Esztii
|
|
« Válasz #4110 Dátum: 11 jún 03, 18:35:10 » |
|
Aes akkor itt sincsenek mert én se tudtam miaz de nem akartam megkérdezni, mondom hülyének néznek, hogy ilyent nem ismerek. De ezek szerint nem csak én nem hallottam még Pedig élőben nem is használtatok ilyen szavakat Kletta énmég emlékszem rád :* és nemvagy a fórum szégyene
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4111 Dátum: 11 jún 03, 19:32:35 » |
|
Könyi holnap ne ess kicsi esőcske *-* kérlek!! akarok egy jó napot lécci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4112 Dátum: 11 jún 03, 20:06:25 » |
|
Alföldikén a penészes kolbászból nekem se jött le elsőre semmi. A miskolci ismerőseim meg pl a toroskáposzta és a székelykáposzta közötti különbséget nem tudják.
Masashi, pedig nincs is jobb, mint zuhogó esőben lefutni a csonkatorony-pláza távolságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4113 Dátum: 11 jún 03, 20:47:27 » |
|
Húúú de ideges vagyok... Tudom,tudom a CS az egy játék,de akkor is. Felmegyek,lövök 27-1 et,beszólogatnak a 14 éves hangú gyerekek,hogy csiter. Rendben tűröm,de annyira felhúztak,hogy a legbénább gyerek KIÉGETETT!!!! Úgy laggolt,hogy ellőni nemtudtam,azmeg kispityuval lelőtt. De kb ezt 4x...
Inkább szép idő,mint esős.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4114 Dátum: 11 jún 03, 21:05:58 » |
|
Az szép munka dRown, de azért vannak olyan emberek is, akik nem hisznek csalónak.(Tapasztalatból mondom, igaz az nem CS, hanem CoD. ) Itt jelenleg nyugodtság van, de tényleg, amúgy dRown, nincs valami Fragmovie-d? Bár nem akarok eltérni a témától, szóval egyszerű kérdés: Kinek hogy tellik az estéje? Lám új hsz, hát igen, ezt el kell fogadni, mert az ilyen taknyokkal(15 évesen nem mintha én nem lennék az, de én legalább nem csalózok le valakit ha belő Codon, Quaken, vagy bárhol.) Metinnel is ez van, mindennel, de ha te vagy az admin...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4115 Dátum: 11 jún 03, 21:10:55 » |
|
Nincs bizony, de ez a legtöbb játékkal így van. Amúgy, olyan ismerős vagy nekem egy oldalról, ahol Metines P szerók vannak, a Metin topicba majd leírhatnád, melyiken tolod, mert kellene nekem valami jó(Bocsi modik a kis offért. ) Meg hát persze nem csak az a baj hogy gyerek, sőt nem is az, hanem az, hogy az alpári szöveg megy. Meg a tiszteletlenség! Ha ez megszünne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4116 Dátum: 11 jún 03, 22:03:30 » |
|
Látszik, hogy alföldi vagy
Az "északiak" sem ismerik a "déli" dolgokat. Ha tévednék, akkor mond meg, hogy mi az a kulen meg a szárma!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4117 Dátum: 11 jún 04, 10:34:56 » |
|
Látszik, hogy alföldi vagy
Az "északiak" sem ismerik a "déli" dolgokat. Ha tévednék, akkor mond meg, hogy mi az a kulen meg a szárma! Ehh... apámék mikor mentek a finnekhez Helsinkii-be, biztos ami biztos vittek magukkal csípős paprikát... Apám ott magába eszegette a paprikát, az egyik idegenvezetőt megkérdezte kér-e... Az beleharapott és ordítva rohant vízért... Északiak + "csípős ételek (amit én is nyersen megeszek önmagába) = ordítás... Én am orosz lánykákkal tapasztaltam ugyan ezt... meg a csemegekolbászomba (házi) beleharaptak... épp hogy letudták nyelni, úgy csípte a torkukat.... egyszerűen nem bírják az erőset...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4118 Dátum: 11 jún 04, 12:30:25 » |
|
hát milyen puhány emberkék az ilyenek :PP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4119 Dátum: 11 jún 04, 19:03:29 » |
|
ismét pörgős hétvégém van tegnap voltunk kirándulni, bikalon a reneszánsz parkba. hogy őszinte legyek, azt gondoltam, hogy nagyon uncsi lesz, de szerintem rohadt jó volt. volt hangulat, mondjuk ilyen hülye osztálytársakkal nem csoda, a bemutatók pedig nagyon tetszettek : D az oda meg vissza útról ne is beszéljünk, jött még 1 osztály velünk, és pont 2 gyökér elé ültünk be, hát mi szét visítottuk a fejünket, olyan hülyeségekről beszélgettek, meg szivattuk őket össze-vissza ma meg barátnőmékkel meg a barátomékkal voltunk skate versenyen, nagyon nagyon tetszett *-* így, hogy ennyit láttam, kicsit hiányzik a deszka, még megfontolandó =) ja és pecsenyepirosra sült a kezem, az orrom és nyakam xd igazán szexi és kellemes xD este pedig elvileg afterpartiiii (yn)!
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4120 Dátum: 11 jún 04, 20:57:33 » |
|
No... egy hét múlva találkozunk... Kellemes hetet emberek... (ANTIKOMINTERN vadászatra mentem... 1 hét múlva jövök!UchihaMasashi.: Az nem puhány... erősebbnek hiszi magát nálam (engem meg mindenki a leggyengébbnek az osztályból, azt nagyobbat dobok a 3 kg-s medicinnel mint egy kettő "sportoló" a 2kilóssal... ennyit erről)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 20:59:28 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4121 Dátum: 11 jún 04, 21:40:37 » |
|
Nem tervezek, most szünetbe bátyáméknál voltam 2 napot, nem akarok én külföldre menni, kockulás lesz itthol azthiszem. \m/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4122 Dátum: 11 jún 04, 21:53:24 » |
|
Dawe ez az avatar zseniális Dwayne Johnson-ról. Az erő legyen veled Manesz ^^ Én most tervezem hogy leugrom a Balatonszemesre ahova még kiskoromba jártam, tavaly vettek ott egy új nyaralót a nagyszüleim így megyek kiélvezni meg persze segíteni nekik rendbe tenni a helyet ott ahol kell. UchihaMasashi: Bocsáss meg a dumatopicot nem olvastam vissza így nem tudom hogy erről lehetett e szó, de te tényleg minden nap új és új avatart teszel be?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 21:55:14 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4123 Dátum: 11 jún 04, 22:01:34 » |
|
Hát igen, The Rock a kedvenc pankrátorom, és most, hogy visszatért... Csak telne már le ez a hét, lenne ballagás, és kapnám az új Pécét....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #4124 Dátum: 11 jún 04, 22:24:35 » |
|
Ha valaki a Balatonhoz akar utazni, az keresse meg a nagymamámat Keszthelyen és kérjen tőle szállást Én már úgysem voltam ott évek óta, a nagymamám időnként meg szokott látogatni itt Sopronban, de én nem vagyok hajlandó oda menni. Elnézést kérek a következő kijelentésemért, de nekem már herótom van a Balatontól Régen amikor azért nyöszörögtünk hogy menjünk el nyaralni, akkor persze mindig a nagyihoz mentünk, de mióta kijelentettem hogy az elkövetkezendő pár évben nem vagyok hajlandó odamenni, a szüleim kénytelenek mindig egy új utazási célt találni, hehehe Jól van na, én is világot akarok látni
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
|