25 feb 23, 21:19:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1440706 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1890 Dátum: 11 márc 03, 20:37:47 »

Jó, valaki, akinek a fizika tanárnője még Ágnes? Komolyan, ha lesz még valaki, megalapítom az "A tanulók, akiknek Ágnes a fizikatanárjuk neve klub".  ikszdé smirksweat
Általános iskolás tanárnéni is játszik?
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1891 Dátum: 11 márc 03, 20:49:54 »

Próbáltatok már számítógépet összerakni, és újratelepíteni úgy, hogy közben 2 óvodás kisgyerek játszott körülöttetek, vagy folyton beült az öletekbe?

Kb 4 órás műszakra számítsatok... xD
Naplózva
DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1892 Dátum: 11 márc 03, 21:07:20 »

Nekm a legkellemesebb tűs sztorim az az mikor a körmöm kiszakadt a körömágybol és mielött varták volna,beadták az érzéstelenítőt egy 5-6cm-es tűvel amit tövig belenyomtak az ujjamba  smirksweat
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1893 Dátum: 11 márc 03, 21:17:10 »

Ha már tük nemlényeg mekkorahatalmas tű de valaki döfjön belém egy hatalmasadag nyugtatót vagy vmit szörnyű az idegi állapotom  rá nem birok nézni egy könyvrese sík butának érzem magam és ááh asszem mindjárt bedilizek
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1894 Dátum: 11 márc 03, 21:19:23 »

Nekem a legrosszabb tűs élményem az volt, mikor búvárkodás közben sikerült belelépnem egy sünbe, majd kb 40 tüskét műthettem ki a lábamból... X)

Ha egy képességet birtokolnátok, mi lenne az ezek tulajdonságok közül? ->
- Telekinézis (tárgyak mozgatása)
- Telepátia
- Láthatatlanság
- Halhatatlanság
- Gyors tanulási képesség
- Gyors Regeneráció
- Emberfeletti gyorsaság
- Teleportálás
- Repülés

Én talán a láthatatlanságot... nincs különösebb oka. Nagy jóság Nevet
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1895 Dátum: 11 márc 03, 21:25:52 »

Tanulási képesség.
Azzal oda lehet verni mindegyiket.
Viszont listán kívül a hipnózis, vagy az emberfeletti kompetens logika kéne Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1896 Dátum: 11 márc 03, 21:28:37 »

egyértelműen a gyors tanulási készséget kérem  Pirul mert én szeretek tudni csak a tanulás nem olyan poén
nekem tudás kell csak nehéz megszerezni Szomorú hogy minnél okosabb értelmesebb legyek ez az álmom mióta az eszemet tudom, de sajnos hát láthatjátok mire vittem ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #1897 Dátum: 11 márc 03, 21:29:58 »

Halhatatlanság... bár egy istennek...

Végül is lesz majd még pár inkarnációm.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1898 Dátum: 11 márc 03, 21:30:16 »

Telekinézis, vagy telepátia. Attól függt a telepátia menynit tud pontosan, ha csak egy ksi gondolatolvasás, de ha már többet tud, akkor azt választom. Xavier professzor képességével az X-manből például ellennék.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1899 Dátum: 11 márc 03, 21:34:57 »

Mondjuk én mindig Vadóc képességét akartam régen xD de a képregény belit amikor át tudja venni  mások képességeit (mondjuk ez se olyan jó merthát egy kicsit skizofrén is) ikszdé a filmbeli nem poén Szomorú ott csak Vadóc olyan aranyos
kéne olvasni kicsit *-*
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 21:36:14 írta noemimi-chan » Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1900 Dátum: 11 márc 03, 21:35:57 »

Mindenképpen a gyors tanulási képességet, vagy a teleportációt. A tárgyak, élőlények különböző helyre való teleportálásával nem semmi dolgokat lehetne véghezvinni. kacsint Szerintem ezt az erőt lehet a legjobban (ki)használni mind a mindennnapi életben, mind pl. harcban.
Vadócot én is nagyon bírtam. De még Ciklon képessége is nagyon bejön. *.*
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1901 Dátum: 11 márc 03, 21:47:00 »

Mondjuk esetemben a teleport felettébb haszznos lenne ikszdé mint 1 300km-t átívelő kapcsolat esetében xD de inkább a gyors tanulási készség merthát ha az megvan akkor oda vesznek fel ahova akarom kapok ösztöndíjat és sunshine lenne ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1902 Dátum: 11 márc 03, 21:53:11 »

Jaj, ne már, ne legyetek iylen jó kislányok... felvételi meg iylesmi? Még ha ezt is választjátok, minimum god modeban kell aklotni egy-két választott területen, szuperzseniként vilalnatani egy alkalmas heylen pár (tucat) nyelv ismeretét, meg iylesmi, és általában, valami mindenféle oktatás és átlagemebr feletti intelektusnak kiadva magad elvenni amit akarsz....
...de én minimum egy trónt akarnék, ha szert tennék egyszer ezek közül a kiválasztott képességre, aztán onnan diszkréten mozgatnám a szálakat másfelé is, ahoyg nekem tetszik. Csak pár emebrt meg kell fűzni.
De még mielőtt ezt a világuralom dolgot meglépném, szerzek egy "kis" vagyont ezzel meg azzal, kevéssel problémás megoldani, még akkor is, ha durván erkölcsösek vagyunk, dobom a sulit, leeegfeljebb, levelezőn hülyülök tovább, és elszórakozom pár évet kedvemre.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 03, 21:55:42 írta STM » Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1903 Dátum: 11 márc 03, 21:56:20 »

A teleportáció a legkirályabb.  Nevet Egy pillanat alatt ott lehetsz ahol akarsz, nem kell az időhöz igazodnod, a nem kívánatos embereket meg szó szerint elküldöd melegebb éghajlatra.  Nevet Ha valamire -vagy valakire-szükséged van, azonnal "megkapod".  Ha a barátokkal akarsz beszélni, csak összeszeded őket egy helyre-még akkor is, ha messze laktok egymástól. Zseniális lenne.
Én nem akarok világuralmat. Csak egy csendes kis "szigetet", ahol viszont tényleg senki nem mondja meg mit és hogyan kellene csinálnom. Más emberek szabadságát nem akarom elvenni.. de akkor ők se másszanak bele az én dolgomba. kacsint
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #1904 Dátum: 11 márc 03, 22:00:09 »

Kérlek, ha bárkinek lehetősége adódna megjavítani pár dolgot ezen a világon, annak meg kellene tennie.
Bárhonnan kapnék iylen erőt, meg lennék róla győződve, hogy kötelességem rendbe tenni a dolgokat, és jogom van midnenhez, amit meg tudok vele szerezni.
Persze ne érts félre, valami csendes, nyugodt lazulás az érdekelne... és sok minden mást is akarnék, de egy kis pihenés után ez már háttérbe szorulna, vagy legalábbis máshogy menen a helyzetem miatt.
MOndjuk, egy igazán komoyl telepátián alapuló erővel nem kellene nyilvánosan szerepelnem, de megtenném, ebben biztos vagyok...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins