gman
|
|
« Válasz #3900 Dátum: 11 máj 27, 09:24:47 » |
|
A-chan: 1. opció: Pantomímessel csináltass képzeletbeli falat az ablak elé. 2. opció: Tégy egy tábllát az ablak elé a kövekező felirattal: Ez a ház egy felforgatott szúnyogindián-temetőre épült. 3. opció: vegyél szúnyoghálót...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 11:02:25 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3901 Dátum: 11 máj 27, 12:01:10 » |
|
A-chan: igen visszaolvastam^^ /az előbb.x3/ Rikan, nekem ebben az évben nem lesz több infóm
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #3902 Dátum: 11 máj 27, 13:07:36 » |
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ezt nem hiszem el .. kiderült, hogy vérvétellel kilehet deríteni, hogy miért puffadok fel minden egyes kajától... és felmerült az a lehetőség is, hogy a tejcukor érzékenység ugyanezeket a tüneteket produkálja, plusz öröklődik a betegség, és mamámnak volt :S:S:S nagyon félek :|
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3903 Dátum: 11 máj 27, 14:14:50 » |
|
én nekem meg esélyem van a cukorbajra...
Nekem szeptembertől lesz heti 5 infóóra minimum... amúgy bogcsiika: ez az a téma amiből mire a tanár elmagyarázza az első mondatot már végeztem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #3904 Dátum: 11 máj 27, 15:45:34 » |
|
Manesz, 9.-ben nekem is heti 5 infóm volt, de nem volt vészes Arra legalább nem kell tanulni (már ha nem elméletet vesztek, de nálunk az nem volt túl gyakori) Egyébként pont ma tudtam meg, hogy az infó érettségim gyakorlati része 91%-os lett Jeheheee A szóbelivel viszont bajban leszek, mert az elmélethez hülye vagyok, és még egy tételt sem dolgoztam ki... Bele kéne húznom De nem most, mert hétvégén osztálykiránduláson leszek Salzburgban
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3905 Dátum: 11 máj 27, 18:31:27 » |
|
13ezer? :O Hány napra voltatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3906 Dátum: 11 máj 27, 18:34:34 » |
|
Nekem jobb kérdésem is van: hol voltatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3907 Dátum: 11 máj 27, 19:14:09 » |
|
Adta az ég,4-es lett a filozófiám!!! *büszke magára* Mostmár tényleg vége az évnek! Amugy sztem vissza is lehetne olvasni Szanisz,gman. Ilyen drága kirándulásokra sose mentem,mert mindig szarvolt
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3908 Dátum: 11 máj 27, 19:37:15 » |
|
Mi 20ezerért 6 napra voltunk Erdélyben, és rohadtjó volt dRown: Lehetne, de nem tettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3909 Dátum: 11 máj 27, 21:05:11 » |
|
Mi ma voltunk libegőzni az osztállyal, ez volt az egész éves osztálykirándulás.^^ xD Meg túráztunk. Nembaj, aztán koszosan-izzadtan-büdösen beállítottunk a WestEnd-be, ahol összefutottunk a Stereo 2.0-ás fiúkkal és kaptunk alcsit tőlük. *.* Kicsit beszélgettünk is velük, jófejek voltak. Főleg Leo. 1500-zal megúsztuk, a többi az osztálypénzből volt. Meghát ugye + költőpénz. Mozira persze nem volt idő. Csak KFC meg Ice'n Go. Aztán odakint egy kis hülyéskedés. És jöttünk haza, és most itt ülök, de megyek aludni, mert fáradt vagyok, felgyalogoltunk a János hegyi kilátóhoz vagy hova.. A legtetejére. A kilátó legfelső részén volt egy szerelmespár, akik hát, nem éppen olyan dolgokat csináltak, amit nyilvánosság előtt érdemes... De nem volt olyan rossz. Mármint a kirándulás.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3910 Dátum: 11 máj 27, 21:09:04 » |
|
Manesz, 9.-ben nekem is heti 5 infóm volt Én örömmel és dalolva megyek... főleg h itt ált suliban mindig az maradt el... Nagyon csoportbontás se lesz mert lesz 3 csaj az osztályban... 30 ból... (Barney bácsi törvényei szerint ez már erősen a répazóna)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3911 Dátum: 11 máj 27, 22:06:02 » |
|
Köszi gman. ^^ Épp azért kérdeztem, mert erre az ablakra nem lehet szúnyoghálót szerelni (max valamilyen radikális megolgással, de annak meg gondolon, a házibácsi nem örülne)... Amúgy mi az a Stereo 2.0? Elég gyanús nevük van... Manesz: végzős gimis osztályom összetétele = 2db fiú + 10db lány. ^^ ________________ Úgy utálom, amikor egy dolgot tudok, a többieknek segítek is belőle, elmagyarázom nekik, de amikor a tanár kérdez mi a nevem rá, akkor még azt is elfelejtem, hogy fiú vagyok vagy lány ... ________________ A városközpontban tegnap este libasorban volnultak a felpáncélozott rohamrendőrök... Ma értesülök a haveromtól róla, hogy tüntetés volt... Az idiótája részt is vett, mert épp unta magát... Legalább kapott egy gumibotos taslit, és megjegyezte, hogy csíp...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 23:09:25 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3912 Dátum: 11 máj 27, 22:28:52 » |
|
Jó hely lehetett az az osztály... habár, miután a saját nemeddel sem mindig vagy tisztában saját bevallásod szerint tisztában, nem tudom, az általad szolgáltatott ezzel kapcsolatos adatok mennyire lehetnek hitelesek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3913 Dátum: 11 máj 27, 23:15:26 » |
|
Tisztelettel megjegyezném, előbbi hsz-emet kijavítottam. Elhiheted, jó hely volt az az osztály... Gyönyörűen beidomítottam mindkét delikvenst olyannyira, hogy az egyik még most is az alárendeltemként teljesíti minden parancsomat... (az, hogy a másik kiszökött előlem külföldre meg részlet kérdés... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3914 Dátum: 11 máj 27, 23:27:56 » |
|
Hmm, nem is gondolná az ember hogy ilyen perverz dolgaid vannak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|