Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1605 Dátum: 11 feb 22, 16:31:47 » |
|
Szívesen leállnék, de sajnos nem tudok! Heti legalább 1 tábla csoki az életfeltételem. STM: Meggyes csokit még nem ettem. Kösz a tippet! Majd kipróbálom! Amúgy, én is kb. Gombóc Artúr felfogású vagyok! Lillienek szerk: 90% -os étcsoki? Én ettem 85% -osat, megkínáltam vele anyut is. Én amúgy sem szeretem túlzottan az étcsokit, anyunak pedig a kedvence. Viszont egyikünk se bírta lenyelni olyan keserű volt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 16:33:46 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1606 Dátum: 11 feb 22, 16:32:22 » |
|
Gombóc Artúr powaa! Meggyes csokival hol találkoztál? Én valahogy az epresért nem vagyok oda, főleg amikor tisztán érezhető a töltelék műanyagsága.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1607 Dátum: 11 feb 22, 16:33:58 » |
|
Mondjuk a Cherry Queen az eléggé a meggyes csoki kategóriába tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1608 Dátum: 11 feb 22, 16:34:35 » |
|
Nem ide vág, de muszáj említenem, hogy Lille17 az avatarod valami elb*szottüberfaszakirálylájk. Komolyan legszívesebben ellopnám. *-* Honnan szerezted ezt a képet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1609 Dátum: 11 feb 22, 16:34:43 » |
|
U.i.2: Meg a narancsos és banános is borzalams. Meg a marciőpános. De a többi király.
Amúgy valamikor a milkából is votl megyges, vagy megyges joghurtos, de másikból is láttam már.
Az epres meg teljesen rendben van, nem tudom, mi baja van mindenkinek a műanyaggal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1610 Dátum: 11 feb 22, 16:39:58 » |
|
Banános? Meggyeeees? o.O azokat hol látod te? Amúgy, egy időben én se szeretem a marcipánosat, ma már szeretem. És mikor még nem szerettem a marcipánt az epres volt a kedvencem. Ma inkább a töltelék nélküli tej és fehércsoki az örök kedvenc! A Narancsossal meg mi a bajod? Ja és igen! Cherry Queen, Dianás cukor, Pocket Coffee, és húsvétkor kapható, narancslikőrrel (vagy mivel) töltött tojás powwaaa!! (kár hogy csak ritkán eszek ilyeneket! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 16:41:38 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1611 Dátum: 11 feb 22, 16:42:04 » |
|
Aes, már fogalmam sincs. Szerintem csak a google-n keresgéltem, és valahogy ráakadtam. A marcipánossal nincs semmi gond. Az epresből eddig életem során csak egy jót ettem, azt is Ausztriából kaptam. Zizi, én már csak ilyen vagyok. Vannak furcsa szokásaim, és preferenciáim.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1612 Dátum: 11 feb 22, 17:05:47 » |
|
Marcipános csokii *-* imádom de a marcipánkirálycsoki a Mozart csoki De a legeslegkedvencebb csokim a trüffelkrémes Tibicsoki. Ha még nem ettetek akkor mindenféleképpen próbáljátok ki Zizi: ismerős, legalább heti 1 tábla csoki lételem én egyszer ettem 75%-os málnás étcsokit. nyammm^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #1613 Dátum: 11 feb 22, 17:19:33 » |
|
húú csokíííí az én személyes kedvencem a karamella és a csoki párosítása van ilyen Boci csoki is meg Milka:D..de am MINDEN csokít imádok Kallen a Mozart csoki tényleg überkirály ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1614 Dátum: 11 feb 22, 17:30:45 » |
|
csináljunk egy csokifan-klubot? xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1615 Dátum: 11 feb 22, 17:36:19 » |
|
Hát abba mindenképpen belépnék. Kedvencem az epres, karamellás meg mindenfélés csokik :3 Amúgy én ettem már banánosat, és jó volt, de asszem külföldről kaptam még régebben. Ettetek már pattogó-cukros Milkát?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1616 Dátum: 11 feb 22, 17:54:29 » |
|
Unokatesóm hozott már olyan csokit. Vagy Beethoven volt? Nem tudom! Amúgy, támogatom a csokifanklub ötletét! Simán belépne szerintem az aktív fórumozók minimum 70% -a Pattogós? Ha a limitált kiadású "4 elem" csokik közül a Vizet mondod, ami görögdinnyésként lett feltüntetve akkor igen! És az nagyon nagyon finom voooolt! *.* Szerk.: Közben benyomtam a maradék mogyoróscsokit, majd nekivágtam hogy a kályhában lévő parazsat lobogó tűzzé csináljam. És, miközben néztem a parazsat, ahogy izzik... az a szépség... kitaláltam egy újabb találós kérdést! Hogy hívják azt a románt, aki szeret gyújtogatni? ????????? Hát, piromán!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 22, 17:56:48 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1617 Dátum: 11 feb 22, 18:00:37 » |
|
Kajákkal kapcsolatban is van külön topik, és viccek topik is van, úgyhogy ne vigyétek itt túlzásba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1618 Dátum: 11 feb 22, 18:04:10 » |
|
Jójó, nem offoljuk szét (az offtopikot). De ha azt vesszük akkor mindenhez van megfelelő topik. Vagy csinálhatunk. Inkább beszélgessünk a hüvelygombáról. Nektek is szokott viszketni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1619 Dátum: 11 feb 22, 18:17:56 » |
|
Gabesznak valamilyen szinten igaza van. Ha már van Kaják meg Viccek téma, akkor oda is írhatnánk! Szanisz: Mondja ezt egy férfi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|