STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 11 jan 30, 19:32:22 » |
|
Ne utóhatásozz itt, inkább megy és keres párt a 42 társkereső oldal valamelyikén, ahol fent vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 11 jan 30, 19:50:40 » |
|
..vagy menyél és egyél 42 Tarjás Kenyeret am meg tisztára le vagyunk lassulva szerintem..a Duma topic nem olyan pörgős mint a barlang:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 11 jan 30, 19:51:43 » |
|
huhh övön aluli hsz-ed lepattant rólam pontosan 42o-os szögbenXD Na igen.. de azért most pezseg az élet itt is
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 11 jan 30, 20:16:51 » |
|
Nos én pontosan 42 embert fogok kibannolni, ha nem múlik el ez az utóhatás. Örültem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 11 jan 31, 01:59:03 » |
|
Ha meghallom, hogy Ban akaratomon kívül is mindig röhögnöm kell mióta tesóm működteti anyám rádiós vackát azóta valahogy nem tudom komolyan venni ezt a szót. (pedig, igyekszem!) Ennek alapvető oka --> Tesómmal ülünk a szobánkban egyszercsak megszólalok, h: - Hé figy már nagyon lassan jön a film, amit töltök. Erre tesom: Na, megnézzük anyunál hányan fügnnek a rádión. - Hopp, hopp, hopp! Létszám felett vagyunk. Na akkor ez az ip-cím nem szimpatikus Kick, kick, kick... hmm... Ez az ember meg már itt hallgat 4 órája! Na, nesze kapsz egy jutalom Bant Én meg sírva röhögök mellette. ( egyébként tesómban általában nincsen semmi rosszindulat) Jóccakát emberek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 11 jan 31, 07:50:00 » |
|
Megláttam ezt az piciny arcot: , és egyből az jutott eszembe, hogy nem lehetne berakni szmájlinak a fórumon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 11 jan 31, 08:08:04 » |
|
Lájkoltam a barlangot. Még látjuk egymsát barlang! like : D am reggelt jó hogy nem kellett sulibe mennem egy fizika dogát is megúsztam CSIZI. én támogatom azt a beteg arcot XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 08:08:42 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 11 jan 31, 08:27:38 » |
|
Felkeltem tök korán az órafelvétel miatt, erre egy csomó órát nem tudok felvenni, mert az előző félévet még nem zárták le és azt írja, hogy a kurzus előfeltételei nincsenek teljesítve. ETR foreva! Kössz a támogatást szmájlicsán.^^ Up: van fejlemény! talán fél óra múlva már működni fog az etr! YEAH!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 08:40:30 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 11 jan 31, 12:23:18 » |
|
húúú most voltunk dokinál az a hapsi beteg Oo hadd ne részletezzem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 11 jan 31, 12:24:46 » |
|
Ha nem részletezed minek írod le? Imádom mikor valamibe bele kezdenek és nem fejezik bexD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 11 jan 31, 13:06:08 » |
|
Azt hiszem ez az első dolog amiben egyet értek Hieijel. Szóval mesélj szmájlicsán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 11 jan 31, 13:11:36 » |
|
Én is egyetértek veletek! Mesélj ^^! (Amúgy, elárulnád legalább mi a beceneved? mert a ^^ t a szövegkörnyezetben könnyen fogjuk fel szmájlinak mint megszólításnak! ) Amúgy, trollface szmájlit én is támogatom!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 13:12:18 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 11 jan 31, 13:17:13 » |
|
Flexee senpai amúgy...nem nem mesélek..talán p.ü-ben......................... am fejlemény: facebookon visszaigazolt Hoshigaki Kisame ja amúgy bocs hogy nem jelentkeztem, ninja sagaztam xd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 13:28:43 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 11 jan 31, 13:29:23 » |
|
Oks Flexee san! Miért neeeemmm??? XDDXDXDX Igen? az jóóóuu!!! Amúgy nekem is van Ninja Sagám, csak én ilyen értelmetlen facebookregisztráció vagyok, amibe csak játszani megyek be, azt is csak sohanapján kiskedden...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 11 jan 31, 13:46:04 » |
|
őő amúgy küldtem p.ü.-t ne add tovább SENKINEK azt a részt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|