CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 11 jan 31, 13:48:10 » |
|
Zizi, akkor én kérem szépen! Vagy nekem az is jó ha szmájlicsán adja oda nekem és akkor nem Zizinek kell tovább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 13:49:39 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 11 jan 31, 13:51:18 » |
|
Visszaértem gitárról *-* De hamarosan kezdhetem el megírni a házit... Kaptam egy Too Late órát, világít a sötétben
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 11 jan 31, 14:02:32 » |
|
NA, közben leragadtam FishVillel. Á! Inkább nem mondom el! Ugyan is semmi különös! AMúgy, bejelöltelek Flexee chan!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 14:07:44 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 11 jan 31, 14:27:43 » |
|
nemigazz Ziziii meghaltál? már egy ideje hívogatlak chaten xd a következő egy Raikiri lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 11 jan 31, 14:42:17 » |
|
Nem Nem! Csak volt egy kis dolgom! de, azt hiszem, hogy én most itt kijelentkezek, mert nagyon lassul a gép!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 11 jan 31, 14:54:28 » |
|
őő amúgy küldtem p.ü.-t ne add tovább SENKINEK azt a részt... Tud. Nom. Kell! Na, nekem még azért igazán megírhatnád tényleg, nézd miylen megbízható vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 11 jan 31, 14:57:51 » |
|
Felkeltem tök korán az órafelvétel miatt, erre egy csomó órát nem tudok felvenni, mert az előző félévet még nem zárták le és azt írja, hogy a kurzus előfeltételei nincsenek teljesítve. ETR foreva! Kössz a támogatást szmájlicsán.^^ Up: van fejlemény! talán fél óra múlva már működni fog az etr! YEAH! O_o... Nálunk az ETR úgy működik, hogy engedélyezi a felvételét, ha abból még van vizsgád-nem írták be a jegyet, és csak kiír egy figyelmeztetést, hogy ha a rangsorolásos felvétel végéig nem kapod meg a jegyet, akkor törlik. és nekem törölhetnek egyből 3 kurzust, mert megbuktam dimatból
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 11 jan 31, 15:01:05 » |
|
Ma valamiért eszméletlen jó napom van.. A hangulatom teszi, az idő, vagy talán, hogy végre megint sétálhattam egyet a városban, a "madarat kiengedték kalitkájából". Összetalálkoztam pár barátnőmmel, egy-két hülye osztálytárssal, majd mikor mentem a buszhoz, egy ismeretlen meghívott egy forró csokira, és egy jót beszélgettünk.. Ilyen azon pillanatok egyike, amikor úgy gondolod, hogy az emberiségből tényleg nem veszett ki az emberség nagy erénye. Flexee, tényleg izgalmasnak ígérkezik ez a történet.. Én pedig meg vagyok verve a kíváncsiság bűnével..
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 11 jan 31, 15:02:41 » |
|
ok 2 ember tudja a többi nem...így jártatok ^^"
kéretik nem továbbadni a sztorimxd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 11 jan 31, 15:35:48 » |
|
Nem Nem! Csak volt egy kis dolgom!
Pedig mekkora poén lett volna, ha Zizi meghal...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 11 jan 31, 15:39:02 » |
|
mer mér? mondj 42 okot hajrá xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 11 jan 31, 15:50:30 » |
|
Nos összeszedtem az érveimet: 1) Meghalt volna. 2) Nem lenne több világháború. 3) Egyel kevesebb Magdi fan. 4) 42 5-42) Gao Remélem meggyőző voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 11 jan 31, 15:59:53 » |
|
hát eléggé XDD de nem ér a szó/számismétlés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 11 jan 31, 16:15:33 » |
|
Nyugi ha én meghalok akkor eljön a világvége! xD Amúgy, nekem semmi hangulatom semmihez, legszívesebben 3 dolgot csinálnék: 1) Téli álmot alszok a nyári szünetig 2) Bemászok a Naruto világába, kicsórom a Mokutont, visszajövök, elmegyek a világ végére, csinálok egy erődítményt és ott élek. 3) Felmegyek a Mount Everesztre, beleásom magam a hóba és hibernálódok, aztán reménykedem hogy a 42. században kiolvasztanak. Na?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 11 jan 31, 16:18:21 » |
|
Hiába olvasztanak ki, ha belehalsz a fagyasztásba. Pech. Menjetek vicc topikba, igazi csemege vár rátok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 16:28:04 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
|