24 nov 16, 05:18:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353748 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3090 Dátum: 11 ápr 19, 21:22:43 »

Ezt pont egy oylan alak mondja, mint te, aki a világ legnagyobb részét egynees megveti, beismerve ezt, vagy nem... na midnegy, bárhogy nézzük, lenézed mondjuk Győzikét, én is, és általában, mind összehasonlítjuk néha-néha magunkat másokkal, lenézünk másokat, és a többi és a többi.. ezt motiválhatja éppen az, hogy valaki jobbnak érezze így magát, vagy az, hoyg egyzserűen boszsnatja, sérti egyik-másik ember.. vagy bármi más. Részlet kérdés. Amíg valaki nem kisstílű elégedetlenségből fanyalog, és az iylemsire építi az önigazolását, nem irigyin féltékenykedik csak folyamatosan, addig nicns gond ezzel szerintem.

Azokkal az álmokkal kapcsolatban én kritikus vagyok... ha valakinek valami hülyeség az álma, én nem fogom értelmesnek látni, hogy küzd érte, vagy nem fogom "nem elpazarolt időnek" ítélni.  
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3091 Dátum: 11 ápr 19, 21:35:01 »

elég nagy a lelkiismeretem-néha túl nagy- ezért utálok másokat is megbántani, néha nekem jobban fáj, mint az adott illetőnek. ^^

Én dettó...
De valahogy puskázásért nem volt soha lelkiismeret furdalásom. Eleve azoknál a tantárgyaknál vettem igénybe ezt a "segítséget", amiket rühelltem (olyan vagyok, hogy amit nem szeretek, azt nem tudom tartósan megtanulni, bármit is csinálok). Amit szerettem, abból nem kellett túl sokat tanulnom, mert amit megjegyeztem órán, abból bőven megvolt az 5-ös.
Amúgy a puskaírás hasznos is tud lenni. Egyszer nem is használtam az ellenőrzőn a puskámat, mert amíg előző nap leírtam, meg is jegyeztem az anyag 90%-át, és a suliban elő sem vettem a cetlimet...
Gimiben már tökélyre fejlesztettem a puskáimat, amikor a szén alapú vegyületeket vettük... Az egész osztály ki volt rajtam akadva, hogy a 3-as betűméretet hogy a fenébe tudom elolvasni. Nekik mindig 6-osat kellett nyomtatnom. ikszdé

Ami meg az IQ-mat illeti, nem tudom, hogy mennyi.
Inkább gyakorlati dolgokhoz értek. Pl amikor épület szerkezet órán ülök, és a tanár előre megkérdezi, hogy szerintünk ez hogy van összerakva vagy miért pont így, vagy miért nem jó úgy, olyankor általában néhány ember kivételével mindenki úgy tesz, mintha ott sem lenne, én meg nézek, hogy ilyesmit hogy hogy nem tudnak, amikor nekem meg természetes... (csak kár, hogy nem tudok rendesem szerbül, és nem merek megszólalni órán smirksweat)

Egyszer jártam úgy a javító dogával, hogy a hármast sikerült egyesre kijavítanom, visszacsinálni meg már nem lehetett... smirksweat

És boldog szülinapot Sassynak Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:40:13 írta A-chan » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3092 Dátum: 11 ápr 19, 21:40:22 »

Másokat lenézni szerintem butaság és szánalmas egy egóvédő folyamat. Azt a gondolkodásmódot viszont amiről beszéltem megvetem. Értékes embernek tartom azt is aki így gondolkodik mert tudom, hogy vannak benne olyan lehetőségek, amiket csak ő tud hozzáadni a világhoz és ennek ellenére teszemazt egy csöves lesz, aki csak iszik és kéreget.

Szeretem az életet és tisztelem annyira, hogy nem dobom el a lehetőségeit. Hogy akármi történik, nem leszek haragban a világgal és hibáztatok másokat, hanem teszem amit jónak látok. Kitartóan, szenvedéllyel és boldog vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:42:19 írta Gdat88 » Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #3093 Dátum: 11 ápr 19, 21:46:23 »

Én töriből puskáztam eddig, azt is elég érdekes módon. Megírtuk padtársammal, aztán eldugtok a tolltartóba, de ő nem látta és oldalra kellett csúsztatnom neki, amit a tanár észrevett, és gyorsan begyűrtem a tolltartómba, elvette és turkálni kezdett benne, de egy másik papírt talált meg amire az volt írva, hogy "Hajas baba" szóval nem buktunk le xd.

Javító dogával jártam így. Csináltam 3-ból 1-et, aztán a végén mind két jegy bekerült.

Most meg betegség szapul, begyulladt a torkom.. De mondjuk egy részről jó, meghosszabbodott a szünet 2 nappal.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3094 Dátum: 11 ápr 19, 21:47:14 »

Köszi noemimi, bár így első hallásra megrettentem tőle, azért remélem nem lesz akkora para, mint ahogy elképzezltem Mosolyog Meg persze sokat kell tanulnom, ha azt akarom, hogy szorgalmasnak és megbízhatónak tartsanak a tanárok. Mondjuk nem lesz nehéz, általában mindig elérem, amit nagyon akarok^^ Pirul

Nah további szép estét, jó beszélgetést, sziasztok bye bye

Rikan, neked meg jobbulást Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:48:51 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3095 Dátum: 11 ápr 19, 22:22:39 »

Gdat, szerintem "hazudsz" a lenézéssel kapcsolatban, és ha már védekezésről beszélsz, ez sok szempontból az. Na persze az is lehet, hogy egyszerű szemantikai kérdésről van szó, és mást értünk ezalatt a bizonyos lenézés alatt. Mert ha megvetsz valamit, azt le is nézed.

Megjegyzem, védekezni, védeni az egónkat, amíg ezt racionálisan teszsük, bizonyos, komolyan, komoyltalanul felvetődő kérdések hatására nem feltétlenül rossz, sőt.
Valaminek a megkérdőjelezése és megvédése megerősítés is lehet, ami szükséges, vagy sem, olyan szellemi folyamat, amit nem modnnaék hátrányosnak, mrá csak azért sem, hogy tisztában legyünk ezzel-azzal, alátámasszunk, átlássunk ezt-azt.

Helo Kallen!
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 22:23:59 írta STM » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3096 Dátum: 11 ápr 19, 22:39:35 »

Hát, hogy szerinted hazudok azzal nem tudok mit kezdeni. Nevet
Nekem nem célom téged meggyőzni az ellenkezőjéről.

De most látom, hogy nem olvastad el jól amiit írtam.
Egy embert sosem nézek le. Sosem mondom, hogy ő egy semmirekellő, nulla ember. A gondolkodásmódját nézem le egyes embereknek. Amin szerintem érdemes lenne változtatnia, mert önmaga ellen dolgozik vele.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 22:49:06 írta Gdat88 » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3097 Dátum: 11 ápr 19, 22:55:55 »

A valakinek lenézed a gondolkozását, akkor őt is. Ezt tagadhatod, de így van. Nem vagy objektív, senki sem az. Vannak előítéleteid másokkal szemben Ha elítéled amit gondol, azzal együtt őt magát is.
 Lenézni valakit amúgy sme csak azt jelenti, hogy semminek tartod, értéktelennek. Ha felülről nézel rá, tehát bármiylen szempontból magasabb rendűnek tartod magad, akkor lenézed.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3098 Dátum: 11 ápr 19, 23:16:35 »

Bocsánat, hogy közbeszólok. De STM, ez egy baromi nagy tévhit. A gondolat nem egyenlő magával az emberrel. Pontosan azért tart itt a világ, mert gondolatokkal és érzelmekkel egyenlősítjük magunkat! Közbe szinte ez mind az egó világa. Ha megkérdeznéd, hogy akkor mi más vagyok, vagy akármi hasonlót tennél fel, a válaszom az, hogy jelen vagyok. Jel-en. Avagy a szív útján.
Látod, most lenéztem a gondolkodásod, de attól még embert tisztellek. Gdat pedig arra gondolt, - avagy gondolom, nem tudhatom jobban és nem is akarom tudni a gondolatait - hogy akik tévúton járnak, a gondolkodási módjuk sötét, teljesen az egó világát élik, azokat valóban sajnálja, nem megveti. Mint a buddhizmusban, együtt érez más "gyengeségével", nem pedig kiröhögi vagy haragra gerjed.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 23:17:57 írta Stance » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3099 Dátum: 11 ápr 20, 15:57:58 »

Kivételesen STM-el értek egyet.
Másokat lenézni az emberi természet része.
Mindannyian mások vagyunk (hála az.. ööö.. univerzumnak), és akár elismeritek, akár nem, mind magunkból indukunk ki, ezért, akaratunk ellenére is véleményt alkotunk a környezetünkről.
Ha ez a vélemény nem öszeegyeztethető a kis egónkal (ami mindenkinek van), akkor lenézzük az illetőt. Ezt vagy bevalljuk, vagy nem.
Ezek tények.
Idekeverni az "ezért tart itt a világ" című gondolatokat egyszerű mellébeszélés.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 20, 15:58:49 írta gman » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #3100 Dátum: 11 ápr 20, 17:04:02 »

ma jó napom volt,  tesóm majnem felgyújtotta a konyhát, és kitöltöttem egy angol nyelvű IQ tesztet időre, és 105 lett ikszdé ez nagyon gyenge, de ha magyarul lett volna, biztos jobb let volna ikszdé de így 14 jó lett és 16 rossz válasz smirksweat ez is azt mutattja hogy nem tudok angolul :S
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #3101 Dátum: 11 ápr 20, 17:45:05 »

Kiderült, hogy az én IQ-m az kérem szépen 108. Nem tudom, hogy magas-e vagy sem, de igazán nem is érdekel.
A torkom pedig egyre jobban van, már csak akkor fáj ha nyelek :3.

Flexee ahoz képest, hogy nem tudsz angolul szerintem jó eredmény lett ^^.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3102 Dátum: 11 ápr 20, 20:33:30 »

Mi németen teszteket csinálunk és párbeszédeket hallgatunk, elvileg ez egy felmérőre gyakorlás. Múlt héten csináltunk egy kis-nyelvvizsgát, végülis 62%-kal átmentem smirksweat Bár csalódtam magamban, azt hittem ennél többet tudok. De mindegy, jó az a 62% Nevet
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3103 Dátum: 11 ápr 20, 20:40:26 »

Az a lényeg, hogy meglett volna. Főleg, ha csak ez az írásbeli rész volt. Szóbelivel mindig nagyot lehet rajta dobni egy kis stand up-pal. Nevet
Én pedig Metallica után azon kaptam magam, hogy Disney-t hallgatok, és rájöttem, hogy még mindig szeretem a Pochatontas-t. Lehet nem kellene erre ilyen büszkének lenni, de én még mindig nagyon szívesen éneklem ezeket a dalokat. Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3104 Dátum: 11 ápr 20, 20:58:25 »

Ezzel nem vagy egyedül Pirul Főbb kedvenceim a Mulan, Tarzan és A bűvös kard. Ezeket bármikor képes vagyok újra meghallgatni Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 205 206 [207] 208 209 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins