A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3915 Dátum: 11 máj 27, 23:40:50 » |
|
Hát igen. Ez a Hinata-komplexus végső stádiuma: A beteg személyisége ketté szakad. Amíg kellőképp meg nem ismeri a célpontját, addig visszahúzódó, csendes, tisztelettudó. Viszont, ha már eléggé feltérképezte a jelöltjét, átvált a "ha bele pusztulsz is a szolgám leszel" üzemmódba, és onnantól kezdve a zsákmánynak nincs menekvése! Bezony. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3916 Dátum: 11 máj 27, 23:49:26 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 00:02:38 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3917 Dátum: 11 máj 28, 00:04:21 » |
|
Öhm... Esetleg azt, hogy sokat ittam?  Vagy, hogy valaki megszerezte a jelszavamat és helyettem írogat be ilyen hülyeségeket.  (Mert, ugye én nem vagyok egy skizofrén mániákus... Azért az idomítás tényleg megvolt. ) Ha szabad megkérdeznem, őfelségének még mindig nem szuperál az internetkapcsolata, vagy csak nem oly érdekes a fórum-élet, mint eddig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3918 Dátum: 11 máj 28, 00:16:02 » |
|
Ezt már az elöbbiek után nem vezsem be.  Mostantól mindenestre óvatos leszek veled.  Egyébként most is itt vagyok, nem? Igazából mostanában egyszerűen sok volt a dolgom,és úgy alakult, hogy keveset voltam itt. De igazából, hogy unalmasabb lett-e.. nem tudnám megítélni. AMúgy milyen jó már ez a smile-sor:  Tü...Tu!Tú!!! Szinte hallom a feketefehérfilmes hangefekteket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 00:17:49 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3919 Dátum: 11 máj 28, 06:53:34 » |
|
STM: mi dolgod lehet most a szóbeli éretségik előtt... vajon mi?  Oh, csak nem stréberkedésen kaptuk azt, aki oly nagy előszeretettel bélyegzi strébernek nagytudású fórumozótársait? Csak nem?  A-chan: nem lett unalmasabb a fórum. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 06:59:15 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #3920 Dátum: 11 máj 28, 11:10:54 » |
|
A-chan: Szép dolog, hogy szolgáid lesznek, de hogy fogsz rájuk felnézni?  Hinata sem értékelne egy papucs Narutót. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #3921 Dátum: 11 máj 28, 12:44:54 » |
|
na, kinél volt még tegnap vihar?  csak mert nálunk hatalmas volt, és mi bent voltunk városban  valószinűleg be is vághatott valahová, mert egyszer úgy berezgett minden .. barátnőmmel egymás ölébe ugrottunk xd egyébként imádlak allergia ^^'''''
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3922 Dátum: 11 máj 28, 16:32:50 » |
|
nah akkor gó focizni igy egy kis eső után 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3923 Dátum: 11 máj 28, 18:13:29 » |
|
13 óra egy álláson, a tűző napon... Olyan ropogósra sültem mint egy rák... Feladogattam pár ezer cserepet... Nekem ne akarja senki bemesélni, hogy nem sütött ezerrel a nap... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3924 Dátum: 11 máj 28, 18:48:28 » |
|
hát nálunk egész nap borult volt az idő, esett is:P:P Elviselhető hőmérséklet:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3925 Dátum: 11 máj 28, 19:03:47 » |
|
Dancsa... Meguntad az életed? Bátor, nagyon bátor!^^  Amúgy most nálunk is dörög az ég... Eső nem kéne... Nincsennek felpakolva a kúpcserepek a házon amit fedünk... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3926 Dátum: 11 máj 28, 19:09:55 » |
|
Tudod miyen bátor vagyok, ha iszom egy kicsikétXXXD...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3927 Dátum: 11 máj 28, 20:22:34 » |
|
Mi az Dancsa már megint megettél 2 szem bonbon megyet?  Baaa.... Gáz van! :S Nem bírok megmozdulni... Megmozdulok fáj....Valahogy el kéne kúszni az ágyig, mert hajnalban csipog a teló...  Ajjaj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3928 Dátum: 11 máj 28, 20:23:54 » |
|
nekem addig tetszik a borús villámlós idő amíg éjszaka van  annyira baljós és gyönyörű egyszerre *-* a másik amit nagyon bírok aza ködös reggel  de olyan amikor csak 7-8 méterre lehet ellátni *-* gyönyörűű 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3929 Dátum: 11 máj 28, 20:28:54 » |
|
Gabesz, annyit se:  csak jaffa szörpöt:D totál alkoholmentes:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|