Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #345 Dátum: 11 jan 09, 21:17:31 » |
|
Dragon Age-ra már gyúrok 2 hete, hogy leszedem, de amikor elkezdem szedni és 2 napot ír ki hátra ink kilépek torrentből xD Viszont Fablen játszogatok néha, de most ps3-on ink a Genji: Days of the Blade, nagyon komoly am valaki nem tudja Hol van Szent István rejteke?xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 21:18:02 írta Rits »
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #346 Dátum: 11 jan 09, 21:18:26 » |
|
Miért cac? miért ne tanuljak Hétfőre? STM! Hidd el, ezt tervezés nélkül csak úgy nem lehet csinálni! gondolj bele! csak úgy poénból több oldalt létrehozni... áááh! kizárt!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
mii-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #347 Dátum: 11 jan 09, 21:18:46 » |
|
Nekünk xbox360-on van. És ahoz nincs magyar felirat. Szívás van. Nekem legalábbis. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik. Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #348 Dátum: 11 jan 09, 21:19:52 » |
|
Hát igen az már úgy kellemetlen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 11 jan 09, 21:20:25 » |
|
Zizi azért mert nem nagyon ismerek olyan embert akinek hétfőre kell és ez megbolygatná a kis lelkem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mii-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #350 Dátum: 11 jan 09, 21:21:39 » |
|
Nekem holnap töri TZ. SEMMIT nem tanultam. Ühüm, azért így -szerintem- más, nem igaz?
|
|
|
Naplózva
|
Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik. Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #351 Dátum: 11 jan 09, 21:22:14 » |
|
Hmmm én most írtam töri dogát meg megyek versenyre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rits
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
because. szerzője
|
|
« Válasz #352 Dátum: 11 jan 09, 21:23:34 » |
|
Nekem holnap lesz, Nyelvtanból, Matek -.-" és Töri, viszont most nem ahhoz kérdezem, csak el vállaltam plusszba egy ilyen kitölthető lapot, de nem találom a neten se hogy hol van I. István rejteke .____.
|
|
|
Naplózva
|
I'm the Crazy RAINBOW Star!
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #353 Dátum: 11 jan 09, 21:23:58 » |
|
Minden ben 5-ös vagyok...Kivéve abban amiben írni kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #354 Dátum: 11 jan 09, 21:24:25 » |
|
Ahh.. ne is mondjátok.... -.- Cac! hát akkor ne nyugodj meg! Hetfőre tanulni! hétfőre tanulni hétfőre tanulni keeel! mert hát hétfőtre tanulni kell.. készülj hháát! (nincs humorom sry)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #355 Dátum: 11 jan 09, 21:25:12 » |
|
Jaja. A Darren Shan az már valami. De a film az rettenet volt. Jajj hát az iszonyatos volt Csak azért lementem Pécsre, hogy megnézzem. Hát a film felénél (vagy talán még ott se tartott) teljesen kiborultam és gondolkoztam rajta, hogy kimegyek a teremből. De ha már ennyi pénzt áldoztam rá végignéztem. De könyörgök... Majomlány? Hol van Debby? Hol van Sam? RV? Mr Tiny már most felfedi a titkát? Steve már gyerekként vámpír? Stb... hát iszonyatos voooolt. Egyébkétn ha mrá it tmaradt a téma, és felmerült ÉRTELMES vámpírirodalom, akkor Rice.
Igen őt én is említettem az előbb. Amúgy kedvet is kaptam most hozzá, hogy olvassak valamit tőle. Csak nemtom mit... hmm. Amúgy ha már vámpírok akkor én a masquerade félékre szavazok Malkaviták és éééés.... nem jut eszembe mindjárt megkeresem kik még xD A vámpír csak annyiban különbözik az embertől hogy sápadtak mintha vérszegények lennének (biztos ezért vérszívóak xD ) a szemük vörös és hosszúak a szemfogaik. Amúgy meg szerintem tökre úgy élnek mint az emberek. Honnan veszed láttál már vámpírt?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #356 Dátum: 11 jan 09, 21:26:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mii-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #357 Dátum: 11 jan 09, 21:26:17 » |
|
Jó, ti ilyen géniuszok vagytok. Versenyeztek meg szorgoskodtok, mint hangyák a bolyban. Én szegény, paraszti ésszel vagyok megáldva, kezit csókolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 11 jan 09, 21:26:41 » |
|
Ritli ha olvasni akarsz olvasd ezt 365 nap Napoleon Hill gondolataival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #359 Dátum: 11 jan 09, 21:26:46 » |
|
Ha itt tartunk nekem angol doga hnap.:S ..Töri TZ? én sem szoktam arra semmit az égvilágon tanúlni..... szerencsés vagyok hogy a világ legjobb töritanárja tanít:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|