gman
|
|
« Válasz #3570 Dátum: 11 máj 16, 17:24:14 » |
|
Nem vagyok én olyan sértődős. De az, hogy egy mondatban említettél STM-el, azért kicsit durva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3571 Dátum: 11 máj 16, 17:37:45 » |
|
Ha tényleg ez az, akkor én biztos nem megyek oda meg nem írok, mert abból csak a baj lesz. Na, ugyan, a trollok barlangjában nem lehet semmiből baj. Én a legutóbbinál egy... na jó már megint túl mélyre mentem xd. Szóval szerintem nyugodtan írj, én szeretnélek téged trollként is megismerni . Nem tudom mért lenne durva gman, szerintem inkább STM mondhatta volna ezt; hiszen én úgy érzem te csak őt akarod utánozni (ezt se vedd sértésnek, hiszen ez csak az én véleményem).
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3572 Dátum: 11 máj 16, 17:41:05 » |
|
Már én is kíváncsi vagyok milyen. Úgy széttrollkodom hogy á, de nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3573 Dátum: 11 máj 16, 17:53:11 » |
|
Akkor elvileg már nem kell sokat várnod, mert az adminok azt ígérték, hogy tavasszal lesz, amiből már csak két hét van vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3574 Dátum: 11 máj 16, 17:59:31 » |
|
És meddig tart általában egy trollbarlang élete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3575 Dátum: 11 máj 16, 18:05:17 » |
|
A múltkor két egymást követő hétvége volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3576 Dátum: 11 máj 16, 18:19:24 » |
|
Óóó, imádtam a trollbarlangot! (Jól vagyok, igen jól vagyok, kérhecc bármit béjbi, óóóó.. ) Áhh ma mindent elszúrtam. Mindegy miért, de ezt most jól esett elmondanom.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #3577 Dátum: 11 máj 16, 20:57:20 » |
|
gman: nem rosszindulatnak vettem, csak gyakran kapok oltásokat és gondolom nem véletlenül ^^' Szanisz: nem lehet, hogy tagja voltál a bravó fórumnak? csak mert nagyon sokáig ott irkáltam. gyönyörű estém volt... asszem, vége...
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3578 Dátum: 11 máj 16, 20:58:45 » |
|
Sok fórumon voltam, de nem reklámozom. Ott pont nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3579 Dátum: 11 máj 16, 21:01:07 » |
|
ja, igen, semmikép sem reklámozásnak szántam, mielőtt a moderátorok szólnának. elnézést kérek ezért, ha az volt!
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3580 Dátum: 11 máj 16, 21:13:42 » |
|
nah emberek én meg ugy döntöttem hogy szerdán nem megyek be suliba, van még két szülői igazolosám, azt kihasználom a hátralévő 19 napból kettőre:D .szerdán nincs sok kedvem inkább alszok egy jót!
amugy ez lógásnak számít hogyha családi okokra hivatkozva alszok egy jót?xDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3581 Dátum: 11 máj 16, 21:16:49 » |
|
Én sem azért írom, csak több helyen is megromlott a viszonyom a vezetőséggel (moderátor voltam) és nem akarom felfedni magam, mivel más néven futottam. De hagyjuk ezt. Este van már. Jóéjt lányok-fiúk. Jóéjt bogcsiikaA zöld szemű ninja Jóéjt gman és MasashiHogy senki ne maradjon ki Jóéjszakát mindenkinek Szanisz is lassan aludni megy ---------------------------------- nyugi USasuke, énis egész évben ezt csinálom. és ez nem lógás. én igazolt szabadságnak hívom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 16, 21:17:59 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3582 Dátum: 11 máj 16, 21:20:24 » |
|
akkorjó azt hittem már csak én vagyok így vele ) akkor nyugodtan kiveszem a szabadságomat!:PP már érzem ugyis a nyári szünet szelét amúgy szia jóéjt neked
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3583 Dátum: 11 máj 16, 21:41:22 » |
|
a kis rapper:D csak nem gyilkos méh? xd amúgy jóéjt nektek:)
nekem még showder klub ^-^<3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3584 Dátum: 11 máj 16, 22:46:34 » |
|
azt énis megnéztem:D most jöhet a kill bill 2