Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1470 Dátum: 11 feb 15, 13:58:48 » |
|
Álmok? Érdekes, nekem nincsenek olyanok. Ha van egy közepes munka, internet, whisky és egy, esetleg két nő, akkor én boldog vagyok.
Én ennél magasabbra török.  Mert pofátlanok, pedig semmit sem tettek le az asztalra, csak beleültek a jóba... Hát jah. És ezek az újgazdagok általában az állam pénztét dézsmálták meg, szal tulajdonképpen azt a pénzt, amit az adófizetők hordtak össze. És ez nem politizálás, mert a legtöbb ilyen ember nem igazán foglalkozik politikával, csak lopott mindent, amit tudott. (kamurendszerváltás környéke) A gyerekeiknek meg már lopni se kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1471 Dátum: 11 feb 15, 14:09:06 » |
|
Azért ez messze nincs így. A rendszerváltozáskor is ugyanúgy kellett a befektetésekhez egy alaptőke, át kellett látni a rendszert, stb. Amúgy is, amit akkor privatizáltak, azok főleg a kommunizmus alatt államosított gyárak/épületek/területek voltak, amit anno az állam vett el az emberektől (csak éppen a nagy része ugye máshoz került). Viszont ez itt off, nem akarjuk feléleszteni a Cogito ergo sum fórumot ezzel? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1472 Dátum: 11 feb 15, 14:10:11 » |
|
hmmm... nemtom én úgy gondolom hogy általában annak a könnyebb aki elakar érni valamit és ahoz hogy ezt megtegye tudja hogy sokat kell gürcölnie és bár előrelátó próbáll lenni, mégis minden erejével azon van hogy egszer majd elérje amit akar... és általában annak a nehezebb aki úgy áll hozzá hogy lesz majd velem valami csak legyen sima életem majd minden a tenyerembe hullik... szal bár néhaaz élet igazságtalan az esetek nagy részében a 2. féle ember legtöbbször jólmegszívja... imádtom mikor így leesik h mennyi olyan uninteligens marha van aki még a kisúját se képes megmozdítani viszuont elvárja hogy minden az ölébe essen... bazz annyira náthás vagyok hogy már szájon át is alig kapok levegőt xD
am mért lenne ez itt off?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 14:11:29 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1473 Dátum: 11 feb 15, 14:23:33 » |
|
Na igen kihalt a cogito... De egyet értek gmannel ha az ember sose éhes és van fedél a feje felett, és még 1-2 nő is belefér akkor az szuperXD Noémi jobbulást..
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1474 Dátum: 11 feb 15, 20:27:21 » |
|
Egészen felvilágosult gondolkodású lettem, mire végigolvastam a hsz-eiteket.  Én nem akarok felnőtt lenni.  Túl sok a felelősség! Mondjuk, nekem még van egy kis időm. Bár ahogy manapság repül az idő, nem is tudom. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heloint
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1475 Dátum: 11 feb 15, 21:31:05 » |
|
Komoly témára rátérve gyerekek! :DD Barátnőmnek valentinnapra adtam egy kupon füzetet amiben kiváltságai vannak. xDD Elhasználta a "Lepj meg egy reggelivel amit te választasz." kupont és nem tom, hogy mit vegyek neki. xD Szereti a gyrost és a salátákat.(Amiatt mondtam csak ezeket, mert 9 óra előtt nincsen nyitva nyírgyen semmilyen gyors kajálda, mint pl. kínai büfé vagy ilyesmi csak egy gyrosos és a meki.) Úgyhogy ezen kettő közül ki mit választana? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1476 Dátum: 11 feb 15, 21:41:43 » |
|
Gondolom nem vagy egy konyhatündér, de, ha reggel te magad csinálnál neki valamit és akár egy zárható dobozban próbálnád meg neki eljuttatni, akkor talán annak jobban örülne, s ha nem sikerülne valami túl jól még mindig meghívhatod egy kárpótlás ebédre vagy valami másra.
De, ha mindenképpen választani kell, akkor Caesar salátát javaslom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1477 Dátum: 11 feb 16, 13:40:47 » |
|
Noemimi Boldog Szülinapot! ^^ Nem tudom jársz-e erre. Loah ez jó ötlet, tényleg nem ártana oda vmi jó téma. heloint szerintem heo-nak van igaza. Próbálj meg te főzni vmit neki. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1478 Dátum: 11 feb 16, 13:45:39 » |
|
Noe, boldog szülinapot.  Heloint! Sztem a valentin nap b*ziság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1479 Dátum: 11 feb 16, 14:08:08 » |
|
Csatlakozok  isten éltessen sokáig Noé  Nem az ha valakinek van párja:) Jó indok csokit adni egymásnak meg ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1480 Dátum: 11 feb 16, 14:16:00 » |
|
Először is Köszi mindenkinek. Másodszor, szerintem avalentin napegy média ünnep, ha van párunk cukimeglepni valamivel oké, de ha nem tesszüknem dőll össze a világ egész évben éreztetni kell a szeretetünk és kedveskedni kell a másiknak nem csak 1napon... számomra plegy évfordulósokkal nagyobb jelentőséggel bír  (mondjuk ezt megszívtam mert szilveszterre esik xD szal idén volt isegy kis duli-fuli, hogy választanom kellett a baráti parti meg egy normális évforduló közt kettesben xD, igaziból ez se lett volna gond ha a party nem Pesten van mi meg hajdúböszörményben xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1481 Dátum: 11 feb 16, 16:40:18 » |
|
Boldog szülinapot  A valentin nappal én is így vagyok nagy cégek baromsága és ármányossága, hogy ezen a napon rózsaszínbe borítsák a világot, én utálom kis mennyiségben is, nem hogy ekkorában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1482 Dátum: 11 feb 16, 17:14:10 » |
|
Boldog szülinapot!  Szerintem nem hülyeség a valentin nap, egy kis ajándék, és ez nem feltétlenül a szerelmünk ünepe, hanem a szeretteinké. Tehát: barátok, szülők, nagyszülők... Mindenkié, akit szeretsz. Mi is a suliban amerre mentünk és ismerősökkel taliztunk csak azt hajtogattuk (legyen az lány vagy fiú) h boldog valentin napot. És ez már egy kedves gesztus. És jó napunk lett tőle. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1483 Dátum: 11 feb 16, 18:40:38 » |
|
Isten éltessen, Noemimi!  A Valentin-nap valójában egy kitűnő ünnep -a boltosok számára, hogy a sok kis idióta mütyürért minél több pénzt zsebelhessenek be. Számomra nem sokban különbözött a többi naptól, hacsak abban nem, hogy megnőtt a radiátorszerelmek száma, és a buszra is később tudtam felszállni a párok tevékenysége miatt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 18:41:18 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #1484 Dátum: 11 feb 16, 19:00:44 » |
|
Isten éltessen itt is Noemi.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|