Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1230 Dátum: 11 feb 05, 22:31:38 » |
|
Igen, akár inkább arról is. De tőlem beszélgethetünk a véres kéjgyilkosságokról, a gyermekhalandóságról, vagy a papucsállatkák nemi életéről, totál mindegy, csak ne legyen ennyire undorító téma. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1231 Dátum: 11 feb 05, 22:51:11 » |
|
Papucsállatkák nemi életéről? Hála a biosztanáromnak, alaposan össze tudnám foglalni neked. x'D De beszélgethetünk zenéről, táncról, történelemről, bármiről.. de ezt a népbutítást én sem állhatom. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1232 Dátum: 11 feb 06, 00:47:33 » |
|
papucsállatkák nemi életéről FÚÚÚj Aes! Ez 18+os téma, hogy merészeled itt felhozni, úgy hogy nem írtad ki előre... most teljesen összeomlottam... Nem a gólya hozza a papucsimat? vagy papucsállatkákat?  Amúgy miről volt szó?  a papucsállatka az milyen? nyuszismamusz?  jó voltam bioszból, de elfelejtettem, és nincs kedvem most guglizni:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1233 Dátum: 11 feb 06, 01:01:34 » |
|
Papucsállatkák nemi élete...  egyetértek veled Aes (és Lillie) bááármit csak a VV-t NE! Egyszerűen annyira... áááhhhááh!!  Inkább a Barátok Közt meg Magdi Anyus szelleme!  (bár ez se egy Einstein által készített sorozat, viszont Nem "Valóságshow" ként említik....) Dancsa: ez, hogy nem tudod mi a papucsállatka komoly, vagy csak hülyülsz?  (amúgy egysejtűűű!!! nye!) Amúgy, szerettem volna valami értelmeset is mondani.. csak közbe elfelejtettem mit.... ki tudja? o.O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1234 Dátum: 11 feb 06, 01:18:46 » |
|
Aes: Szerintem kétféle ember él ezen a földön. Aki kihasználja a rendszert és akit kihasznál a rendszer. Kár törődni az ilyen szegény párákkal, menthetetlenek mindig is lesznek és, aki egy megrendezett szenny műsort közvetít egy fórumra, ahol még drukkol is a prostituáltnak meg egy bűnözőnek szerintem eléggé menthetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1235 Dátum: 11 feb 06, 10:05:55 » |
|
FÚÚÚj Aes! Ez 18+os téma, hogy merészeled itt felhozni, úgy hogy nem írtad ki előre... most teljesen összeomlottam... Nem a gólya hozza a papucsimat? vagy papucsállatkákat?  Amúgy miről volt szó?  Bocsi, Dancsa, szólnom kellett volna.  Am igen, egy egysejtű. Nálam a papucsállatka azért nagy poén, mert általános iskolában, amikor erről tanultunk, az igazgatót úgy hívták, hogy Pakuts (ejtsd "pakucs", ez volt a vezetékneve) Szaaal, onnantól mindig a "pakutsállatkán" röhögtünk xDDDDDD De beszélgethetünk zenéről, táncról, történelemről, bármiről.. de ezt a népbutítást én sem állhatom. Ez a jó hozzáállás.  Mondjuk a tánc témához nem tok mit hozzátenni. Egy falábúnak is jobban megy mint nekem. xD De zene az jó (persze tudni kell hogy nálam zene=rock, metal, punk rock, semmi más) A történelem meg főleg jó téma.  Keress vissza a "Minden ami tudomány" témában olyan 2009 április-május környékére. Milyen jó töris meg filozófiás témák mentek ott pár emberrel, meg persze nagy oltások ezerrel.  (régiszépidők *elérzékenyült*  ) Kazekage-sama: Igenis fel kell emleni a szavunkat.  "Vétkesek közt cinkos aki néma"  Jah és van egy harmadik típusú ember is: aki megragadja a rendszert, földhöz vágja, megtapossa, és újat hoz helyette. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 06, 10:37:38 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1236 Dátum: 11 feb 06, 11:38:07 » |
|
Nálam a tánc témát illetően arról inkább ne beszéljünk xD belegondolva, hogy mekkora égés volt a tegnap Ah végre megnéztem az új Narniát *-* ésarra a következtetésre jutottam legyen már nyár most nincs időm olvasni és ez így nagyon nemjó xD, bár most nemtom nyáron hogy fogmenni az olvasás, mmint időbelileg -.- megkéne csinálni azt asz*rszemét angol írásbelit  na meg aaaa hajtásit (igen tudom hogy nem lovaskocsit akarok vezetni hanem autót és ezért jogosítvány, csak ez jobban hangzik és magyartanár elmondásaszerint büszkének kell lennünk a tájszóllásunkra)xD Nemlátta vki a szemüvegem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 06, 11:38:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1237 Dátum: 11 feb 06, 12:26:53 » |
|
 Na most melyik melyik? A kép aláírása segített egy keveset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1238 Dátum: 11 feb 06, 12:34:06 » |
|
Hát elég szerencsétlen arcok vannak most a villában... Zenéről ne beszéljünk! Van külön Zenetopik! Az nem csask arra van hogy a jutubról linkelgessünk! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1239 Dátum: 11 feb 06, 13:04:25 » |
|
Visszatérve a való világba.  Lenne egy lényeges kérdésem. Tudja-e valaki, hogy hol lehet olyan nyalókákat kapni aminek nem fehér színű a pálcikája? (Lehetőleg valami olyan hely kellene ami a legtöbb településen megtalálható.) Szülinapra kellene, mert bizony ezt kérték.  S, ha már szülinap, akkor Boldogot Cart'-nak és mindenki másnak is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1240 Dátum: 11 feb 06, 13:50:14 » |
|
hát sztem minden boltban csak megfelelő nyalóka típust kell találni nemtom én ettem már egy csomó zöld meg sárga pálcikájú nyalókát és ezek ilyen rondom nyalókákvoltak suli melletti boltokból ....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1241 Dátum: 11 feb 06, 13:52:59 » |
|
Én kb. másfél hete jöttem rá, hogy megint megy a VV, és azóta is hányingerem van. heo: A faszárú nyalóka nyele pl. faszínű, sőt, még a neve is vicces. Remélem, a kétértelmű szavak nem számíranak káromkodásnak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1242 Dátum: 11 feb 06, 19:44:49 » |
|
Gyere el hozzánk, itt van vagy 80 színű pálcika. Am Dancsa, te nem egy Tesco pénztárnál dolgozol? Most olvastam valahol, hogy a Tescokban automata pénztárgépek lesznek, ami egy csomó ember munkahelyét szünteti majd meg.  Ilyen önkiszolgálós elektromos izé.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1243 Dátum: 11 feb 06, 19:55:35 » |
|
hát én ebbe nembíznék am is dancsa csak szegény kizsákmányolt diákmunkás 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1244 Dátum: 11 feb 06, 23:30:04 » |
|
Mekkora mázlista vagyok. Nincs holnap, se holnap után suli  Amúgy nálunk a mini ABC-ben is vagy 15 különféle színű pálcás nyalókát lehet kapni. És szerintem a kétértelmű szavak nem káromkodások, ha csak nem olyan szövegkörnyezetben használod fel. (ennyi erőből szarvas)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 06, 23:30:35 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|