^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10305 Dátum: 12 feb 03, 17:11:23 » |
|
basszus... épp írni akarok valamit az új lapba böngészőn és elkékült a képernyő meg fehér szöveg... na mondom gáz van. a gép újraindult, és közben kapcsoltam hogy ez lehetett a kék halák most kerestem rá wikin de nem nagyon értettem a szöveget.. valami súlyos hiba utáni helyreállítást írt. lassan 1 éve van meg a gép, és ez az első, hogy iylen volt. az okait is megnéztem amit írtak de nekem eléggé kínaiul volt O.o most eléggé szar érzésem van, mert ha újra megtörténne apa engem hibáztatna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10306 Dátum: 12 feb 03, 17:16:52 » |
|
De nem csak én használom amúgy meg 100 hogy nem attól van, hogy a böngészőben nyitottam egy új lapot..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #10307 Dátum: 12 feb 03, 17:21:41 » |
|
A Kék halál akkor követezik be ha egy szoftverrel, vagy hardverrel valami gebasz van, de no problem, az újraindítás az esetek nagy részében megoldás.Plusz a biztonság esetére kell egy jó vírusirtó, meg egy tűzfal.Ha még így is eljön a halál( ) akkor nézd meg milyen kódot ír ki fehérrel, aztán azt majd írd be a googlébe és ott általában kimutatja hogy hol a probléma
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10308 Dátum: 12 feb 03, 17:25:33 » |
|
Maj 3 másodperc alatt beszkennelem az oldalt az agyamba vírusírtó..? hmm az ezen nincsen úgy tudom McAffe vagy mi a szar van de az böngészőre van, vagyis úgy esett le ott vizsgál minden cuccost. a tűzfal meg nemtommi .. majd megkérek valakit facebookon, hogy segítsen leszedni valami jó vírusírtót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #10309 Dátum: 12 feb 03, 17:32:43 » |
|
Én Spyware Terminatorozok, de az Avast is nagyon vagány. Norton, Nod meg satöbbi nem valami jó. Az Avast csak akkor jó, ha regizel az honlapjukra, hogy naponta frissítse a vírusírtót
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10310 Dátum: 12 feb 03, 17:38:43 » |
|
nekem eset smart security van, az jó? mondjuk mindegy is, lesz nemsokára új.
most nézem az új shippt, és Minato meg Kushina aaaanyira aranyosak együtt ♥♥ :'( kezdem egyre inkább sajnálni, hogy meghaltak TT.TT
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10311 Dátum: 12 feb 03, 17:40:49 » |
|
hát nem tudom, mennyire megbízható, de a windows defender nem jelzett eddig semmit.. Ehh nekem a bébiKurama tetszett ^-^ kis cukorpofa *w*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10312 Dátum: 12 feb 03, 17:45:49 » |
|
Nem, csak...brutális vagy mi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10313 Dátum: 12 feb 03, 17:52:42 » |
|
Gonosz? Az vagy, de nem emiatt csak egyedi az ízlésed, na. én is a gonoszokat szeretem szinte mindig. pl. az fma-ban kimblee az egyik soros szochiopata, mégis egyik fav. na meg itt is egyik kedvencem Hindan o.O ez, ha jól gondolom nem utal makkegészséges lelkivilágra, ugye? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10314 Dátum: 12 feb 03, 18:08:15 » |
|
Ismerős helyzet ^^ Ha az ismerőseim a rejtett gondolataimból 5%-ot látnának, nem vennék föl többé a telefont De szerintem a legtöbb embernél ez a helyzet ^^ Azt modjuk belátom, hogy te nálam is.. ö... érdekesebb lehetsz xD Ui.: Az az atomvillanásba ha belenéz az ember, magvakul.. azt a sötétséged múld felül Aki egyszer beipillantást nyer lelkem kis mocsaraiba, az ott is marad xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 18:08:59 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10315 Dátum: 12 feb 03, 18:14:39 » |
|
mondjuk Tobiból sem lehet egykönnyen kiszabadulni. Vajon milyen lehet az ő lelki világa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10316 Dátum: 12 feb 03, 18:31:15 » |
|
Valaki tudna mondani egy jó lövöldözös játékot pc-re? Gondolok ilyen max payne 2, hitman meg ilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10317 Dátum: 12 feb 03, 18:36:37 » |
|
Oké, you won xD most megyek sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10318 Dátum: 12 feb 03, 18:37:45 » |
|
Egész jó játék, remélem elmegy a gépemen,mert nem mostani a gépem xD Tudsz valami letöltő linket hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10319 Dátum: 12 feb 03, 18:43:36 » |
|
Hát ahogy nézem,mostani gépemen biztos nem menne el.Majd a közeljövőbe ugyis beakarok szerezni egy új gépet.Azért köszi hogy ajánlottál játékok ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|