gman
|
 |
« Válasz #4980 Dátum: 11 jún 27, 10:36:24 » |
|
Tanévzárón könyv helyett két jegyet a Padlás c. musicalra.  Azon gondolkodom, elajándékozzam, vagy eladjam-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4981 Dátum: 11 jún 27, 10:49:48 » |
|
Kivéve, amikor nem... ^^ Ha épp azért válsz még depisebbé, mert látod, hogy a legselejtebb embernek is van bandája és jól érzi magát, te meg nem. Ha a haverjaid mind buliznak, te viszont pont a gátlásaid miatt nem tudsz úgy viselkedni, mint ők. Ezáltal még tehernek is érezheted magad, és rosszabb ott lenni, mintha el sem mentél volna.  Ismerős érzés... Én is átéltem egy időben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4982 Dátum: 11 jún 27, 11:09:13 » |
|
Ejj most látom, hogy rólam volt szó.  Hiába két nap gép nélkül és megáll az élet. Vagyis annyira nem, mert szombat este nagyon jól sikerült. *.* Dani mi ez a Zsófikázás?  Nem leszünk így jóban!  -> így jársz legközelebb.  És miért voltál rossz kedvű miután dumáltunk péntek este?  Gabesz te is vigyázz magadra! Mély az a Velencei-tó.  A-chan aranyos vagy. :3 te is szimpi voltál mindig is nekem amúgy. ^^ Lille neked is köszi a kedves szavakat. :3 És jó utat! Remélem reagáltam mindenre amire akartam.  Olyan szép nap a mai. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4983 Dátum: 11 jún 27, 11:22:01 » |
|
Igen, látod Sevanna, mindenkinek hiányoztál.  (Énis most olvasom vissza h rólad volt szó.  ) Ezekszerint mindenkinek szép nap ez a mai?  Akkor ez egy különösen szép nap.^^, Jah, és Sevanna ne higgy senkinek, aki azt mondja hogy nem vagy rendes. Aki NaruSaku-s az csak rendes lehet. xD (Neeem, te alapból az vagy.  )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #4984 Dátum: 11 jún 27, 11:32:18 » |
|
Siess te kis hülye!nagyon hiányozni fogsz barátosnőmmmm (L)  Aztán azzal a néger palival találkozz msn-ről xDDD Tudod kiről van szó...xd Jó nyaralás és netcafeból vagy mit mondtál...Írjál  vagy hívjál >_< ne sajnáld értem a pénzt  küldj képeslapot...Siess haza 
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4985 Dátum: 11 jún 27, 11:33:25 » |
|
Jaj nekem is hiányzott a fórum. :3 Csak a hétvégém ilyen munkatáborhoz volt hasonló, leszámítva a szombat estét, mert az csak az enyém volt. <3 NaruSaku alap és valóban csak rendes lehet, aki ezt a párost favolja.  Aki meg nem az gonosz.  Vagy rossz az ízlése.  FB-n is mindenki irkálja, hogy ez egy szép nap.  Úgyhogy tényleg az. Nekem nincs különösebb okom rá, hogy ezt mondjam csak szimplán jó a kedvem. ^^ Ikiterunda!!!  Van otthon egy söröm. Otthon akarok lenni.  Ja igen neked is jó utat amúgy hanii-chan! Destri-chan rég láttalak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
 |
« Válasz #4986 Dátum: 11 jún 27, 11:37:11 » |
|
Tanévzárón könyv helyett két jegyet a Padlás c. musicalra.  Azon gondolkodom, elajándékozzam, vagy eladjam-e? gman, te még mindig jobban jártál mint én. Én kaptam egy 1000 Ft-os könyvvásárlási utalványt (hát igen, olcsóbb mint venni egy könyvet  ) valamint egy oklevelet arról hogy kitűnő lettem!  Ez most komoly??!  Erre papírt pazarolni... és mégis mit csináljak vele, tegyem ki a hűtőre? 
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4987 Dátum: 11 jún 27, 11:38:23 » |
|
nem tudom hogy kiírhatom-e az igazi neved szóval inkább így örülök: Igen én is rég láttam az itteni fórumozókat  De hát jó ez a mai nap csak nekem elég rosszul kezdődött xd Rég beszéltünk  Ahhhh gonosz vagyok :O Ejnye Bejnye Cintia  Az ízlésemet hagyjátok,tény hogy kicsit rossz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4988 Dátum: 11 jún 27, 11:41:05 » |
|
Sietek haza te hülye2! xD És vigyázok a néger palival.  Köszi és írok ha találok netcafét. Nincs is meg a számod, csak én adtam meg.  Képeslapot se tudok küldeni, majd scannelek.  Sietek.^^ (hülye leszek sietni  ) Köszi Sevanna!  Igeeen, rendkívül gonosz vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4989 Dátum: 11 jún 27, 11:43:25 » |
|
Cöh,nyem is >_< te egyre hülyébb3 remélem találkozol vele  ,hát akkor megadom de én úgy tudom hogy meg van neked  De mér nem küldesz?megadom a lakcímem te kis lusta  (ne siess ragadj ott ne is gondolj rám hogy szenvedek érted  xd) És nem vagyok gonosz...  na jó igen...boszorkány vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4990 Dátum: 11 jún 27, 11:48:51 » |
|
Én meg nem akarok vele találkozni.  Nincs meg a számod.  Nem küldök képeslapot, félek a görög postaládáktól. boszorkány vagyok  Ebben sosem kételkedtem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4991 Dátum: 11 jún 27, 11:52:14 » |
|
Félős >_< de akarjál már...És küldesz ha tetszik,ha nem, NINCS KIFOGÁS! Igen ebben senki se kételkedik...de azt is tagadom hogy kocka vagyok....Ami igazából igaz de még sem... (ez bonyolult nekem xD) Én se kételkedek abban hogy nem készülődöl ha nem kockulsz msn-en és itt a fórumon  Siess pakolni,sose leszel 5 gramm >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4992 Dátum: 11 jún 27, 11:57:25 » |
|
Most komolyan elzavarsz pakolni?  Hát barátnő az ilyen? Tudod milyen ijesztők a görög postaládák?  xD A képeslapról még beszélünk...megbeszéljük, hogy úgyse küldök. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4993 Dátum: 11 jún 27, 11:59:14 » |
|
dehogy küldelek el...De teljesen kockafejed lesz mire Görögországba érsz...És így hogy fogsz villogni hogy szép Magyar lány vagy?  Igen megbeszélhetjük hogy küldesz nekem...nem 1-et ha nem már rögtön 3-at!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4994 Dátum: 11 jún 27, 12:02:13 » |
|
Hogy fogok villogni? Ráteszek egy égősort a fejemre?xD Majd kockafejjel büszkén vonulok, legalább látni fogják hogy nálunk is van számítógép.  Háármaaat. Tudodmikor. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|