samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5430 Dátum: 11 júl 10, 22:11:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5431 Dátum: 11 júl 11, 07:34:10 » |
|
Omszk??? Товарищи, наверное, в отпуск в России?
(google a barátod, ha le akarod fordítani...)
Én két éve voltam Moszkva-Voronyezs táján.
Bocsi Manesz de erről nekem most eszembe jutott egy régi vicc: Gyerekek az iskolában. - Gyerekek, nektek mi jut eszetekbe arról a szóról, hogy "papírzsepi"? - kérdezi a tanár. Juliska jelentkezik: - Nekem az, hogy ha meg vagyok fázva, kell papírzsepi! - És Móriczka, neked mi jut eszedbe? - kérdezi a tanár - Hát nekem a p*na! - Fúj Móriczka ez undorító! De miért pont ez? A papírzsepiről, hogy juthat eszedbe? - Tudja tanárnő, nekem mindenről ez jut eszembe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5432 Dátum: 11 júl 11, 10:56:29 » |
|
Mi a francnak hívnak egy magyar tavat orosz néven? Sokkal izgibb lett volna ha Oroszországban jártál volna. *.* Áá nem igazság, hogy mindenkinek sok haja van csak nekem nem. Egyszer láttam egy kb 4 éves kislányt és pont olyan haja volt mint nekem. Ilyen kis puha. Egy csomó ember szokta kérdezni, hogy mitől ilyen a hajam, de hát most mit mondjak. A-chan igenis szép vagy. Látod, Dani is megmondta. Nálunk 42 fok volt. Meg ma is annyi van szerintem. Dani grat az eredményhez. Csak így tovább. Megjött a pizzám. Nyámi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5433 Dátum: 11 júl 11, 11:24:56 » |
|
De akkor neked ilyen babahajad van... az olyan jó *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5434 Dátum: 11 júl 11, 11:41:28 » |
|
Igen, olyanom van. Hááát jó, mert cuki, de más előnye nincsen. Folyton össze-vissza áll, szétcsúszik, a legkisebb szellő lebegteti. Főleg most, hogy növesztem. Meg tényleg nagyon kevéske. Télen pl sokkal előbb kell sapkát húznom, mint húgaimnak vagy Anyának, mert nem melegít semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5435 Dátum: 11 júl 11, 11:46:46 » |
|
A-chan igenis szép vagy. Látod, Dani is megmondta. Én ilyet hol mondtam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5436 Dátum: 11 júl 11, 11:48:46 » |
|
Hát betettél egy ilyen hümmögős smiley-t a mondat végére. És ezt akkor csinálják a férfiak, ha bejön nekik egy csaj. Legalábbis tapasztalatom szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5437 Dátum: 11 júl 11, 11:51:13 » |
|
Az lehet, de akkor sem mondtam, sőt, nem is írtam. Legyünk kicsit precízebbek. Amúgy vagyok emesenen, ha érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5438 Dátum: 11 júl 11, 11:59:46 » |
|
Mondtam, hogy nincs fantáziád és túl precíz vagy. A hangyás elméletembe se tudtad beleélni magad. El is határoztam, hogy felteszem az életem arra, hogy bebizonyítsam, hogy a hangyák igenis aranyat gyűjtenek. Most már én is vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5439 Dátum: 11 júl 11, 12:06:35 » |
|
Én mondtam, hogy komoly fejjel lököm a hülyeségeimet, és igenis én adtam egy lehetséges magyarázatot a hangyás elméleted kivitelezhetőségére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint222
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5440 Dátum: 11 júl 11, 12:22:07 » |
|
Helló lenne egy kérdésem naruto shippuuden movie 4 et honnan lehet letölteni és hozzá magyar feliratot???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5441 Dátum: 11 júl 11, 12:32:04 » |
|
A NKWT oldaláról? A befejezett anime projektek között van. ^^ ________________ A precízség jó dolog. Nálam csak az a gond vele, hogy szelektív. Nem minden téren van jelen. Én szeretnék babahajat. *-* Az enyém csak akkor olyan, ha a fordász csinálja meg, de az is csak addig tart, amíg meg nem mosom. Hát Dani, nem gondoltam volna, hogy tényleg egy láma vagy... Szóval ez a talp meg a fejbúb csak elterelés... Amúgy úgy tunék a legjobban megbizonyosodni rólad, ha elmennék Komlóra és megnéznélek. Majd Seva segít a tájékozódásban. A hangyák világuralomra törnek! Egyszer linkeltem is ide egy videót róla... Akinek jól megy, pizza... Nekem ma csak rizs jut ebédre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5442 Dátum: 11 júl 11, 12:35:25 » |
|
A fészes bökés csak egy kis segítség volt, azon el tudsz indulni és találni rólam egy képet. Amúgy még Seva se járt Komlón, megszívtad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5443 Dátum: 11 júl 11, 12:42:19 » |
|
Bökés nélkül is meglellek ha kell. Akkor meg letáborozunk a Tesco előtt és kivárjuk, míg előkerülsz! Türelmes fajta vagyok ám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu