Kétszer végighallgattam egymás után. ^^ Vagy immunis vagyok rá, vagy az első 3 másodpercben agyvérzést kaptam, mert elkapott az ok nélküli kuncogás tőle. Kb végig vihorásztam az egészet és nem tudtam abba hagyni.

Szegény Lille.

Nálunk is volt pár éve hasonló, csak az egy majdnem csődbe ment gyár munkásai között zajlott. Meg akarták lincselni a fejeseket (meg a ketté szakadt tömeg egymást is

). Az egész országból küldtek rendőröket is meg minden. Az volt a szerencse, hogy a gyár kint van a város szélén és nem sínylettük meg a dolgot. Egyáltalán nem volt olyan durva mint ami nálatok van.

--------------
Én visszasírom a gimis éveimet. Nagyon hiányzik az a pár ember akikkel ott "összenőttem".

--------------
Amúgy rég nem voltam már itt.

Szombaton voltam koncerten. Bent ültem a back stage-ben, és a magaménak tudhatom a banda dedikált CD-jét, ami a második aláírt példány a világon. *széthasad a feje meg a mája a büszkeségtől*
Ebből fogok meggazdagodni!

Néhány éven belül az emberek napokig fognak sorban állni és vagyonokat fognak fizetni csak azért, hogy megpillanthassák, nemhogy azért, hogy meg is érinthessék eme szent ereklyét!! HÁÁHÁÁHÁÁ!!
---------------
Szombaton kellett volna tojást festenem, de nem jött össze…

Építettem az összedőlt csobogómat meg vadásztam azokat a retkes békákat…

Valaki esetleg tudja, hogyan lehetne távozásra bírni egy varangy kolóniát, gyilkolás nélkül?
Vasárnap délután végre nekiálltam a tojásfestésnek. Tiszta viasz is lett minden + 3 tojást összetörtem.

Csináltam kb éjfélig. A maradékot másnap reggel fejeztem be. Sajna a rokonokat nem lehet kicsukni, szóval a fejem is bűzlött rendesen. A családban én voltam az egyetlen, aki nem rendezett nagy zabálást, hiába az az ünnep értelme.

Húsvétkor, ugye ki szoktak menni a temetőbe… Ott jöttem rá, hogy a sír készítő cég, akikkel csináltattuk a tatám sírját megtartotta a vázlataimat, és másnak is csinált ugyan olyat… Gondolom, a jogdíjakat ilyenkor már hiába emlegetem…

---------------
Tegnap voltunk haverommal a városban és láttunk egy összevert Murcielago-t.

A gazdáját nem sajnálom, majd lesz neki másik, de szegény kocsi… Le is akartuk fényképezni, csak sok volt a rendőr és nem mertük.

----------------
Na, aki ezt elolvasta annak gratulálok, kitartó volt!