DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #180 Dátum: 14 dec 19, 20:08:09 » |
|
Vegeta egy szintben Gokuval a poszteren csak azért, hogy megint újból a ,,,,,, se tudja miért megalázzák? Ahj.
|
|
|
Naplózva
|
...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #181 Dátum: 14 dec 19, 20:28:40 » |
|
Ja, majd pont egy Dermesztő fogja megalázni őket... Itt már csak az Istenek jelentenek veszélyt rájuk, akarom mondani Hakai-shinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #182 Dátum: 14 dec 20, 13:28:43 » |
|
Nem őket, csak Vegetát. Tavalyi film után én már mindent kinézek belőlük. Amúgy ki más mint Fireza? Mégis csak ő lesz elviekben a főellenség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #183 Dátum: 14 dec 20, 17:02:21 » |
|
Friezának LEGALÁBB egy 100szoros Power Up-ot kéne kapnia, hogy TALÁN felvegye a versenyt Vegitáékkal. Ha nem fogják normálisan megmagyarázni a dolgokat, akkor nagyon pocsék filmnek nézünk elébe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DasOmen
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #184 Dátum: 14 dec 20, 20:45:48 » |
|
Pontosan ez a gond, még akinek fogalma sincs az erőszintekről -mm számokban leírva- is tudja, hogy Frieza 150 évaddal ezelőtt volt boss. Erőorientált történetekben talán a legrosszabb, ha "visszanyúlnak a gyökerekhez" és ahogy írtad százszor gyengébb karaktert feltápolnak. És tényleg vicc, hogy ott lenne 1-2 af manga amiből szintén tudnának történetet gyártani, akár noncanon movie szinten is, még azokban is több értelem lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #185 Dátum: 14 dec 21, 13:58:05 » |
|
Trailerből. Goku átváltozás nélkül van egy szinten Dermesztővel, ami reális. 0:40-nél és 0:42-nél mutatják Dermeztő két csicskását. (páncélzatból ítélve) Egyik tippem, hogy közülük lesz valamelyik a főludas, és Dermesztő meg csak a mumus. A trailer végén 0:56-nál Dermesztőt sárga aura veszi körül na és az az üvöltés, csak nem szuper csillagharcossá akar változni? (Ez jóval nagyobb power up, mint az 5. forma) Ha igen, akkor úgy esélyes neki. Ja nem, mert átváltanak SSJ2-be oszt szia fagyi árus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 21, 14:03:51 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #186 Dátum: 14 dec 21, 14:10:00 » |
|
Shiro: Gokunak még alapformában is csipáznia kéne Dermit. Ráadásul lehet megint benne van a GOD erő, hisz az előző filmben is sima állapotban meg SSJ1-ben használta. Ha igen, akkor úgy esélyes neki. Ja nem, mert átváltanak SSJ2-be oszt szia fagyi árus. Erről beszélek... Egy SS2 is túlerő lenne Frieza ellen, nem hogy 3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #187 Dátum: 14 dec 21, 14:18:59 » |
|
Frieza kap majdvalami god módot valahogy, de ha a sárkány adja akkor bullshit, mert a sárkánynak nincs elég ere arra sem, hogy megölje az eredeti friezűt, nemhogy Gokuék szintjére erősítse őt. Mondjuk azt kérik, hogy Goku ereje ruházódjon át rá, akkor lehet, hogy működne.
De akkor is.... Frieza? Komolyan? Látszik, hogy a DBZ alkotóknál (beleértve Toriyamát) már rég kihunyt bármi kreativítás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 21, 14:19:43 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #188 Dátum: 14 dec 21, 15:31:59 » |
|
Csabi28: God módot nem számolom bele, a felerősített Freeza klónt igen. De mint tudjuk a "hivatalos" pont fordítva van.
Amit én reálisnak tartok, hogy Freezának még az alap szintű Goku ellen sem szabadna esélyesnek lennie. (God mod megint csak elfelejtve)
Aztán Freezával nincs igazán gond, mert úgymond a legjobb DBZ boss. Nincs semmi féle cafatokból újrarakom magam és elpusztíthatatlan vagyok képessége. Csupán bazi erős volt ellenfelei nem igen láttak reális esélyt a legyőzésére.
Táhat, ha nem csinálták volna, hogy egy alig néhány tízezres erővel rendelkező harcosok pár hát alatt fel poweruppolódnak, hogy legyőzzenek egy fél millás bost ami a harc közben kap egy 200x-as szorzót. Vegita odament a namekra 24.000-rel és eljött vagy "két millával".
Az nem volt elég, hogy a galaxis fő istene egy év alatt 10x-esére tápolta Gokut. Kellett az az 1 napos kirándulás, hogy 1000x-eséra nőjön az ereje. (Pontosabban 1666,66 és nem viccelek egy nap alatt ekkora powerupot kapott)
Freeza igzagalmas boss fight volt, még az ezer évig tartó öt percel is. Meg letr itt héroszi eposz, mikor Goku SSJ-be váltott. De én anno azt hittem, hogy csak triplájára nőtt az ereje, nem 50x-esre.
S ugyan ez van a Cell sagában is csak beleraktak új SSJ szinteket.
Cell is elvileg ingyen klónozta magát. Elszívta volna azok erejét, oszt kisujjal taposná el Birsalmát.
Mondom jók és izgalmasak azok a részek, de utólag belegondolva iszonyatosan elszalad a ló a powerupokkal. S már egyszerűen nem tudok komolyan venni egy alap szintű Gokut hiába gondolom, hogy kétszáz millás ereje van.
Szóval a Freeza sagát jobban ki lehetett volna dolgozni, s közben erősen korlátozni a powerupokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #189 Dátum: 14 dec 21, 15:39:33 » |
|
No igen, tényleg nagyon megszaladtak a harci erők a Namek sagán, utána meg már olyan nagyok lehettek, hogy inkább nem is matekozott velük Toriyama "Sima" DB-ben elég illúzióromboló, hogy ilyen max 200-300as harci erők voltak, a Z-ben pár tíz rész alatt meg több százezrek lettek... Ezek után így visszagondolva Piccolo Daimao meg társai egy büdös nagy senkik. Sőt, Goku testvére is... Valóban nem kellett volna ennyire megszaladni a számokkal, mert egy az, hogy hülyeség, kettő: így már nem lehet komolyan venni a dolgokat. Bár ez már OFF. De akkor is.... Frieza? Komolyan? Látszik, hogy a DBZ alkotóknál (beleértve Toriyamát) már rég kihunyt bármi kreativítás.
Nem tudom ki írta itt, vagy nem itt, de nagyon adom a mondatát: Toriyama-nak kellett egy új versenykocsi és luxus családi ház, ezért összefirkált gyorsan egy DBZ movie-ra valót... Cell legyőzésénél véget kellett volna vetni az egésznek, a Buu Sagaban egyedül az SSJ3 Goku és Vegita nagy elismerése volt az értékelhető, minden más ****. Piccolo karakterét is megerőszakolták a kis Trunks meg Goten meg nevetségesen ópé. A Gt meg úgy rossz, ahogy van...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 21, 15:45:18 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #190 Dátum: 14 dec 21, 16:01:03 » |
|
Most jut eszembe, ha már SSJ God. Tegyük fel, hogy Goku alap ereje Dermesztő óta nem változott az előző movie-ig. (de mint tudjuk powerup powerup) Tehát SSJ3 =3millax400=1.2milliárd és Birsalama egy pöcivel lecsapja. Birsalama ~ SSJGod > SSJ3 Goku elveszti a god módot, de még mindig fel tudja venni a harcot Birsalmával, ergo erősebb alap formában, mint korábban SJ3-ként. Dermesztő? Aki tudja magyarázza meg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 21, 16:02:18 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #191 Dátum: 14 dec 27, 19:46:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #192 Dátum: 14 dec 27, 20:43:08 » |
|
Úúú ez a kép cseszett epik lett Csak kár, hogy full hülyeség Bár az egész film egy nagy baromságnak tűnik, szóval ki tudja... Lehet látunk valami hasonlót Egyébként én imádtam a kis DB-ben azt a korszakot, amíg Zseniális Teknős tényleg zseniális volt Z-ben meg már meg sem erőltette magát, hisz még egy gyenge Piccolo Daimaoval sem bírt el Viszont!!! Ahogy korábban is írtam, tuti Dermesztő katonáival fog harcolni Azok ellen még bőven lehet esélye. Hajrá, Roshi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #194 Dátum: 14 dec 27, 23:21:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|