Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #570 Dátum: 11 jan 13, 18:36:12 » |
|
na és kajakra bennevoltam : DDD velem beszélgettek sziép piros körmöm volt. xd és nemis iylen a hangom :@ és elkellett forditanom a táskát h ne látszon a converse jel mert az reklám mekkora szar xd http://tv2.hu/tenyek/video/szatir-pecsett-tenyek-riport
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 18:43:16 írta Kletta »
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #571 Dátum: 11 jan 13, 18:59:50 » |
|
Címkék: belföld, krimi, pécs, szatír. No comment. Am. egyik nagynénikém Pécsen lakik Kertvárosban és van neki 2 lánya is.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #572 Dátum: 11 jan 13, 19:02:36 » |
|
igen és hány évesek?: DD ez kertváros.. már többször is volt itt szatír ennyi .
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #573 Dátum: 11 jan 13, 19:08:13 » |
|
Az egyik 10, a másik pedig 17
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #574 Dátum: 11 jan 13, 20:04:53 » |
|
Hamár szereplés xD http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/100631&h=87639én a pirospólós vagyok, cicás órával akkor még egész rövid volt a hajam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 20:08:03 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #575 Dátum: 11 jan 13, 20:09:02 » |
|
rosszul remélted, rossz a link...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #576 Dátum: 11 jan 13, 20:10:23 » |
|
áháháátjavítottam, és most nekem megjelenik miért némult el mindenki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 20:57:14 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #577 Dátum: 11 jan 13, 21:07:01 » |
|
Áhh! jó nektek! Tv -ben szerepeltek! Én eddig újságban szerepeltem (meg a bátyám is xD) de bevallom, én csúnya vagyok, kerülöm a nyilvánosságot! (Szóval nem adok linket!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 21:07:32 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #578 Dátum: 11 jan 13, 21:25:28 » |
|
privát üzbe nyomj lécci egy linket Geronazzo Máriánál úgy sem lehetsz rosszab a fölött meg kibírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #579 Dátum: 11 jan 13, 21:34:08 » |
|
Na csináltam egy próbasztorit az EAÉ koppintása előtt Tudom, hogy gyagyi, de ez csak egy direkt próbavideó, ráadásul ez az 1. saját készítesű videóm ... Remélem páran megértitek a poént benne xD (Aki nem: ráugrik a trambulinra a pálcikaember és beesik két éles fal közé, ami kezd összemenni. Arra repül egy madár, rá**ar a kikapcsológombra és megáll a két fal. Szegény csávó ott pusztul el szenvedve )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #580 Dátum: 11 jan 13, 21:55:56 » |
|
én itt csodálkozok hogy hol a sok komi DT7-ből erre már megnyilt a nyolc. Észre se vettem hogy megszűnt a 7 :'(
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #581 Dátum: 11 jan 13, 22:34:47 » |
|
tök jó a vidi én egy alfa verziós minimális kreativitást igénylő paintes vidit kreáltam és feltöltöttem a jutyubra X"D és volt aki megnézte :'D jajj dobok egy linkelt xD http://www.youtube.com/watch?v=2BE3z3qbHLYgondoltam folytatoma kis manóval a sztorit, és kilyukad valahova, de nem volt kedvem XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #582 Dátum: 11 jan 13, 22:47:56 » |
|
Jók a videók! Én egy magyar, Naruto Fanvideón gondolkodom ill, dolgozom. Olyan lesz mint 1 zenés fanflash, csak éppenséggel nem flash lesz hanem videó. (és kizárólag magyar zenével) Jujguy: le vagy maradva! lassan egy hete nincsen már Duma 7 ^^: küldtem püt! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 22:48:39 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #583 Dátum: 11 jan 14, 09:48:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #584 Dátum: 11 jan 14, 10:55:10 » |
|
Kishúgomra nem hat a "megölöm a télapót". Most kitaláltam ezt: "Anya nem szeret, és ha ezt elmondod neki, még meg is ver." Mit gondoltok kipróbáljam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|