^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 11 feb 13, 19:33:45 » |
|
Ó estét, csak beuugrottam, mert megyek is Zizi: az a gif ütött főleg a trollface nekem még tanulnom kéne fizikát törit meg angolt, szal léptem cső
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 11 feb 13, 19:36:26 » |
|
Örülök hogy tetszett! Jó tanulást! ^^ (bár a tanulás sosem esik jól de ez mellékes! )
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 11 feb 13, 20:07:42 » |
|
Szerintetek szemét dolog törölni valakit FB-ről indoklás nélkül? Az 5 kage egymás mellett nagyon ütős
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 11 feb 13, 20:10:58 » |
|
Szerintem indoklás nélkül akárhol vagy, szemét törölni bárkit. Amúgy ja! szerintem is jól néz ki!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 11 feb 13, 20:13:34 » |
|
Nem szemét dolog! Töröld nyugodtan! Főleg hogy az indok miatt a végén te leszel a szemét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 11 feb 13, 20:16:16 » |
|
Hmm...??? Én szerintem úgy értette hogy a FB kitörölt a rendszerből 1 embert indok nélkül. vagy nem? Ha én értettem rosszul akkor szerintem sem kell indoklás! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 11 feb 13, 20:21:48 » |
|
Zizivel értek egyet... én ilyet sose csinálnék de ha igen akkor megmondanám te ezt vagy azt csináltad és ezért én többé nem ismerlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 11 feb 13, 20:22:40 » |
|
Micsudi, sokkal jobban bírlak, mióta doktors avatarod van Bármit írsz,a fejemben oylan tipikus doktor stílusban hallom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 11 feb 13, 20:26:44 » |
|
FB= FaceBook
Micsudi: Ez esetben nem tudom mi lenne. Ha nem közeli ismerős, hanem csak úgy heccből jelölt be, akkor én csak simán törölném. Ha viszont közeli ismerős, elmondanám neki. Elvégre az őszinteség fájdalmas, de legalább egyenesen megmondja hogy mi van. Ha csak simán törlöd, az olyan mintha elbújnál a dolgok elől...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 11 feb 13, 20:28:10 » |
|
Am énis az avatar alapján hallom az írások hangát a fejemben . + imádtam aszt a sorozatot és most is imádom (Ki vagy doki ) . Am jobb levélben elmondani valakinek valamit minthogy meglátod az utcán és aszt mondja hogy miért töröltél Fb-ről és akk magyarázhatsz mindent .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 20:29:39 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 11 feb 13, 20:28:53 » |
|
Naruto11 pár szóval még megspékelhetted volna a mondanivalódat. Egyébként facebook. Micsudi, szerintem nem feltétlenül bunkóság. Ha indoklás nélkül is , de nyomós okod van rá, akkor szerintem nincs akadálya. Jaj, beírtak elém.. Egyetértek Zizivel teljes mértékben.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 11 feb 13, 20:30:11 » |
|
A Doktor király márcsak asszem 2 hónap és jön a 6. évad Meg a Torchwood is folytatódik. (érdekes az avatar ekkora hatással bírna )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 11 feb 13, 20:33:14 » |
|
Am a te avatarodon látható doki mikor átváltozik egy fiatal csákóvá az meik évad vége ? És honnan tölthetem le az évadokat ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 20:33:46 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 11 feb 13, 20:36:45 » |
|
Én angolul nézem úgy könnyű leszedni mind van felirat. a 4. évadig van ő aztán van 3 különkiadás és az utolsó végén változik át. az 5. évadban már az új van. (kicsit szokatlan a fazon de azért Doktor ő is ó:D )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 20:37:40 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 11 feb 13, 20:44:04 » |
|
... (érdekes az avatar ekkora hatással bírna ) Én ezért választottam oylan avatart, ami kiválóan tükrözi a hsz-aimhoz szánt hangnemet és stílust.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|