dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4305 Dátum: 11 jún 09, 19:31:19 » |
|
De gondolom a kreolabb bőrű rétegről beszélsz... Azoknál mindig is divat volt...
Képzeld Gabesz,náluk nem. Kaptam fényképet a csajról,rendes magyar lány...Tablófotózásra terhesen ment be...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #4306 Dátum: 11 jún 09, 19:33:47 » |
|
Noeminak nem adunk se cukrot se alkoholt, mert akkor megfullad a röhögéstől...
Drága Rita te egy felettébb gonosz nő vagy
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4307 Dátum: 11 jún 09, 19:34:16 » |
|
Figyelj, CsiziDani, ne kérdezz ennyit, mert a Blöki már morog, nade pill, megetetem Maffiát. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #4308 Dátum: 11 jún 09, 19:40:38 » |
|
Aladár kész van már a G5-tel és szeli a csillagközi teret? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4309 Dátum: 11 jún 09, 19:48:47 » |
|
Nem, sajnos erről nem beszélhetek neked, tudod ez titok, és félek hogy elmondod Paulának. És akkor még én kapnék a pletykás nyelvemért. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4310 Dátum: 11 jún 09, 19:53:52 » |
|
(...) De mindenki tudja, hogy Hiei nagyúr irgalmas és jószívű, mint egy porcukormókus ^^
juj de jó  ez a porcukormókus igen aranyos megjegyzés volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #4311 Dátum: 11 jún 09, 20:01:12 » |
|
Nem, sajnos erről nem beszélhetek neked, tudod ez titok, és félek hogy elmondod Paulának. És akkor még én kapnék a pletykás nyelvemért.  De, hogy félsz, hogy elmondom Paulának, így azt mondod, hogy nekem van pletykás nyelvem.  Amúgy menjetek a zene totyikba és hallgassátok azt, amit beraktam. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 20:02:51 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #4312 Dátum: 11 jún 09, 22:43:30 » |
|
És Hiei nem pedo :U Legjobb tudásom szerint legalábbis.  Ritli, nem te vagy az, aki agyilag 14 alatt van->Hiei pedóXD vagy összecseréllek valakivelXD (jah, muszáj voltXD)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #4313 Dátum: 11 jún 10, 07:48:53 » |
|
jaaaaaj istenem, de szeretem ezt .. most van az utolsó 3 infónk az idén, netezhetünk nyugodtan, erre dög lassú a net -.-" kb 5 percet kell várjak, míg akármi is betölt, és még az se rendesen, csak ilyen felületesen *me gusta* amúgy meg hulla fáradt vagyok .. tegnap direkt eljöttem 1 órával előbb a barátomtól, hogy korábban le tudjak feküdni, sikerült is, de aludni nem >.<" am is beteg vagyok egy kicsit, és így, hogy nem pihentem ki magam, olyan vagyok, mint egy mosott szar : (
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4314 Dátum: 11 jún 10, 07:57:31 » |
|
ugye, hogy mennyire bosszantó? annyira fel tud cseszni agyilag  most is, hogy betöltsön az ebuddy, 4 percet kell várjak -.-""""
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4315 Dátum: 11 jún 10, 08:20:35 » |
|
azta  nem szándékozom  valamennyire kezelhető, csak türelem kell .. türelmem meg van, mert közben zenét hallgatok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4316 Dátum: 11 jún 10, 08:25:14 » |
|
vegyél fel msnre, és beszélgessünk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4317 Dátum: 11 jún 10, 08:47:21 » |
|
neeeeeeeee, ez komoly?  amúgy jelentkezz be ebuddyról azt cső ;D facebookra nem tudok felmenni, mert le van tiltva a suliba -.-"""""""""""
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4318 Dátum: 11 jún 10, 09:00:04 » |
|
óóóóó : ( pedig szívesen beszélgetnék veled többet, úgyis hasonló az ízlésünk meg korban is közel vagyunk ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #4319 Dátum: 11 jún 10, 09:04:17 » |
|
Msn-re meg azért nem vágyom vissza mert vagy 950 ismerősöm van és letámadnának aztán lefagy a gép...  Őőő, miért nem jelentkezel be rejtve aztán törölsz néhány embert?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|