hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4290 Dátum: 11 jún 09, 19:02:27 » |
|
Hiei cukrosbácsiskodik? Nálunk is elég "sok" 13-14 éves lány megy el a suliból terhesség miatt mostanában. Ha meg van aki nem is terhes, 12 évesen elveszti... És ilyen lányból nálunk nem egy van.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4291 Dátum: 11 jún 09, 19:04:50 » |
|
... porcukormókus ^^
Porcukormókus. Ohohohoho Amúgy meg Hiei ésszel legyél mert morcos leszek. És ha morcos vagyok... >.> Nem vagy te nagyúr csak egy kis porcukormókus
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4292 Dátum: 11 jún 09, 19:07:53 » |
|
Bébi bent van a fórumszabályzatban, hogy a moderátor sértegetése tilos;). Szóvall ésszel a kawai szavakkal mert púp lesz a búbodonxDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4293 Dátum: 11 jún 09, 19:09:42 » |
|
Mondom én hogy perpatvar lesz! hanii elég durva a sztori... kicsit korán kezdik... De gondolom a kreolabb bőrű rétegről beszélsz... Azoknál mindig is divat volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4294 Dátum: 11 jún 09, 19:11:15 » |
|
Hiei első kézből tudja. Ő is bukott angyal, és most ő s Sötét Nagyúr.
Méghogy Hiei bukott angyal ne nevettessetek, odáig is elkell jutni, tehát valaha anygyalnak kellett volna lennie ...de hát nemvolt sose és én már csak tudom... Hiei D. Legend: 14 éves lehet nő? Am erre meg: érzés kérdése, hiszen végülis 14 év felett már semmi sem bünmtetendő, biológiailag meg megmár nőnek kell lenned xD másrészt meg érzés kérdése, mert pl. én még 18 évesen se érzem magam annak xD ahoz már felnőttnek is kéne lennem Valaki nemakar megdobni egy marcipán bevonatos tortával? Addig megenném amiig sikerül elküldeni a hsz-t és még pozitívabb hangulat irányába is terelne... naaa.... SIKERÜLT már nem kell a torta xD vagyis még lehet róla szó de egy kis csoki is megteszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 19:12:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4295 Dátum: 11 jún 09, 19:13:08 » |
|
Itt van Hiei paint tudásom bemutatásával:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4296 Dátum: 11 jún 09, 19:13:55 » |
|
Igen rosszat tettél. A nevemet 2 "S"-el írják... IGen kb ilyen a felső testem bár én kicsit barnább vagyokxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4297 Dátum: 11 jún 09, 19:17:16 » |
|
Igen Gabesz. Főleg róluk van szó, de van pár nem olyan is. Nem hiszed el noemimi, de pont marcipános tortát hozott nekünk az egyik ismerősünk ma. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4298 Dátum: 11 jún 09, 19:17:40 » |
|
Addig nézd amíg meg nem találod. Ha meg van akkor koncentrálj, hogy kettő legyen. Viszont most maittatok nem haladok a felirat formázással. Kérjetek bocsánatot a rajóngoktólxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4299 Dátum: 11 jún 09, 19:18:33 » |
|
Meg megtaláltam ezt a képet is porcukormókusnak:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4300 Dátum: 11 jún 09, 19:21:27 » |
|
Bébi bent van a fórumszabályzatban, hogy a moderátor sértegetése tilos;). Szóvall ésszel a kawai szavakkal mert púp lesz a búbodonxDD
A porcukormókus nem sértés Dehát te vagy a modii ha nem tetszik valami töröld a hsz-em. Amúgy is Szanisz kezdte őt büntesd És Hiei nem pedo :U Legjobb tudásom szerint legalábbis.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4301 Dátum: 11 jún 09, 19:22:37 » |
|
Viszont most maittatok nem haladok a felirat formázással. Kérjetek bocsánatot a rajóngoktólxD
Tsz méghogy av szerencsétlen fórumozó társadalmat okolod, azért mert nem dolgozol elég szorgosan, mint a hangya xD Úgykell neked Nem hiszed el noemimi, de pont marcipános tortát hozott nekünk az egyik ismerősünk ma. xD
Hol is laksz? Rohanok *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4302 Dátum: 11 jún 09, 19:26:20 » |
|
Várj, mindjárt elküldöm fénypostán. ... Na, ott van már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4303 Dátum: 11 jún 09, 19:29:52 » |
|
Öcsitől fénypostakészüléket is kaptál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4304 Dátum: 11 jún 09, 19:30:47 » |
|
Noeminak nem adunk se cukrot se alkoholt, mert akkor megfullad a röhögéstől...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|