DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #285 Dátum: 11 jan 09, 19:57:34 » |
|
Hiei-nek rá kell szoknia a szeretetre mert az idei utálat termés elég elenyésző xD csóró éhen fog halni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #286 Dátum: 11 jan 09, 19:59:53 » |
|
Egyébként az alkonyat sztorija zseniális egy csaj nem tud dönteni egy halott és egy kutya között. Alkonyat: Nekrofília, vagy zoofília?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 11 jan 09, 20:00:03 » |
|
Maga a Twilight könyvvel nem lenne semmi baj, de az, hogy ilyen felkapott lett és minden 2. tinilány ha meglát egy Edward fotót felsikít miközben azt se tudja ki (mondjuk) Lugosi Béla, így elveszíti az értékét. Felém a film vontatott, unalmas, túl nyálas. Az eredeti "vámpírokhoz" semmi köze. Aztán ha valaki negatív kritikát mer írni a filmről, az elvakult; agymosott fanok sz*rba oltanak, persze a szokásos primitív; érvek nélküli hozzászólásaikkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #288 Dátum: 11 jan 09, 20:03:09 » |
|
Edwardban vajon van vér? Mert ha nincs nem áll fel neki és akkor nem sokra megy hosszútávon a szerelmével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mii-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #289 Dátum: 11 jan 09, 20:05:10 » |
|
hmhm vámpíros könyvek. az alkonyat nekem elrettentő példa. vámpírok meg vérfarkasok nélkül is megírhatta volna. talán nem tűnne ennyire erőltetettnek. sőt, jobb lenne mítikus lények nélkül, szerintem. engem régen leszóltak, mert szeretem a vámpírokat. most mindenki vámpír akar lenni. szerintem ez rohadt szánalmas.
az író talált erre valami megoldást. hogy mit, azt nem tudom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 20:11:08 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik. Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #290 Dátum: 11 jan 09, 20:06:16 » |
|
Hát basszus olyanokat bírtok mondani hogy a röhögéstől mindjárt kiesek a székből..xD...De ezek még igaz állítások is.. Na ez tényleg szánalmas
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
|
« Válasz #291 Dátum: 11 jan 09, 20:07:07 » |
|
Gdat88...megnyugtatlak..van bnőm olvasta a könyvet és a nemkicsit retusált sz*x rész az elejétől a végéig"ámuldozva"elmondta.... Nekrofília, vagy zoofília?xDD(Y)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 20:08:29 írta eszti-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #292 Dátum: 11 jan 09, 20:09:29 » |
|
Edwardban vajon van vér? Mert ha nincs nem áll fel neki és akkor nem sokra megy hosszútávon a szerelmével. Ugyan már ott van neki a hullamerevség
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #293 Dátum: 11 jan 09, 20:12:56 » |
|
hmhm vámpíros könyvek. az alkonyat nekem elrettentő példa. vámpírok meg vérfarkasok nélkül is megírhatta volna. talán nem tűnne ennyire erőltetettnek. sőt, jobb lenne mítikus lények nélkül, szerintem. engem régen leszóltak, mert szeretem a vámpírokat. most mindenki vámpír akar lenni. szerintem ez rohadt szánalmas.
az író talált erre valami megoldást. hogy mit, azt nem tudom.
Ki az az elvetemült aki egy ilyen lény akar lenni?:O Annyi gyenge pontja van a vámpirnak, hogy nem lehet őt szeretni. Ne haragúdj, de nem ehetek fokhagymát? Az kell az ételek ízesítéséhez. Ráadásul nem nézhetem a bikinis csajokat mikor napoznak. Tiszta vicc. Hullaspádt leszek és az ajkam b*zisan vérteli lesz. EsélytelenxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
mii-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #294 Dátum: 11 jan 09, 20:13:46 » |
|
Nem egy embert - illetve lányt - tudnék sorolni ismerőseim közül, akik vámpírok akarnak lenni. Isten segítse őket ebben...
|
|
|
Naplózva
|
Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik. Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #295 Dátum: 11 jan 09, 20:15:36 » |
|
én a Darren Shan vámpírkönyveket kiolvastam (az összeset) és nagy tetszik. nagyon izgalmas , durva , megható , és értelmesebb mint az alkonyat én is vámpír akarok lenni, de félvámpírvmit akartam még, de elfelejtettem Moderátor: ne írj dupla hozzászólást inkább szerkeszd az előzőt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 20:22:09 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
mii-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #296 Dátum: 11 jan 09, 20:18:52 » |
|
Darren Shan kegyetlen jó író. A vámpír és a démon sorozata is elképesztően jó, fordulatos. Szörnyek, vér, torokszorító félelem, adrenalin, kiemelkedő sztori... Imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #297 Dátum: 11 jan 09, 20:19:50 » |
|
Zizi:..írjál!!! tudod hogy "bírom a fajtád" (tegnap ) Áhh! köszönöm Eszti-san! de tanulnom kell! na meg ehhez a témához nem tudok mit mondani.. csak linkelni. megtegyem? Egyébként az alkonyat sztorija zseniális egy csaj nem tud dönteni egy halott és egy kutya között. Alkonyat: Nekrofília, vagy zoofília? Ne lopd a szövegeeeeeeemm! ezt akartam írni én is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 20:22:20 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #298 Dátum: 11 jan 09, 20:25:49 » |
|
Ha már alkonyat, akkor megmondom, hogy szerintem marha gáz xD Egy ilyen akármi, amiért mindenki annyira odavan, hogy még a suliban órán is azt olvassák és Facebook Mobile-on írogatják ki, hogy "Jaaaaaaaaj Edward ííígy JAAAAAJ Edward úúúúúúúgy *wwwwwwww*" meg hogy "Edward olyan kis cukiiii <333333".. Kicsit nagyon elegem van belőle, a filmbe meg 2 percet néztem bele, annyi jött le, hogy "ezt ne nézd tovább"
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #299 Dátum: 11 jan 09, 20:26:39 » |
|
Jaja. A Darren Shan az már valami. De a film az rettenet volt. Az én képzeletem sokkal jobb, azt kellett volna néznie mindenkinek és Oscar-díjat kapott volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|