24 dec 02, 23:27:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Z mozifilmek  (Megtekintve 106689 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Dave SSJ4
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 13 szep 13, 14:16:10 »

Még mindíg töltöm én is ikszdé, alig jön lefele annyian szedik
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #136 Dátum: 13 szep 13, 14:21:48 »

Azért majd ha lejött írd le, hogy tényleg azt töltötted-e le, ami ki volt írva. Nevet
Naplózva
Infy
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #137 Dátum: 13 szep 13, 14:46:44 »

Az Mosolyog Ma jelent meg Blu-ray -en és DVD -n, így már nem igazán lesz fake anyag a neten. Már csak egy angol felirat kell majd hozzá Nyelvesít
Naplózva

dmsasd
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #138 Dátum: 13 szep 14, 01:10:47 »

Aki már nem bír várni a feliratig annak itt van DBZ BoG (BD 1280x720 AVC AACx2)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=cxrDIS6AevU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cxrDIS6AevU</a>
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #139 Dátum: 13 szep 14, 01:12:45 »

"A videó FOX anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt"  Szomorú
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #140 Dátum: 13 szep 14, 01:23:40 »

Nyaa ról le lehet tölteni. Amúgy semmi extrát ne várjatok tőle egy vicc az egész. A korábbi Turble-ös speciál Vegeta öccséről szerintem sokkal élvezhetőbb volt.

Az egész film kb összefoglalható annyiban h:
Bills kicsit harcol gokuval benéz Bulma szülinapi zsúrjára berág egy adag pudig miatt és nekiáll tombolni, aztán jön goku megkérdezik shenlongtól hogy mi a szitu az ssj goddal, harcolnak kicsit és The end.

Tulajdonképpen több benne a mókás, vicces jelenet, mint a lényeg és még Pilaf-al is húzzák az időt. Aranyos, vicces és ennyi.

Azt mondjuk meg kell jegyeznem, hogy Bills valami fergeteges lett, instant kedvenc. A karakter designja és a személyisége, mega  viselkedése is iszonyú komoly. Nagyon nagy arc a csóka Nevet Kicsit olyan mintha Gokut meg Piccolo-t kereszteznénk személyiségre Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 14, 01:26:24 írta Exkirion » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #141 Dátum: 13 szep 14, 02:25:35 »

Az a bajom ezzel, hogy kaptunk egy nagy adag semmit.
Semmit nem tudtunk meg Billsékről, nagyon nincsenek kibontva a karakterek, pedig nagyon érdekes lett volna. Ráadásul a végén eltűnnek és nincs folytatása a dolognak. Ez így nagyon kevés.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 14, 09:31:17 írta samdav » Naplózva
Infy
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #142 Dátum: 13 szep 14, 08:26:10 »

Angol felirat: http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/5176200/dragon-ball-z-battle-of-gods-en
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #143 Dátum: 13 szep 14, 12:28:05 »

Megnéztem, hát én ezt csak nagyon nagyon nagyvonalúan nevezném feliratnak. Olyan mintha valami olyan japán cóka tolta volna alá, aki világ életében 2-es volt angolból. Szörnyen rossz minőségű.
Naplózva

Infy
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #144 Dátum: 13 szep 15, 13:58:01 »

Valóban borzalmas, én nem is néztem vele végig a filmet.

Ez már valamivel jobb: http://www.addic7ed.com/updated/1/79180/0 ma megpróbálom ezzel megnézni a filmet Mosolyog
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #145 Dátum: 13 szep 15, 14:36:02 »

Én is csak rossz angolos felirattal láttam. Valószínűleg gugli transzléttal készült. De azért a nagyja érthető volt.

A film maga nem volt rossz, bár a harcot untam. 15 évnyi Dragon Ball után igazából már alig-alig érdekel Szomorú

Hopp, ápdét: már rendes angollal van fenn: http://www.dblegends.com/
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 14:41:44 írta zoldkabatos » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #146 Dátum: 13 szep 20, 14:25:28 »

Dragon Ball Z Battle of gods:

Egyből bele is csapnék a közepébe: ez nagyon gyenge movie lett...

Történetet nem is nagyon kerestem benne, mert ez a a moviek-ra sose volt jellemző, de maga a Dragon Ball lényege, az epic fight-ok, azok is hol voltak ? A másfél órás movie-ban volt kemény 10 percnyi ütközet... Az első kettő, amikor Billis aláz mindenkit, azok voltak a legjobbak és persze hogy azokat is lőtték el a trailerekben...

Ha már itt tartunk; Billis. Ő volt a lelke ennek a filmnek. Komolyan ha ő nincs, akkor az egész egy használt zsebkendőt se érne. Az ő karaktere nagyon tetszett Nevet Laza, vagány és még vicces is Mosolyog Nagy favourite lett és szerencsére most nem a klasszikus jó győz happy end lett.

Pillaffék belehozása nem tudom miért kellett. Az egésznek semmi értelme nem volt, de még élvezni se lehetett. Nekem már a sima DB-ban is az első visszatérésüknél untam a dolgot, de most már folyton ott vannak mindenhol... Irritáló! Meg ez is mi, gyerekké változnak és a csaj elpirul a kis Trunks közelében  Hmm? Az ilyeneknél fogom a fejem! Meg pisztollyal lövöldöznek, de áá nincs semmi baj, nevessünk rajta. Ha már nevetés...

... Vegita meg Piccolo miket műveltek te jó ég ?!!!! Totál ellent mondtak a karakterüknek ( bár az utóbbi már a Buu-sagában is -.-' )

Mr. Satan meg nem ismerte Dendét, miközben ott kóborogtak a sivatagban hosszú részeken át... Vágom hogy filler, de akkor már Vegita öccsét (.... ) is elfelejthették volna, de neem, azt meg kellett említeni. Ja meg Freeza neve is annyira emlegetve volt, csak tudnám miért... Cell 100-1000szer erősebb lehet Freezánál, Buu 100-1000szer erősebb Cellnél, Hakaishin meg legalább ennyiszer, mint Buu. Na és akkor egy egymilliószor gyengébb legyőzése jár a fejébe, hogy: "Úú, legyőzte Freezát! Érdekes..." EZEK NÉZTEK EGYÁLTALÁN 1 DARAB RÉSZT IS A Z-BŐL ?!!!!

Az a totál random flashback se kellett volna, hogy Vegita már ismerte Billist. Annyira utálom az ilyeneket nem csak animékben, hanem egy-egy filmek új részében is...

A SSJ GOD is olyan bénán nézett ki, ahogy az csak lehet. SS3 sokkal "Istenebb".
A háttérzenékkel is nagyon spóroltak és a CGI effektek alkalmazása is nagyon szembetűnő volt... Valahogy nem illett bele az egészbe.

Szóval ami tetszett nekem ebből az egészből az Billis karaktere és ahogy alázott mindenkit. Ja meg az ending, az hangulatos volt Nevet

A filmre egy 5/10-nél egyszerűen nem tudok többet adni, akármennyire is szerettem volna...

A folytatással kapcsolatban: A rész végén valóban elég nagy a gyanú, hogy gondolkodnak 1 új db sorozatban, amire én annyit válaszolnék: NE!!!! A Buu saga óta az egész elvesztette a varázsát. Ez a mindig van egy erősebb dolog már a cell saga-ban bőven ki volt tárgyalva, nem kell tovább ragozni. A mangaka is ott akarta befejezni az egészet, ami jobb is lett volna. Én például a Z-t a Cell részek végéig 5-6szor láttam, a Buu és Gt-t pedig 2szer, azért látszódik is a színvonal...

Egy külföldi fórumozó fogalmazta meg ezt jól: a Dragon Ball egy kultusz anime, viszont már teljesen felhasználták minden előnyét. Nem szabad lerágott csontokat kapargatni, mert erőlködésnek tudjuk mi a vége és ez már látszódik a Buu saga óta.

Ez a mozifilm egyestés dolognak elmegy, nem kell folytatni köszönjük. 12 univerzum minden élőlényét és Istenét bemutatva talán még érdekes lenne az első 2nél, de utána úgy járna a dolog, mint a Gt-ben: "Ajj még van 3... "
Szóval nem kell folytatás és kész, ez így jó ahogy van, akarom mondani már rég elrontották, ne rontsák tovább.

« Utoljára szerkesztve: 13 szep 20, 21:18:32 írta Csabi28 » Naplózva

naruto fan mester
Chuunin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #147 Dátum: 13 szep 20, 23:40:08 »

Idézet
... Vegita meg Piccolo miket műveltek te jó ég ?!!!! Totál ellent mondtak a karakterüknek ( bár az utóbbi már a Buu-sagában is -.-' )
Nem értem mi ért mondod ezt. Vegita teljesen logikusan cselekedett, hiszen tudta hogy nincs más esély mint Bills talpát nyalni ahogy az apja tette. Másrészt ez a Vegita már jóval enyhébb mint a régi..

Idézet
Ja meg Freeza neve is annyira emlegetve volt, csak tudnám miért... Cell 100-1000szer erősebb lehet Freezánál, Buu 100-1000szer erősebb Cellnél, Hakaishin meg legalább ennyiszer, mint Buu. Na és akkor egy egymilliószor gyengébb legyőzése jár a fejébe, hogy: "Úú, legyőzte Freezát! Érdekes..." EZEK NÉZTEK EGYÁLTALÁN 1 DARAB RÉSZT IS A Z-BŐL ?!!!!
Kezdjük ott hogy Cell létezéséről a föld lakókon kívül nagyon senki se tud, tudott nem hogy még a téli álmát töltő Bills. Buu pedig több millió ezelőtt tevékenykedett utoljára szóval érthető hogy Bills nem igazán emlékezett rá. Whisnek pedig biztos volt jobb dolga mint a föld történéseit követni. Freeza viszont más tészta. Hiszen ő volt a Galaxis ura.

Pusztán ennyi gondom volt a vélemény kifejtéseddel. A grafika nekem sem tetszett igazán, mind ahogy a CGI-se, de ennyi legyen a legkisebb gond. A film szerintem így is méltó a többihez.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #148 Dátum: 13 szep 21, 09:33:35 »

Cell nevének megemlítését én se vártam volna, mert ő elég új, de pl.: Buu-ét vagy Daburáét mondhatták volna, mert elég ismert személyek voltak a világegyetemben és nem kicsit erősebbek Dermesztőnél.

Az utóbbi nevének megemlítése se zavart volna, csak annyiszor előjött, hogy már én éreztem túl hype-olásnak
Naplózva

Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #149 Dátum: 13 szep 24, 09:29:30 »

Szerintem jó film volt, és tetszett, hogy nem az lett, hogy Goku jól lehenteli, és győztek, és vége.

Ami miatt különösen jónak mondanám, hogy végre nem az a főboss, hogy "ÁÁÁ erős vagyok, leverek mindenkit, elpusztítom a világot, mer én gonosz, kegyetlen, és erős vagyok!", hanem egy ilyen vicces karakter lett, aki imád zabálni. Szerintem Bills hatalmas lett, azon meg mikor Vegeta elkezdett táncolni, jót röhögtem, de az egyik epic momentumom az volt, mikor Bills megütötte Bulmát, Vegeta meg átment Berzerkerbe.
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins