Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1485 Dátum: 11 feb 16, 19:05:46 » |
|
Lille osztom a véleményt... Amúgy a radiátorszerelem fogalmát kifejtenéd bővebben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1486 Dátum: 11 feb 16, 19:07:33 » |
|
Boldog Szülinapot  Hanii jól mondta, ez a Valentin-nap dolog nem csak a szerelmesekről szól, meg a párunk megajándékozásáról, hanem a barátságról is. Nálunk is a suliban kívántak boldog valentin-napot barátok is egymásnak nemcsak a szerelmesek. Meg igen, akik a legnagyobb hasznot húzzák az egészből azok a boltosok  anyum nem is találja értelmesnek.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1487 Dátum: 11 feb 16, 19:10:11 » |
|
Boldog szülinapot noemimi-chan  A Valentin-nap csak arra van, hogy az előtte lévő 2-3 hétben engem idegesítsen mindenki. Például technika órán a lányok csak arról beszéltek, hogy mit vegyenek férfitársaimnak, de legalább én is gazdagabb lettem egy Milka csokival és egy nagyon aranyos plüss állattal. Most meg most lebetegedtem, hétfőig megint nincs suli... xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1488 Dátum: 11 feb 16, 19:30:03 » |
|
Manesz, a radiátorszerelem nálunk egy helyi fogalom a suliban a radiátorokon szünetekben tevékenykedő "párokra". De egy általános szabály: ha a kapcsolat kihűlőben van, akkor kell a radiátor melege, hogy újra égjen szerelem tüze fiatal szívükben. De az is megszokott, hogy ez után kb. 1 héttel mind szakítanak.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1489 Dátum: 11 feb 16, 19:32:05 » |
|
Boldog Szülinapot Noemimi!  A Valentin napról ugyan az a véleményem mint Lillienek. Ez az ünnep főleg a boltoknak ünnep!  Amúgy, megvan a 100. oldal!  Radiátorszerelem = LOL 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1490 Dátum: 11 feb 16, 19:50:15 » |
|
Szerintem a barátoknak a családnak sem csak ezen a napon kell kimutatni mennyire szeretjük őket ... azzal hogy odabököm hogy Happy valentine napot nem csinállok semmit, viszont azzal hogy éjjel nappal ott vagyok nekik még ha tanácsot nem is tudok nekik adni, azzal már is sokkal többet tettem és ezt egész évben kell csinálni  Monnyuk én a karácsonyért sem vagyok oda szal engem nehéz meggyőzni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 19:50:58 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1491 Dátum: 11 feb 16, 20:03:23 » |
|
Én is, karácsonykor azért hogy legyen némi hangulatom EAÉ -t kellett néznem, hogy egy minimálisan kedvetkapjak az egészhez!  Amúgy! Héééé! Most vacsoráztam és mögöttem a VV ment ezerrel. Egyszer csak 1 ismerős dallam ütötte meg. Hát Heroes Come Back!  Azt elkezdem - Nééémáár ez a Naruto Sippúúúden openingjeee!! o.O 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1492 Dátum: 11 feb 16, 20:24:07 » |
|
Tééééényleg az a Heroes come back volt! Nekem is feltűnt.  Amúgy ez a karácsonyom nekem se volt valami fényes.  Öhm ez a radiátorszerelem ismerős. Nálunk üvegsmaci ill. padoska van. Gondolom nem kell kifejteni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1493 Dátum: 11 feb 16, 20:35:24 » |
|
Erre én is felkaptam a fejemet  Múltkor az Elfen Lied endingje szólalt meg. Kicsit néztem akkor is  Meeeg ha emlékem nem csal akkor egyszer a sima Naruto egyik openingje volt az aláfestőzene.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1494 Dátum: 11 feb 16, 20:59:51 » |
|
az RTL-en már sokszor használtak anime openingeket/endingeket. Főleg a Fókusz riportjai alatt szoktak. Ott ment egyszer a Sadness and Sorrow is (Naruto soundtrack) Akkor most a VV-ben, meg mint tudjuk, az Elfen, emelett hallottam már a Go!-t is (Naruto op 4), de a Bleach egyik endingjét is, a Hanabit (Asszen a 7. end)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1495 Dátum: 11 feb 17, 00:12:21 » |
|
A kereskedelmi adók ott lopnak ahol tudnak. Sztem törvénytelen engedély nélkül ezeket a zenéket felhasználni egy tévéműsorban...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1496 Dátum: 11 feb 17, 00:53:12 » |
|
És akkor mi történik, ha jelezzük ezt az Artisjusnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1497 Dátum: 11 feb 17, 09:46:06 » |
|
Akkor kapnak egy ejnye-bejnyét, és akkor mivan? Meg éri egyáltalán foglalkozni vele?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1498 Dátum: 11 feb 17, 13:50:36 » |
|
Na igen. Meg ki akarna keresztbe tenni egy nagyvállalatnak? Nem egészséges dolog... Széllel szembe nem lehet.. Nem tudjátok nincs ma valami front?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1499 Dátum: 11 feb 17, 15:27:26 » |
|
..hallottam már a Go!-t is (Naruto op 4)..
Nah igen erre gondolotam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|