25 júl 08, 19:36:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1694831 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
A-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3105 Dátum: 11 ápr 20, 21:35:43 »

Szerintem nyugodtan lehetsz rá büszke... Pirul Tehetséges zeneszerző műve mindegyik.
Az én favoritjaim a Mulan, az Oroszlán király és a Macskarisztokraták (Everybody vants to be a cat :3). Ezek a zenék szép emlékeket juttatnak eszünkbe a gyerekkorunkból, és az sose baj. ^^
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #3106 Dátum: 11 ápr 21, 07:08:16 »

sziasztook bye bye

meglepett a tény, hogy facebookon...vagyis a mangastreamen már fent van Naruto manga kövi rész.
csak az lepett meg hogy pont facebookon találtam rá ikszdé Hümm-hümm
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3107 Dátum: 11 ápr 21, 07:26:11 »

Uramatyám.. az én tegnapi napom szerintem mindent felülmúl. Ellopták édesapám kocsiját.Az udvarból.
Apum meghirdette az autót, többször keresték egy számon, beszélt velük, hogy hétkor jönnek. Utána még többször csörgették, de időben nem jelentek meg, apumat elvitték a haverjai. Édesanyám elment a mamámékhoz, én barátnőméktől jöttem, testvérem volt egyedül otthon. Ő még beszélt papámmal, aki meg is jegyezte, hogy a kocsi itthon van, apum nincs. Ezután indultak be az események.
A kocsikulcs az asztalon maradt, az ajtó nyitva. Papám elment, és közvetlenül ezután jött a divatos svájcisapkás egyén, és két perc alatt elhajtott a kocsival. Testvérem ebből semmi nem vett észre. A kocsiban minden benne volt két távcsőtől a személyes iratokon át egy rengeteg dolgot tartalmazó laptopig..
A szerencsénk az volt,hogy a kameránkon minden látszódott. Az is, hogy előtte a hapek egy fehér Reanult-ból szállt ki. Az otthonin nem látták, de végül a rendőrőrsön kinagyítva látták a Renault rendszámát. A véletlen dolga, hogy pont Édesapám telepíti a kamerarendszereket országszerte, amik alapján be lehet mérni hogy bűnöző kocsival megközelíti-e az adott települést, vagy lopták-e ezt az autót.
Megvolt a rendszám. Szigetszentmiklósi az illető. A rendőrök közreműködőek voltak, édesapám is felment velük.
Szerencséjük volt. A csákó lebukott- hála a két távcsőnek, mert kivette a kocsiból, apum pedig felismerte őket.
Erre az egyén nem tudott mit mondani, mindent bevallott, az Citroen-ünk helyét, és hogy ő egy banda tagja..
Az autó benne mindennel sértetlenül megkerült. Most jön majd haza édesapám. Már az autóval. A bandának pedig annyi.

A legviccesebb, hogy miközben barátnőméktől jöttem, láttam az autónkat elhajtani. Vagyis egy Citroent, benne egy fehér sapkás illetővel. Csak sajnos pont akkor mentem el egy olyan ház mellett, ahol egy nagy dög németjuhász rámugatott, és nem figyeltem a rendszámot..

Ezt az éjszakát senkinek sem kívánom. Kint aludtam a nappaliban darabokban, hol elbóbiskolva, hol éberen. Édesapám az egész éjszakát fent töltötte.
Eszméletlen. Ilyenkor jövok rá, hogy a Jóisten egy zseni.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 07:28:25 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3108 Dátum: 11 ápr 21, 09:11:04 »

Akkor neked is elég mozgalmas napod volt. =/  Technikai KO Mosolyog
Nekünk akadályversenyünk volt a Föld napja alkalmából. Körbejártuk a várost, vagy 10 km-t mendegéltünk folyamatosan és mindenféle megállónk volt, ahol feladatokat kellett teljesíteni. Le akarjuk verni az A-sokat meg a C-seket, mert már elegünk lesz belőle, ha megint immár 3-adjára leszünk utolsók. De persze szokáshoz híven megint nem kaptuk ki a lapokat kedves osztályfőnökünktől sem mástól, szóval megintcsak nem sikerült a felkészülés. Ahhoz képest szerintem elég szép eredményünk lesz. De valószínű az utsó helyen a 7.-esek közül, első lesz az A, aztán a C, majd végül mi, a B.  smirksweat A labdás feladatnál vesztettünk sokat, kintvoltunk a sportpályán (Albertirsááááá focicsapat alias szánalom-team székhelyén)  ugyanis a legtöbb fiú nem volt képes rálőni a zsámolyra a labdát, és még kosárra se képesek dobni. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3109 Dátum: 11 ápr 21, 09:19:31 »

Lille nem semmi történet, de szerencsésen végződött az a lényeg! Hasznos dolog az a biztonsági kamera! Mosolyog
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3110 Dátum: 11 ápr 21, 15:47:00 »

A csákó lebukott? Nem csákók? Mármint, ha láttátok, hogy kiszáll a Renaultból, és elviszi a kocsitokat, akkor az ő kocsiját is el kellett vinnie vkinek Nevet De tényleg nagy mák, hogy volt kamera.

Off: 1000. hozzászólás  Torta
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3111 Dátum: 11 ápr 22, 19:37:57 »

Túléltem!
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3112 Dátum: 11 ápr 22, 19:41:55 »

Na, az tök jó! Ennek örülök! Végre hallunk felőled! Mosolyog Aztán mesélj, milyen volt, hogy volt, hogy vagy most? Meddig tartanak bent?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 19:42:40 írta Kroli94 » Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3113 Dátum: 11 ápr 22, 19:58:30 »

Milyen volt: Szar Nevet
Hogy volt: Furán...Elég érdekes addig amig nem alszik el az ember...
Hogy vok most: Szarul és azon gondolkozok,hogy mennyi ideig fog telni újra hajat növesztenem Nevet
Szerdán jövök ki kórházból,de még 2-3 évig biztos folyamtos műtétekre fogok járni...

Következő műtétem időpontja 2 hónap múlva várható Nevet
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3114 Dátum: 11 ápr 22, 20:19:24 »

Hú, az elég húzós, bár már igazából nincs mitől félned, nem? Gondolom eléggé féltél ugye? Vagy a kis nyugtatótabletta hatásos volt? Az én lábműtétemnél pl eleinte röhögtem tőle mindenen, aztán bealudtam és közvetlen az altatás előtt keltem fel, és fel se fogtam kb, hogy mi van. Aztán melyik kórházban műtöttek? Gondolom te se nagyon ehetsz most még egy ideig semmit, vagy neked már adnak normális kaját? Nekem két napig semmit nem adtak, csak egy pohár vizet, a második nap végén pedig egy fél szelet kenyeret... -.-" Hajnövesztés pedig elég gyorsan menni fog, bár nem tudom, eddig milyen hosszú volt neked, és milyet szeretnél, de egy hónap alatt nő majd kb 4-5 centit.
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3115 Dátum: 11 ápr 22, 20:20:04 »

Gratulálunk, és kitartást a maradékhoz  Hümm-hümm

Ha van egy kis időd, ajánlanék egy kis olvasnivalót, innen kezdődik: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4805.3015 Mosolyog
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3116 Dátum: 11 ápr 23, 00:24:34 »

Grat dRown. Tudtam, hogy rendben lesz. Mert látszik rajtad, hogy még ennek ellenére is a lehetőségeket látod az életben. Van aki alapból csak a rosszat látja. Szal ha valakinek, neked van itt még dolgod. Mosolyog
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3117 Dátum: 11 ápr 23, 06:11:54 »

Örülök, hogy megvagy!
Persze, nem számítottam másra, de azért gondoltam rád hétfőn. Mosolyog
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3118 Dátum: 11 ápr 23, 08:57:40 »

Tisztelllek dRown, hogy ilyen erős maradtál, és nagyon-nagyon büszke lehetsz magadra!  Én is csak gratulálni tudok!  bow
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #3119 Dátum: 11 ápr 23, 15:27:25 »

dRown: örülök hogy nagyjából jól vagy Mosolyog

mindenki maradjon veszteg! über brutál monologizálást fogok elereszteni! lássuk csak norby-kun és még egy vendég jelen van. merre vannak a többiek? például hol van Kallen? Na és Zizi pajtásom?
Áh, akkor ideiglenesen ez a kurtított bagázs is megteszi. Szóval régóta emészteggettem magamban eme tényt. Nem kertelek, a lényegre török.
E-elnézést, ehhez le kell ülnöm. *leül* köhmm köhmm
FELVETTEK A RÉVAIBA! nyihháháháhááá
háhháhá belezúgtam a pillanat hevébe! Pirul

//1AÉ kitöréseim vannak, megszállott vagyok ikszdé //
Naplózva

Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins