak a sajátomat felturbóztam egy kis tabascoval). Nevet

Hogy tudjátok így felborítani az alvási szokásaitokat?
Én már 9-kor van, hogy ásítozok. ikszdé Ha elmegyek 10-kor aludni, és 8-kor felkelek, még úgy is agyoncsapott vagyok egész nap. x)

Megettek a szúnyogok. Nem győzöm a csípéseket Fenistillel. >.<#

Olyan jó volt a suliban tegnap. *-* 54 Mbps-os nettel repült a letöltésem. Nevet Egy óra alatt leszedtem 6-7 gigát (46 Katekyo Hitman Reborn részt). Nevet

A Camamber függőséget én nem feltétlenül sorolnám a káros szenvedélyek közé. ikszdé
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5856 Dátum: 11 júl 22, 22:21:18 »

Amúgy Dancsa, nálatok is vannak új pékáruk a tecsóban?

Jajah, utálom is őket nagyon....
van amik nincs is benne a lapozóba...
A-chan... 54 megabit? az semmi...   ELTÉn amikor pár másodperc alatt letöltöttem egy animerészt, nah az a király
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5857 Dátum: 11 júl 22, 22:30:52 »

Jóó na... x)
Nekem már a suttyó kis 54 megabit is egetrengető az itthonihoz képest (aminek 10 perc is kell egy-egy 250 megás részhez)... ^^
Az egyetlen gondom a sulis nettel, hogy eleve át kell állítani a poxy-t, ha használni akarom, így nem működik a torrent sem... >.<# Erre nincs valami orvosság? Pojén
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5858 Dátum: 11 júl 22, 23:09:11 »

Attól függ, hogy milyen profi az ottani rendszergazda... az IT security-n megtanultunk pár dolgot megkerülni^^"
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5859 Dátum: 11 júl 23, 07:36:23 »

Morause off hozzászólása törlésre került!

Zer0 az ilyesmire nem érdemes reagálni. Ehelyett használd a "Jelentés egy moderátornak" gombot, az illetékes meg majd intézkedik. A hszddel ezen kívül nem volt baj, töröltem, de ez nem kerül feljegyzésre.

Többet nem akarok hallani erről.

Moderátor
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5860 Dátum: 11 júl 23, 07:42:17 »

Ok, mind1 akk, legalább végre büntetlenül kiadhattam magamból... Már nagyon ki akart bújni a kisördög Nevet
Amúgy jó reggelt mindenkinek. Úgy mennék strandra, már lassan egy hete nem voltam, csak olyan kiszámíthatatlan az idő, hogy egyik pillanatban meg leeht főni, aztán 5 perc múlva vihar van :S Csak itt az alföldön vagyunk ilyen szerencsétlenek, vagy legalább más is szív? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 07:42:53 írta Zer0 » Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5861 Dátum: 11 júl 23, 12:14:02 »

szvsz az egész országra jellemző ez az idióta időjárás, én most hétfőn megyek nyaralni.. hát nem fogok úszni.. meg pancsolni az is tuti Szomorú
Naplózva
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5862 Dátum: 11 júl 23, 12:25:54 »

Hát jóóó reggelt Nevet végre sikerült fel kelnem fél 9kor...de mondjuk anyum keltett de nem aludtam vissza kacsint volt egy kis motivációm : tesómnak meg vettem a névnapi ajándékát  :Dmeg anyummal el mentem a boltba...^^ igaz nem tudtam este aludni pedig fél 12kor el mentem vagy is be feküdtem az ágyba és úgy 2-ig fetrengtem és lestem a tv-t  smirksweat

Itt is elég bonyolult az idő járás 1x el borult az ég aztán kicsit süt a nap aztán el kezd 2percig cseperegni az eső..és újra és újra ezek.. picit unalmas..és hűvös is van  Technikai KO
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5863 Dátum: 11 júl 23, 12:32:28 »

Idióta az időjárás, az biztos. Bár én szeretem az esőt, meg a viharokat, inkább a megfővős napoktól irtózom, várom már a telet. Nevet Ilyenkor tudok rájönni, hogy mennyivel jobb barátok között megfagyni - mint itt barát mellett, vagy anélkül gyorsabban szétfolyni mint a fagyi a kezedben.
Hó meg legalább télen is van Nevet Néha nagyon flash lenne 30 fokban hógolyózni. Mi mer követtünk el ilyen merényletet, elég mókás volt ^^ 3. frissen beavatott tagunk szinte ledermedt, ahogy meglátott egy nagy kupac havat, 30 fokban. Le is fotózta, többiek meg nem hitték el hogy ez most van Nevet

Ez a szeptemberi idő viszont egyrészt azért undorító, mert eszembe juttatja a sulit...
Naplózva
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5864 Dátum: 11 júl 23, 12:44:55 »

Hát ja.. Szeptember..
És h csináltátok h 30fokba hóó?Nevet:D  Gondolkozik eléggé lesnék én is  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins