bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #5850 Dátum: 11 júl 22, 12:59:18 » |
|
Én megfogadtam, hogy este fél1kor fekszem, és reggel fél10kor kelek. Isteni, van délelőttöm. : )
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5851 Dátum: 11 júl 22, 13:09:12 » |
|
Én éjfélkor fekszek és 11-kor kelek  . De van amikor sikerül Du. 2-kor felkelni  . 999. HSZ  . Nem hittem volna, hogy ide is eljutok egyszer.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 13:16:26 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5852 Dátum: 11 júl 22, 22:06:30 » |
|
Gratu Rikan ^^ Azt hiszem, Camamber sajt függő lettem. Bár az utóízét, ami 2 perc után keletkezik a torkomban, utálom, mégis... annyira FINOM!*.* Egyre több függőségem van, már-már beteges Ti hogy álltok "függőség-ügyileg"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5854 Dátum: 11 júl 22, 22:16:41 » |
|
Ohh, hát elnézést kérek szépen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5855 Dátum: 11 júl 22, 22:17:44 » |
|
Am asszem lecsúsztuk az ebédet, vagy ti is későnétkezők vagytok?  Én is jókor már...  Amúgy fél négy körül szoktunk ebédelni, mert anyu 3-ig dolgozik, és minimum negyed négy, mire hazaér. Végül maradtam a jó öreg rizseshúsnál (csak a sajátomat felturbóztam egy kis tabascoval).  Hogy tudjátok így felborítani az alvási szokásaitokat? Én már 9-kor van, hogy ásítozok.  Ha elmegyek 10-kor aludni, és 8-kor felkelek, még úgy is agyoncsapott vagyok egész nap. x) Megettek a szúnyogok. Nem győzöm a csípéseket Fenistillel.  Olyan jó volt a suliban tegnap. *-* 54 Mbps-os nettel repült a letöltésem.  Egy óra alatt leszedtem 6-7 gigát (46 Katekyo Hitman Reborn részt).  A Camamber függőséget én nem feltétlenül sorolnám a káros szenvedélyek közé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5856 Dátum: 11 júl 22, 22:21:18 » |
|
Amúgy Dancsa, nálatok is vannak új pékáruk a tecsóban?
Jajah, utálom is őket nagyon.... van amik nincs is benne a lapozóba... A-chan... 54 megabit? az semmi... ELTÉn amikor pár másodperc alatt letöltöttem egy animerészt, nah az a király
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5857 Dátum: 11 júl 22, 22:30:52 » |
|
Jóó na... x) Nekem már a suttyó kis 54 megabit is egetrengető az itthonihoz képest (aminek 10 perc is kell egy-egy 250 megás részhez)... ^^ Az egyetlen gondom a sulis nettel, hogy eleve át kell állítani a poxy-t, ha használni akarom, így nem működik a torrent sem...  Erre nincs valami orvosság? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5858 Dátum: 11 júl 22, 23:09:11 » |
|
Attól függ, hogy milyen profi az ottani rendszergazda... az IT security-n megtanultunk pár dolgot megkerülni^^"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5859 Dátum: 11 júl 23, 07:36:23 » |
|
Morause off hozzászólása törlésre került!
Zer0 az ilyesmire nem érdemes reagálni. Ehelyett használd a "Jelentés egy moderátornak" gombot, az illetékes meg majd intézkedik. A hszddel ezen kívül nem volt baj, töröltem, de ez nem kerül feljegyzésre.
Többet nem akarok hallani erről.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5860 Dátum: 11 júl 23, 07:42:17 » |
|
Ok, mind1 akk, legalább végre büntetlenül kiadhattam magamból... Már nagyon ki akart bújni a kisördög  Amúgy jó reggelt mindenkinek. Úgy mennék strandra, már lassan egy hete nem voltam, csak olyan kiszámíthatatlan az idő, hogy egyik pillanatban meg leeht főni, aztán 5 perc múlva vihar van :S Csak itt az alföldön vagyunk ilyen szerencsétlenek, vagy legalább más is szív? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 07:42:53 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5861 Dátum: 11 júl 23, 12:14:02 » |
|
szvsz az egész országra jellemző ez az idióta időjárás, én most hétfőn megyek nyaralni.. hát nem fogok úszni.. meg pancsolni az is tuti 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5862 Dátum: 11 júl 23, 12:25:54 » |
|
Hát jóóó reggelt  végre sikerült fel kelnem fél 9kor...de mondjuk anyum keltett de nem aludtam vissza  volt egy kis motivációm : tesómnak meg vettem a névnapi ajándékát :Dmeg anyummal el mentem a boltba...^^ igaz nem tudtam este aludni pedig fél 12kor el mentem vagy is be feküdtem az ágyba és úgy 2-ig fetrengtem és lestem a tv-t Itt is elég bonyolult az idő járás 1x el borult az ég aztán kicsit süt a nap aztán el kezd 2percig cseperegni az eső..és újra és újra ezek.. picit unalmas..és hűvös is van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5863 Dátum: 11 júl 23, 12:32:28 » |
|
Idióta az időjárás, az biztos. Bár én szeretem az esőt, meg a viharokat, inkább a megfővős napoktól irtózom, várom már a telet.  Ilyenkor tudok rájönni, hogy mennyivel jobb barátok között megfagyni - mint itt barát mellett, vagy anélkül gyorsabban szétfolyni mint a fagyi a kezedben. Hó meg legalább télen is van  Néha nagyon flash lenne 30 fokban hógolyózni. Mi mer követtünk el ilyen merényletet, elég mókás volt ^^ 3. frissen beavatott tagunk szinte ledermedt, ahogy meglátott egy nagy kupac havat, 30 fokban. Le is fotózta, többiek meg nem hitték el hogy ez most van  Ez a szeptemberi idő viszont egyrészt azért undorító, mert eszembe juttatja a sulit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu