gman
|
|
« Válasz #3945 Dátum: 11 máj 30, 17:14:36 » |
|
Nálatok nincs megszabva, hogy max 2 témazárót lehet íratni? Nálunk feketén-fehéren benne van a házirendben és be is tartják.
Ezt könnyű kijátszani. Ha valamire azt mondják, hogy nem témazáró, akkor az nem témazáró.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3946 Dátum: 11 máj 30, 17:18:58 » |
|
Viszont nem is lehet dupla jegyesnek számítani . Amúgy meg elő van írva minden tantárgyból, hogy hány témazárót kell íratni. Ha nincs meg, akkor gondja van a tanárnak/diáknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 17:19:37 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3947 Dátum: 11 máj 30, 17:20:18 » |
|
Hétfő: programozás2 pótzh, kedd: jelek és rendszerek pótzh, szerda: számítógép hálózatok vizsga, menedzsment1 vizsga, csütörtök: valószínűségszámítás és statisztika vizsga. Ez se rossz hét, tanulnom kéne holnapra, de facebookon egy szaktársunkból "napiszaros" celeb lett és lehetetlen nem nézni, meg röhögni rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3948 Dátum: 11 máj 30, 17:29:40 » |
|
Ez közismert tény, hogy ekkora horgot bedobni már már kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Mutasd azt a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3949 Dátum: 11 máj 30, 17:33:04 » |
|
Loah: ott is van kiskapu. A tanár feltesz két kérdést, amikre külön ad jegyet. Nálunk cselesek voltak a tanárok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3950 Dátum: 11 máj 30, 17:38:36 » |
|
Ez közismert tény, hogy ekkora horgot bedobni már már kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Mutasd azt a képet. Képek csak később jöttek a photoshoppal, előtte volt kommenthuszárkodás, előtte pedig ma prog zh-n egy jelenet. De ha érdekel, itt kezdődik: http://www.mediafire.com/?czhl6lgqzzmacw6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3951 Dátum: 11 máj 30, 17:48:13 » |
|
gman: nálunk ilyen téren abszolút normálisak. Egyszer volt olyan, hogy 3 TZ-nk lett volna egy nap. Jeleztük, aztán ketten át is rakták rögtön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3952 Dátum: 11 máj 30, 20:08:28 » |
|
Szép estét! Nem csak te...bár rajtam azért több minden van. Nem baj...úgyis esteledik, úgyis hajnali kettőig itt fogok rohadni és akkor már hideg lesz és jöhet rám a hideg levegő az ablakból. (Úr isten! Ezer éve nem írtam már ide. Tök jó érzés megint. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3953 Dátum: 11 máj 30, 20:12:56 » |
|
WoW. Én még nem vetkőztem álmomban. Max ilyen nyakig felcsúszott pólóm volt.
Hát...én úgy 4-5 éve vagyok itt regisztrálva. Csak úgy másfél éve nem voltam fent érdemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3954 Dátum: 11 máj 30, 20:13:00 » |
|
Oda is Itt nincs semmi csak unalom és fáradtság. Az iskolához annyit hogy én csak dísznek járok be legszívesebben aludnék, de azt nem lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3955 Dátum: 11 máj 30, 20:15:25 » |
|
Masashi valaki lelophatta éjjel? Am nemtudják ki lophatja a nevem ,CSben? Mert ma felmegyek,és akkor egy csapat román jön hozzám dumálni,hogy mivan vettél steam,mértnem nagy a szád? Én néztem nagyokat... Öcsém nemtud cszni szal ő biztos nem. De ki ilyen gerinctelen,hogy nevet lop?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3956 Dátum: 11 máj 30, 20:19:35 » |
|
Nekem vizsgaidőszakom van. Ma este/éjjel még meg kéne tanulnom úgy 18 oldalt Fizikából. Hogy holnap már csak ismételni kelljen. És akkor irány vissza a főváros.
dRown: Tudod elég furcsa emberek élnek ezen a bolygón. Egy szörnyen egoista ismerősöm pl nevet változtat folyton játékokban mert "zavarja a népszerűsége"
Nah végre...Mikoto is vissza lett állítva Avatarnak. Bár nem az ami régen volt, de azért ez is megfelel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 20:23:49 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3957 Dátum: 11 máj 30, 20:31:02 » |
|
De jó ezt így látni Mori. Úgy érzem magam mint három évvel ezelőtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3958 Dátum: 11 máj 30, 20:32:42 » |
|
Jah csak akkor Mikoto kecsesen visszatekintet ránk, nem előre nézett. DE jó látni, hogy most is ugyan annyiba telik bekapcsolódni egy beszélgetésbe, mint amikor még legelsőnek tettem. Két értelmesebb mondatba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3959 Dátum: 11 máj 30, 20:35:40 » |
|
Azért régebb vhogy más varázsa volt az egésznek. Családiasabb volt, vagy hogy mondjam. Meg a régi naturo-kun fórum, ahol volt külön fórumrésze a belső magnak. Az leírhatatlan érzés volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|