Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 11 feb 04, 20:24:31 » |
|
CaCO3 + 2HCl -> H2CO3 + CaCl2
Egész szép levezetés... Nekem a képletek megjegyzésével van bajom kémián, ezeket nem tudom megjegyezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 11 feb 04, 20:26:02 » |
|
Akkor jó napjaitok lehettek! Hümm holnap megyünk moziba apával, valakinek valami tipp, hogy mit kéne megnézni? Lehetőleg korhatár nélkülit, apával csak olyat jó nézni. xD Gondoltam az Aranyhaj és a nagy gubancra, de hátha van valami jobb is. Nézelődtem, de nincs igazán semmi jó. Ami meg jól hangzik, az 16-os. Amúgy köszi a képletet, ma derült ki, hogy továbbjutottam. xD És most azt se tudom, hogy a föcire vagy a kémiára menjek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 11 feb 04, 20:30:41 » |
|
Jééézus de jó lett a farsang Kakashinak öltöztem a ruhát helyettesítettem fekete Nike cuccal, + símaszk + fejpánt + egy Naruto ( ) paróka, de nem ez a lényeg, mert a sötétben nem látszott a színe ^^" Először letámadtam a tanárokat, majd valakivel fogadni akartam...hogy egy ezresért bemegyek ebben a cuccban a diszkóba...senki nem akart velem fogadni, mert tudták hogy megteszem na szal bementem és egy gyerek felkiáltott, hogy: KÁÁÁÁKKÁÁÁÁÁSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ mentem bent egy kört aztán kimentem. rohadtul élveztem :d és tetszett hogy felismertek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 11 feb 04, 21:51:08 » |
|
Ezdejóóó ^^-chan :D Nálunk farsang a jövőhét pénteken lesz és aki beöltözik az aznap nem felel és nem ír dogát csak kéne valami jó ötlet, ami könnyen kivitelezhető
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 11 feb 04, 21:54:07 » |
|
Öltözz be viviensannak. Ennél egyszerűbb csak az lenne, ha láthatatlan embernek öltözöl be, vagyis nem mész be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 11 feb 04, 22:19:29 » |
|
akkor eleve nem ír semmit... öltözz iskolásnak a 80-as évekből (csak egy kék köpeny kell hozzá)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 11 feb 04, 22:51:57 » |
|
Haha jó ötlet Felveszek egy pólót amire rá van írva h cp az nagyon durva?
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 11 feb 04, 22:56:35 » |
|
cp? Az mit jelent ha szabad kérdezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 11 feb 04, 23:17:56 » |
|
Cosplay? Cica-pata? Csinos-paleontológus? Hmm, azt hiszem az első.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hikma
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 11 feb 05, 00:27:45 » |
|
Cs all.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 05, 00:28:58 írta Hikma »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hikma
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 11 feb 05, 00:29:21 » |
|
Cs all.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 11 feb 05, 01:01:41 » |
|
Csak nálam fekete néha a banner? Elég sűrün nem tölti be rendesen, és csak nagy feketeség jön be, de az avatarok, meg iylesmik működnek... elég fura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 11 feb 05, 07:03:03 » |
|
Csak nálad... ürítsd ki a böngésződ cache-jét
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1213 Dátum: 11 feb 05, 09:45:48 » |
|
Én nem hiszem, hogy mi ninjáknak fogunk beöltözni, hiszen az osztály fele nem komázza az animéket. Főleg nem a Narutot. Ugyan, hogyis szerethetné, amikor egy részt se látott belőle? Hmm talán a Gulliver utazását fogjuk megnézni, de gondoltam az Arthur 3-ra, vagy a Megaagyra.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 11 feb 05, 10:09:02 » |
|
Először én azt gondoltam h az osztály nem igazán kapható az ilyenekre.. atán rajz mappámra death note-ot rajzoltam, füzetemre pedig egy itachi-t, és mikor meglátták, akkor derült ki h az osztály nagyrésze vágja a dolgokat szal ezen nm problémázok :D cp = cosplay
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|