Dancsa
|
|
« Válasz #5400 Dátum: 11 júl 09, 16:17:48 » |
|
A nicknevem első három karakterét keresd... Itthol maradt még 1 szelet pizza, meg girosz... egybe tök finom
Molnár Ferenc Manfréd? Amúgy én ettem már olyan pizzát, amin giroszos feltétel volt + paradicsom és csipős szósz, az nagyon epic, nagyon finom volt Embereeek! GYROS nem girosz!!!! ne legyetek már életképtelenekXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5401 Dátum: 11 júl 09, 18:37:44 » |
|
Én direktbe írtam úgy, hogy girosz csak viccelek
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5402 Dátum: 11 júl 09, 19:30:06 » |
|
Basszus valaki kiugrott a szomszéd 15emeletesből.. itt helyszínelnek mentő rendőr... nagyon durva...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5403 Dátum: 11 júl 09, 19:44:27 » |
|
GYROS nem girosz!!!! ne legyetek már életképtelenekXD
Magyaros átírással leírva gírosz a neve. xD http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%ADrosz
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5404 Dátum: 11 júl 09, 20:24:19 » |
|
Micsudi: igen :O :O Azt már tudod, hogy miért ugrott le? Volt vmi ok?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5405 Dátum: 11 júl 09, 20:35:08 » |
|
Semmi. Felkaparták és elvitték rendőrséges szallag mindenhol.... fényképeztek egy sort... talán a késő esti hírekben vagy a holnapiban benne lesz..
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5406 Dátum: 11 júl 09, 20:59:33 » |
|
Micsudi ez durva... Jézusom. Szerintem jók a városi programok. :3 Ne üljetek otthon, menjetek vigadni. A-chan köszi a jelölést. És szép lány vagy ám nagyon. *.* Én is szeretnék olyan sok hajat mint a tiéd. *.* Dani csak annyit mondtál, hogy lehangoltnak tűntem. De az nem zombiság. Rohadt meleg van gyerekek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5407 Dátum: 11 júl 09, 21:06:18 » |
|
Az komoly, Micsudi! Majd megnézem a híradót, pedig nem szokásom, csak néha. Savanna, ne akarj sok hajat. Nem olyan jó, hidd el, nekem rengeteg van, és folyton ritkíttatom.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5408 Dátum: 11 júl 09, 21:17:56 » |
|
Masashi ilyen ez a popszakma De tényleg, mit csináltál, hogy 4 napig nem volt neted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5409 Dátum: 11 júl 09, 21:19:00 » |
|
na szerintem az a 17.449 pont elég neked, énnekem csak 0.689 vagy mennyi... pedig régebb óta itt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5410 Dátum: 11 júl 09, 21:33:37 » |
|
De én sok hajat szeretnék. Hogy még több fűszál ragadjon bele amikor a réten heverészek. *.* Masashi üdv újra itt! ^^ Mesélj mi volt veled. Én nem tudom milyen az arányom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5411 Dátum: 11 júl 09, 21:42:04 » |
|
- Karaoke Rammstein stílusban! Miért ne? Nem szabad elválasztani engem tőlük, csúnya dolog ilyet csinálni.
Mi haverokkal részegen Tankcsapdát is nyomtunk mellé... Ki a hangosabb, 2 csapat-2 zenekar. Azért a Benzin és a Menyországtourist kombó éjféltájt ütős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5412 Dátum: 11 júl 09, 21:47:27 » |
|
Semmiért eldobni az életet..a legnagyobb hülyeség amit az ember elkövethet.
A sok hajjal nekem is meggyűlik a bajom. A fodrász mindig meg is kérdezi, hogy lehet ilyen a hajam. Erős szálú, vastag, és.. sok. Ha nem szárítom meg, vagy szárítás közben nem fésülöm, úgy nézek ki, mint egy oroszlán. Legalább anno Karthagoban hasznomat vették volna, de ilyen nyári melegben nem igazán ideális a hosszú hajam.^^
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5413 Dátum: 11 júl 09, 22:01:00 » |
|
Dani csak annyit mondtál, hogy lehangoltnak tűntem. De az nem zombiság. Idézet arra a levelemre írt válaszodból: "Én mindig ilyen zombi stílusban mászkálok az mp3 lejátszó miatt." Te mondtad a zombiságot, nem én. A-chan köszi a jelölést. És szép lány vagy ám nagyon. *.* Én is szeretnék olyan sok hajat mint a tiéd. *.* Nyehh, én is megnéztelek, A.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 09, 22:11:12 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5414 Dátum: 11 júl 10, 14:50:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|