24 nov 16, 08:39:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 204 205 [206] 207 208 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353970 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Kallen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3075 Dátum: 11 ápr 19, 20:44:26 »

'Estét, emberek Mosolyog
Én ma olyan boldog vagyok!^^ Felvettek abba a középsuliba, ahova annyira szerettem volna menni^¸^ Barátmőimmel ma már megünnepeltük mindannyiunk sikerét, de elvileg még lesz egy ünneplés Mosolyog

Puskázáshoz: egyszer-kétszer én is puskáztam, de már egyáltalán nem csinálom. Mondjuk én pad alatt olvasó vagyok, ez többször előfordult /pl. ma is/, és csak fél füllel hallottam mit beszélgetnek a többiek a holnapi napról /papírgyűjtés lesz meg a kertet rendbe tesszük/, amikor ofő megkérdezi: Amanda hallottad, mit beszéltünk? Miről szól a könyv, amit olvasol? Az első kérdésre válaszoltam, de a másodikra inkább nem mondtam semmit^^"
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #3076 Dátum: 11 ápr 19, 20:50:36 »

Nekem még nem jött levél, de remélem felvesznek Mosolyog ugyanis egy sulit jelöltem csak, abb is csak 2 osztályt.....a többihez sem erőm, sem kedvem nincs >.<# jó suliba akarok kerülni (ezt sulykolták belém) de én minél kevesebbet akarok tanulni.....................................nem tehetek róla, unalmas és megerőltető. bezzeg ha a Narutoból lenne témazáró hjajj Hümm-hümm
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #3077 Dátum: 11 ápr 19, 20:53:39 »

És milyen középsuliba szerettél volna menni Kallen, Mosoly-lány?

Am IQ, műveltség dologhoz lehet én nem vagyok tanulás ügyileg vmi údehiperszuperzseniális, okosnak sem vagyok okos, lehet átlagos IQval rendelkezek, átlag műveltséggel és abból, hogy szeretek tanulni sose fogok megélni, de egyszerűen szeretek tanulni és jót tesz a lelki világomnak ha tájékozottabbnak valhatom magam... szeretek tanulni... és kissé szánalmasnak látom mikor vki itt menőzik, h ilyen meg olyan magas az IQja, de sz*rik mindenre - ezt így témától kicsit elvonatkoztatva szerettem volna leírni, csak önmagam jó szájíze kedvéért.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3078 Dátum: 11 ápr 19, 20:56:17 »

xD Nem rossz a padba olvasás. Nevet
Én már most izgulok a felvételi miatt, pedig nekem még fél év. Nevet
Úristen, miket kell majd itt tanulni kémiából. o.O Már ez az egyenlet cucc is kimerítő, hát még majd ezek az izék. >.<#
Én nem nagyon törődök az IQ-mal, inkább igyekszem tanulni. (Dejó hogy ezt most írom miután kiderült rólam hogy mekkora egy puskagép vagyok. smirksweat )
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3079 Dátum: 11 ápr 19, 20:57:55 »

Gdat, kérlek, ne légy ennyire materialista. Nem kellene ennyire előtérbe helyezni csak az anyagi értékéket.
Oké, az ellenkezője sem egy szerencsés dolog, és az anyagi javak jó, szórakoztató, élvezetes, és hasznos, sok lehetőséggel járó dolgok, de még midnig inkább ez, mint az előbbi.
Vagy te esteleg lennél az előbb említett Gypőzike helyében, udvari bolondként ugrálva és röfögve hagyni, hogy egyébként szép summákat vagdosson hozzád a rajtad röhögő tömeg.  Hogy sok legyen a pénzed, és nagy házad legyen, kérlek. Még ha csak alapvető eszmékről, szabadságról, gondolatról is bezsélünk... a tanár bácsi igen, előbbre van. A gondtalanság nem boldogság. Sokkal többre mész az elméddel, a szellemeddel, énképeddel, világnézetedeel, eszméiddel, értéssel, érzéssel és látással, mint a garázsban álló kocsival, vagy a jakuzzival... már csak azért is, mert az előbbi dolgok inkább veled vannak, és jelentősebb a hatásuk is. Még a későbbiekkel kapcsolatban is ezek döntenek el sok mindent.

Egy tanár amúgy egész jól el van anyagilag a maga módján, ha éppen panaszkodik is, nem egy álomállás, de nem is tarthatatlan a fizetés, és mellesleg nekem azért volt pár oylan tanárom aki a mellékesből kő gazdag volt. A mostani osztályfőnököm például kaszinó(rész)tulajdonos.

Kallen, gratlálok, és Oo neked pedig.. hát.. sok szerencsét, vagy mi.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:00:13 írta STM » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3080 Dátum: 11 ápr 19, 20:58:08 »

Én már évek óta leszoktam a puskázáról... 5 éve nem járok suliba...  ikszdé Na meg az élet is megtanított, hogy csak a tudás számít, ha valamihez nem értesz, hiába érsz el eredményt csalással, ugyanúgy hol h*lye maradsz hozzá...

Amúgy most jövök a kocsmából, és kicsit betompultam... smirksweat

Azt sem tom mennyi az IQ-m, de nem is édekel... Csak mert beírtak elém kétszer is..
Naplózva
cac11
Gennin
*

« Válasz #3081 Dátum: 11 ápr 19, 21:01:57 »

Kallen honnan tudod, hogy felvettek? Elvileg 27-én küldik ki mindenkinek az eredményt.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3082 Dátum: 11 ápr 19, 21:04:22 »

Hanni neparázz ezen ennyit, hidd el fogsz te még többet is puskázni. Nevet Én személyszerint utálom, nagyon bennem van a para miatta, inkább tanulok, de néha kell az a kis megerősítés. Gimiben majd, ha nem is puskázol, a csapatmunka erejének úgysem fogsz tudni ellenálni. Jah és most is megvan írva a puskám egy lapra a holnapi fizika dogámra, de remélem nedm fogom használni, azért szoktam megírni, hogy utánna arrról könyebben tudok tanulni, ha összevan sűrítve a lényeg. Erről ennyit.
Jah felvételi én is várom, hogy már ott tartsak, hogycsak az eredményt keljen várnom Nevet de elvileg  jó lesz minden, csak sikerül jól teljesítenem, bár a kémia éretségitől be vagyok tojva.

Az IQ-m csak azért tudodom mert kell pszihomókushoz járnom, rendszeresen, kellemetlen ez az agygubanc, de szerencsés vok hálla anyukáméknak észrevehetetlen, hogy bármi bajom is lenne xD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3083 Dátum: 11 ápr 19, 21:08:44 »

pszihomókus? Nekem gyerekként keleltt folyton iylen helyekre, emebrekhez járkálnom, amikor az iskola (a borzalmas, engem booorzalmasan támogató anyám közreműködésével) be akarta bizonyítani hogy őrült vagyok, vagy fogytaékos, vagy valami aminek révén megszabadulhatnak tőlem.
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3084 Dátum: 11 ápr 19, 21:09:16 »

Noemimi-chan: Esztergomban az Árpád-házi Szent Erzsébet /igen, vallásos, de ennyi csak belefér az alapműveltségbe, nem? smirksweat / középsuli. NYEK-re fogok menni németből Mosolyog

Nekünk másfél hónapig hiányzott a kémiatanárunk és biosztanár helyettesített. Egyszer írtunk a szénból és vegyületeiből, ami sokaknak rossz lett. Utána megíratta ugyanezt javító gyanánt, ami még rosszabb lett az előzőnél. A másodikban elég rendesen elcs*sztem egy képletet, amit hangosan fel is olvasott, és még egy sort fikázott. Én szerettem a kémiát, egészen addig.

cac11: fent van az oldalon a leendő osztálynévsor Mosolyog meg a listán 3. voltam, és 15-öt vesznek fel smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:13:57 írta Kallen » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #3085 Dátum: 11 ápr 19, 21:10:33 »

Mosoly-lány jee ikszdé (am pls Flexee a neveeem Sír Sír )

én épp a Révaiba, de csak azért, mert az nem olyan idegen suli, ott tanít anya...apa...a keresztenyám...ott tanított a nagypapám, szal miattuk Nevet ja meg a tesó is ott van. ez a suli annyira nem idegen, ezért jelöltem
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3086 Dátum: 11 ápr 19, 21:14:09 »

STM: Hát engem suliból 8évesen küldtek el a neurológusom támogatásával ikszdé ugyanis az enyhestádiumú Little-kórom kihat az írás és olvasás készségemre... valamint enyhébben a beszédkészségemre ikszdé egy szerencse hogy diszkalkuláris nemvagyok xD

Kallen: hát igeen vallásos az a suli, de jár oda pár ismerősöm xD a diákok nem épp a vallásosság mintaképei xD

Flexee: úr isten ilyen sulibase járnék... rengeteg a rokon... nekem még a távolban levő tanár rokonok is elegek
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:15:33 írta noemimi-chan » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3087 Dátum: 11 ápr 19, 21:15:02 »

Nem lennék Győzike helyében, mert a székely véremet nem cserélném le ... másra. Nevet
Én nagyon tisztelem azokat az embereket akik okosak és műveltek, de aki elkezdi önmagát másokhoz mérni emiatt azt csak szánni tudom. Mosolyog

De amúgy fontosnak tartom a gazdag, szeretetteljes, izgalmas életet mint a sznoboskodást. Az megint más dolog, hogy én pl. imádok filozófiát és pszichológiát olvasni, de az értékrendem szerint az a megbecsülendő ember, aki az álmai megvalósításáért él. A többi pedig elpazartolt tehetség, fájdalmas időhúzás a halálig.

---
Ó a vallásos középsuliknál nincs jobb a világon! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 21:16:27 írta Gdat88 » Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3088 Dátum: 11 ápr 19, 21:17:14 »

Én igazából a kis-érettségiktől parázok, elvileg egy évben írnak 2-t. Vagy többet, vagy kevesebbet, nem tudom Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3089 Dátum: 11 ápr 19, 21:18:46 »

Max megkérdezhetem neked valakitől... de szerintem nem kell paráznod Nevet biztos okos vagy nemfog neked gondot jelenteni...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 204 205 [206] 207 208 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins