STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2895 Dátum: 11 ápr 09, 16:13:08 » |
|
gman, erre ennyit tudok modnani: http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHoAmúgy tegnap jöttem rá, hogy dinaikus ip-m van. Egész eddig feleslegesen vártam a megavideonál fél órákat, meg.... nem tduom, nem csináltam mindenfélét, amire jó a dinamikus ip 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 16:14:21 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2896 Dátum: 11 ápr 09, 16:22:45 » |
|
Uhh  Am megavideóra már van progi amivel korlátlanítható. Bár csak Firefoxra jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2897 Dátum: 11 ápr 09, 19:02:34 » |
|
Nah, oké, akkor nagyon nem lehetünk hülyék xD Öhm, megnyugtat, hogy hülye a városunk neve  Jobb volt hírnév nélkül... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sasur
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2898 Dátum: 11 ápr 09, 19:07:41 » |
|
Hali! Segítségeteket szeretném kérni,hogy van-e olyan anime,a neten,ami hasonlít a Naruto-ra,Fairy Tail-re,Bleach-re,One Piece-re. Szóval ilyen shounen-es animét,vagy mangát,amihez van angol felirat,vagy angolul van szívesen bevállalnék,ha tudtok hasonlóról akkor írjatok pls..(Most fejeztem be a Fairy Tail-t,és idegesít,hogy nincs folytatása)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2899 Dátum: 11 ápr 09, 21:12:03 » |
|
Hosszú, fárasztó nap volt a mai, de megtanultam két, az élethez elengedhetetlen dolgot: fát átültetni, és azt, hogy a Martini Rosso az JÓÓÓÓÓÓÓ! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2900 Dátum: 11 ápr 10, 12:57:29 » |
|
Ha anya véletlenül sajt helyett túrót tett a kajába, az kb. mekkora fail?  Mondjuk, én így is megettem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2901 Dátum: 11 ápr 10, 14:26:06 » |
|
Attól függ milyen kaja. Ha olyanba tette amiben elég fontos szerepet játszik a sajt, akkor eléggé nagy fail. De ha olyanba ahol kevésbé akkor nem számít annyira ^^.
A-chan: tényleg elég fáradt lehetsz xd.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2902 Dátum: 11 ápr 10, 20:35:15 » |
|
Ma már ültem tesco kasszában egy kicsit, -15 forintot csináltam.  Egy faszi vásárolt, mondtam mennyi lesz, odaadta a pénzt majd elviharzott, és akkor számolom, hogy hiányzik 15 Ft. De annyira nem gáz, csak 700 forinttól kapok jegyzőkönyvet és kell kifizetnem.  Az viszont szemétség, ha hiányt csinálok, rajtam verik le, de ha pluszt, akkor az meg a tescoé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #2903 Dátum: 11 ápr 10, 22:37:15 » |
|
Tesco pénztár:) régi szép idők. Nem csinálnám újra. Mindenesetre sok sikert. 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #2904 Dátum: 11 ápr 11, 09:27:01 » |
|
Az viszont szemétség, ha hiányt csinálok, rajtam verik le, de ha pluszt, akkor az meg a tescoé.  Melyik teszkóban? én péntek-szombat-vasárnap egész nap ott rohadtam:D Am. érthető hogy a pluszt nem tarthatod meg, mert akkor mindenki arra hajtana, hogy átvágja a vevőt:D Nekem hoztak már ki minusz 100 000-ret, de rájöttek, hogy ők bénázták el a számolást, most szombaton kihoztak -5000-ret, aztán miután átszámolták mégegyszer lett belőle -2000 (talán majd amikor másnap a főpénztár átszámol mindent mégegyszer meg lessz az is) velem egyszerre végző diáklánynak -3000 aztán újboli leszámolás után -900 (senki sem tud számolniXD) vasárnap -22 000 Ft , aztán miután a főpénztár átszámolta lett belőle -5 (azaz öt) Ft -.- Kicsit unom, hogy nem tudnak számolnixD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 09:27:58 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2905 Dátum: 11 ápr 11, 11:10:42 » |
|
Komlón vagyok még mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2906 Dátum: 11 ápr 11, 18:56:14 » |
|
Szurkoljatok mert jövőhét hétfőn egy kis műtétem lessz  És mivel az első,nagyon jónak kell sikerülnie,különben gebasz lessz és bekrepálok. Az orvosok eddig 55-45 % adnak arra,hogy túlélem a műtétet... De én nem akarok szűzen meghalniiiii  Énis vtam teszkóban pénztáros.Arról annyit,hogy fos egy munka volt 
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2907 Dátum: 11 ápr 11, 20:24:16 » |
|
Hétfőig asszem szerezz egy jó nőt magadnak.. Biztos ami biztos... Viccet félretéve szurkolunk, be ne merj krepálni!  Ez parancs! Amúgy mivel műtenek? Hogy ilyesmivel ijesztketnek a dokik? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #2908 Dátum: 11 ápr 11, 20:57:13 » |
|
Azt hiszem agydaganat. És szerintem is, szerezz egy nőt... De, kérlek! Kérlek éld túl!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2909 Dátum: 11 ápr 11, 21:10:04 » |
|
Szedj fel valakit, de mindenképpen folytasd a küzdést, és egy percre se add fel! Sokan, köztük én is nagyon szurkolunk neked, és gondolunk Rád! Lehet hülyén hangzik, de imádkozok Érted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 21:11:11 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|