24 dec 02, 21:29:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Z mozifilmek  (Megtekintve 106505 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #285 Dátum: 15 ápr 03, 22:48:01 »

Te hallod, én látok benne rációt! ikszdé
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #286 Dátum: 15 ápr 04, 08:46:18 »

Ha már lehetetlen dolgoknál tartunk.Akár még ez is megtörténhet.
Úgyis túlzottan hanyagolták. Nevet
Lehet Április elsején kellett volna megtalálnom.
http://www.animesforever.com/uploads/posts/t/l-4402.jpg

A szomorú az, hogy ez lett volna a reális és logikus, szóval inkább tény mint tréfa.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #287 Dátum: 15 ápr 04, 14:01:24 »

Azért a viccelődést félretéve Yamcha a legjobb formájában sem tudná legyőzni a Nameki Dermesztőt. Max az első 2 formája ellen helyt állna, de hát már az is milyen sokat jelentett anno. Eljutott ő is Kaito bolygójára, tehát ott már a Vegita íves Goku szintjén lehetett. Bár voltak filler jelenetek az animében, hogy ő is harcolt a Ginyu tokusentai tagja(i) ellen és győzött is... Mondjuk szerintem már ez elég túlzás volt. A 3 éves robotokra való készülésnél nem sokat fejlődhetett, mert inkább csajozott és lustálkodott.
De persze Tien már elpicsázná Dermesztő végső alakját is Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #288 Dátum: 15 ápr 09, 13:18:17 »

Új szint, új szint mindenhol...
Ennyit az áprilisi tréfáról. -_-

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-04-09/goku-new-super-saiyan-god-form-revealed-for-dbz-resurrection-f-film/.86933
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 13:19:32 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #289 Dátum: 15 ápr 09, 13:28:25 »

Lassan az egész színskálán végigmennek, ami Goku hajszínét illeti.  >.<#  Nyelvesít
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #290 Dátum: 15 ápr 09, 13:39:35 »

No, mibe, hogy legközelebb fehér színű lesz? Aztán Narancs, majd Lime Zöld és megyünk így a "csoki barnáig".
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #291 Dátum: 15 ápr 09, 13:49:08 »

Szerintem legyen rózsaszín, ezüst flitterekkel és Vegetával fuzionáljanak össze valami szado-mazo bőrszerkós harcossá.  Nevet De inkább nem adok tippeket Toriyamának, mert még a végén megcsinálja.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #292 Dátum: 15 ápr 09, 15:17:06 »

Ez a kék haj egészen megy a GT-s ruhájához.

Lehet rajong  a kék színért, csak sokáig elnyomták itet a narancssal.

---

Ja már értem, hogyan lett Dermesztőnek öt számjeggyel nagyobb az ereje, mint amit a számológép meg tud jeleníteni

http://www.kanzenshuu.com/translations/flying-postman-press-april-2015-ryusei-nakao/

Szóval csak hasra ütés szerűen kimondta az általa ismert legnagyobb számot...

Ha ismerné  googolplexet, akkor annyi lenne?  ikszdé
http://hu.wikipedia.org/wiki/Googolplex

« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 15:22:32 írta Shiro » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #293 Dátum: 15 ápr 09, 15:23:07 »

Tényleg nem jött be a fanoknak a piros hajú Goku, de sebaj, Toriyama-sensei orvosolja a problémát ikszdé
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #294 Dátum: 15 ápr 09, 16:40:21 »

Ez már tiszta vicc. Annak ellenére, hogy Toriyama elmondta kb 1 éve, hogy "nem lesz több új SSJ szint", erre most itt van még 1 és láss csodát, egy újabb ócska átszinezés, amin kb annyit gondolkodtak, hogy eldobtak egy pénzérmét és amire esett olyan színű lett.

Ez mind még amúgy nem is lenne annyira gáz, ha a fanok nem dobtak volna ki ilyen rajzokat úgy 12 évvel ezelőtt, amikor még népszerű és relatíve új volt a sorozat olyan nevekkel, hogy SSJ6, 7, 8, 9, LSSJ Goku stb.

Arról nem is beszélve, hogy már azokon a fan rajzokon is röhelyesen nézett ki ez a kék haj.

-------------

De azért a GT-t kilőtték a canonból, ahol (még, ha a sztori túlságosan Goku fókuszú is volt és volt is pár plothole) azért még volt bőven kreativítás. Pl: Beby simán veri bármelyik DB vagy DBZ gonoszt kreativítás szintjén, ahogy a gonosz sárkányok erdetének alapötlete is.
És akkor ne is beszéljünk az SSJ4-ről, ami köröket veri AKÁRMELYIK SSJ szintet kinézet terén és még a Saiya-jinek mitoszába is jól illik, ezzel a seggből elúzott SSJ goddal ellentétben, amibe kb annyi kreativitás szorunk, hogy bármelyik fanmade SSJ szint jobb nála.

De végül is mit vártunk, nem? Így sokkal könyebb eladni az akciófigurákat, csak újra kell festeni őket.

Na... Kipanpogtam magam...
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 16:46:37 írta Exkirion » Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #295 Dátum: 15 ápr 09, 19:09:11 »

Ez már tiszta vicc. Annak ellenére, hogy Toriyama elmondta kb 1 éve, hogy "nem lesz több új SSJ szint", erre most itt van még 1 és láss csodát, egy újabb ócska átszinezés, amin kb annyit gondolkodtak, hogy eldobtak egy pénzérmét és amire esett olyan színű lett.

Ez mind még amúgy nem is lenne annyira gáz, ha a fanok nem dobtak volna ki ilyen rajzokat úgy 12 évvel ezelőtt, amikor még népszerű és relatíve új volt a sorozat olyan nevekkel, hogy SSJ6, 7, 8, 9, LSSJ Goku stb.

Arról nem is beszélve, hogy már azokon a fan rajzokon is röhelyesen nézett ki ez a kék haj.

-------------

De azért a GT-t kilőtték a canonból, ahol (még, ha a sztori túlságosan Goku fókuszú is volt és volt is pár plothole) azért még volt bőven kreativítás. Pl: Beby simán veri bármelyik DB vagy DBZ gonoszt kreativítás szintjén, ahogy a gonosz sárkányok erdetének alapötlete is.
És akkor ne is beszéljünk az SSJ4-ről, ami köröket veri AKÁRMELYIK SSJ szintet kinézet terén és még a Saiya-jinek mitoszába is jól illik, ezzel a seggből elúzott SSJ goddal ellentétben, amibe kb annyi kreativitás szorunk, hogy bármelyik fanmade SSJ szint jobb nála.

De végül is mit vártunk, nem? Így sokkal könyebb eladni az akciófigurákat, csak újra kell festeni őket.

Na... Kipanpogtam magam...

Toriyama-ról csak annyit, hogy:
1. szintén kb 1 éve adott egy interjút, amiben végre megtudtunk mindent kb 30 év után, amiket akár a mangába is belerekhatatott volna, mint pl C-17 és C-18 nevei, amiket nem tudom, miért csak 30 év után mondott el, ja, és hogy honnan is ered valójában Buu.

2. rengeteget vett át a Kinnikuman-ból (pl erőszint mérés, asspull power up, érzelem dús negatív karakterek stb).

A filmről meg annyir, hogy nem véletlenül nincs története és van tele hülyeségekkel, mert tudják,  hogy a franchise neve és főleg Goku neve simán eladja, bármit is adnak ki.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #296 Dátum: 15 ápr 09, 19:18:23 »

Úgy tűnik mégis igazam lett a hajszínes témával. Nevet
Ha a csillagok árnyalatait nézzük fölösleges lenne a kéken túl menni.
Már "megértek".
Előző formánál azért jobban tetszik nekem.Az már biztos. kacsint
Bár anno készült első fan-madet nem veri,sőt attól azért messze van.

Ja már értem, hogyan lett Dermesztőnek öt számjeggyel nagyobb az ereje, mint amit a számológép meg tud jeleníteni

http://www.kanzenshuu.com/translations/flying-postman-press-april-2015-ryusei-nakao/

Szóval csak hasra ütés szerűen kimondta az általa ismert legnagyobb számot...

Ha ismerné  googolplexet, akkor annyi lenne?  ikszdé
http://hu.wikipedia.org/wiki/Googolplex
Ha ez összejönne akkor előbb puszítaná el saját magát,meg az egész világot mielőtt egyáltalán megmozdulhatna. smirksweat

Úgy tudom Toriyama próbál az egyszerűségre menni,tehát hogy minél kevesebb különböző szint legyen,és inkább a technikákra akar fókuszálni.
Ami érthető.
Már csak többiek vannak lemaradva.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 19:23:46 írta K ichigo » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #297 Dátum: 15 ápr 09, 19:21:59 »

....Toriyama próbál az egyszerűségre menni,tehát hogy
minél kevesebb energiát kelljeb beleölnie valamibe, amin aztán sokat kaszál.

Tessék, javítottam.
Szerintem te se hiszed el, ezt a kerítőszöveget, ugye? Akárki 50+-os IQ-val képes lenne ennél jobb formákat kitalálni kb 10 perc alatt, amíg a budin ül. Aki olvassa a DB multiverse-t esetleg, az tudja. Ők se szálltak el a kreativítástol, de már milliónyival több van benne, mint ebben a filmben.

A Battle of Gods-ra azért nem tudok annyira haragudni, mert bár a sztorija meg az SSJ god egy szutyok, de behoztak két tok szerethető egyedi karaktert vele.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 19:25:22 írta Exkirion » Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #298 Dátum: 15 ápr 09, 20:08:13 »

....Toriyama próbál az egyszerűségre menni,tehát hogy
minél kevesebb energiát kelljeb beleölnie valamibe, amin aztán sokat kaszál.

Tessék, javítottam.
Szerintem te se hiszed el, ezt a kerítőszöveget, ugye? Akárki 50+-os IQ-val képes lenne ennél jobb formákat kitalálni kb 10 perc alatt, amíg a budin ül. Aki olvassa a DB multiverse-t esetleg, az tudja. Ők se szálltak el a kreativítástol, de már milliónyival több van benne, mint ebben a filmben.

A Battle of Gods-ra azért nem tudok annyira haragudni, mert bár a sztorija meg az SSJ god egy szutyok, de behoztak két tok szerethető egyedi karaktert vele.

Az lehet, hogy Beerus meg Whis jók lettek, de csak 3-4 karakterrel (+ Goku és Vegeta ugye) meg látványos harcal ma már nem lehet jónak nevezni semmit. Mert ennyi erővel a Bleach maga a tökéj lenne, s mindketten tudjuk, hogy ott pont azért lett elvérezve, mert már csak néhány karakterre és a harcokra mentek.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #299 Dátum: 15 ápr 09, 20:43:26 »

Jaja, akármennyire is imádom Bili-nagyúrt, nem érte meg csak miatta és a mestere miatt behozni egy totál új irányt a DBZ-nek. Ez a God dolog és sok Hakaishin szinte egy egész löketet ad a manga, anime folytatására, aminek én egyáltalán nem örülnék...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins