^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #2835 Dátum: 11 ápr 06, 17:37:12 » |
|
Biztos nem csíp az annyira, legyél egy kicsit flexibilisebb. haha jó a humorod Saso...heo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2836 Dátum: 11 ápr 06, 17:48:25 » |
|
Saso ? Ezt nem egészen értem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2837 Dátum: 11 ápr 06, 17:54:56 » |
|
EAÉ-Zetsu szülinapja: Sasori adott Zetsunak egy Én és én meg az Irén DVD-t erre mondta Zetsu hogy Haha...jó a humorod Sasori ez beugrott, és ezért írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2838 Dátum: 11 ápr 06, 18:00:55 » |
|
Hát ő nem nagyon akart versek közül válogatni, azt mondta neki dalszöveg kell. Mondom akk jóvan, segítek keresni, de nem sokra jutottam, egyik se illik az ő személyiségéhez.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2839 Dátum: 11 ápr 06, 18:05:29 » |
|
Így már értem. (Még egy őrült rajongó ) hanii! Szívesen segítenék, ha tudok, de egy kis háttér információ nem ártana a személyiségéről, ha már említetted, hogy ez akadály lehet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2840 Dátum: 11 ápr 06, 19:08:28 » |
|
Ő egy elég elvont személyiség, szereti a "sötét" dolgokat, ő maga is ilyen feketébb világban él, ugyanakkor nagyon szeret nevetni, érzelmes, de nem nyálas, sértődékeny, kiáll az igazáért, őszinte, hűséges, szereti az Anonim MC-t vagy kit, tehát kb. ilyesmi stílusú szöveget tudnék neki elképzelni, mint amilyeneket ő ír. De nem kell ilyen komolynak lennie, elvégre ez mégiscsak egy iskolai szavalóverseny.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2841 Dátum: 11 ápr 06, 19:17:04 » |
|
Hani, ezek szerint a barátnőd bonyolult személyiség. De én nagyon bírom az ilyen embereket, sokkal "érdekesebbek", mint az átlag, sokszor mélyreszántóbb gondolataik is vannak. Ajánlanám Evanescene-t, mint előadót. Egyelőre ennyi ugrott be, bocsi.^^ Ma tudtam meg, hogy bejutottam az ECL országos versenyének döntőjébe, és mehetek Pécsre 14-én. Már mindenütt megfordultam az országban mindenféle versenyek kapcsán, de pont Pécsett még nem. Valaki nem tudna ajánlani valami nyalánkságot? Az új Sum41, és az Awesome as Fck albumot rongyosra hallgattam, de kellene valami újdonság..
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2842 Dátum: 11 ápr 06, 19:20:10 » |
|
Hollywood Undead-American Tragedy 2011-s album nekem tetszik szerintem egy próbát megér, szóval hajrá Lille egyébként meg gratulálok és sok sikert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #2843 Dátum: 11 ápr 06, 20:44:25 » |
|
Ma tudtam meg, hogy bejutottam az ECL országos versenyének döntőjébe, és mehetek Pécsre 14-én. Már mindenütt megfordultam az országban mindenféle versenyek kapcsán, de pont Pécsett még nem. Örülhetsz, közelebb leszel hozzám, én 10:45-13:30 biztos benn leszek, ha a ebben az időpontban írod, biztos nyersz. Ma írtam zh-t, a lapra rajzoltam egy mosolygós arcot és egy feléje mutató nyíl mögé írtam, hogy "plusz pontért rajz". Hátha...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2844 Dátum: 11 ápr 06, 21:03:23 » |
|
Köszönöm, heo, Rá is cuppantam, mp4-re feltöltöttem, belehallgattam pár számba, és határozottan tetszik. A buszon majd végigmegyek az egészen.. Garantáltan jó kis 20 perceim lesznek. Dani, mindenképpen szerencsés leszek, csak itt már nem írásbeli van, hanem szóbeli. De remélem még így is fennáll a "nyerés lehetősége":
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2845 Dátum: 11 ápr 07, 13:19:16 » |
|
Ma írtam zh-t, a lapra rajzoltam egy mosolygós arcot és egy feléje mutató nyíl mögé írtam, hogy "plusz pontért rajz". Hátha... Egy ismerősön egyetemen zh-t írt filozófiából. A kérdés a következő volt: "Mi a bátorság?" Haverom lényegretörő válasza: EZ.Maximális pontszámot kapott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2846 Dátum: 11 ápr 07, 14:40:05 » |
|
mért én ném vágyok Omnísztráfj á mágyárok ézt díjázzák a sorozatom egyéni csák ázt né mondd hogy koppintás há viszont ném tétszik ázt még léhét mondáni, mondáni, bébi mondáníí szépnapot minna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2847 Dátum: 11 ápr 07, 16:18:28 » |
|
Egyik lány osztálytársam megint megmutatta, hogy az IQ szintjét a sült krumpli is gyalázza: - Hol van az a város? - Hát egy kicsit alattunk - Jaa... a föld alatt?
Meg amit még bírtam ma tőle: Tanár: - Valaki megkérdezte, hogy mi Belgium fővárosa. - De béna... Mér amúgy mi?
De viszont nagyon fáj a torkom, és hiába iszok meleg teát nem múlik el -_- De legalább a Kallentől kapott nekom felvidít valamennyire ebben a nehéz időszakban is.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2848 Dátum: 11 ápr 07, 21:07:24 » |
|
Reggel, amikor mentem a buszra, megláttam az egyik fogadott kóbor cicánkat, és úgy nézett ki, mint aki már 2 napja halott... Gyászba is borultam rögtön... A szobatársam meg is siratta.... Erre, jövök hazafelé, ott fekszik még mindig a fűben, csak épp nem oldalt, hanem hason. Hegyezi a fülét meg nézelődik... Az tény, hogy még mindig beteges szegény, de legalább él. Remélem, ez így is marad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2849 Dátum: 11 ápr 08, 13:20:43 » |
|
Neked direkt ilyen nekot szántam Rikan^^ Hát ez a nap ennél rosszabb számomra már nem lehet mert: Éjjel kemény 2 órát bírtam aludni, mert orkán erejű szél fújt és az ablakot majdnem kivitte kerettel együtt. Aztán iskolában ofő közölte, hogy hogy kollektivizálják a 7.-esek büntetését az egész iskolára /minden szünetben ki kell menni -a hetesnek is- az udvarra, osztályt bezárják, és addig kint kell maradnunk, amíg a tanár akivel épp óránk lesz szól, hogy bemehetünk/. Ez úgy nem is akkora tragédia, csak nem tudom, hogy ezt miért kell nekünk is elbűnhődnünk
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|