batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #75 Dátum: 13 márc 18, 14:37:51 » |
|
soha nem volt (sajnos ) értelme az ssj2 szintnek. vagy legalábbis 3 ssj szintnek. soha nem lehetett meg külömböztetni főleg a végén. Gtben gokut kb egyszer néhány pillanatig lehett látni ssj2 ben. meg lehett volna anno gohannál oldani máshogy az ssj2-őt., is Azért is fölös az ssj2 mert ha ssj1 be nem bírnak valakival ugyis 3. szintre kapcsolt goku.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #76 Dátum: 13 márc 18, 14:52:41 » |
|
Hát igen, a feledés homályába merült, mint a Kaio-ken :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #77 Dátum: 13 márc 18, 15:03:23 » |
|
hát igen, ez a ssj godo amugy is egy kaiokenre hasonlít..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #78 Dátum: 13 márc 18, 18:46:49 » |
|
Én amúgy elolvastam az interjút, és komolyan Bills-nek hívják a cica(fiú) isten? Tök fura név számomra
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #79 Dátum: 13 márc 18, 22:42:02 » |
|
Inkább annak ne olvassatok utána, hogy miről fog szólni a film és hogy működik ez az SSJ god, mert én megtettem és garantálom, hogy elmegy a filmtől a kedvetek...
Tiszta gáz az egész....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #80 Dátum: 13 márc 19, 00:50:51 » |
|
Én vállalom a következményeket. Nyugodtan írd, meg ide vagy privátba és rendezek csoportos öngyilkosságot többedmagammal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 13 márc 19, 06:51:36 » |
|
Itt leírtak pár dolgot: http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball_Z:_Battle_of_Gods Figyelem, életveszélyes tartalom, csak saját felelősségre!Nem igazán terveztem a megnézését, de így már tényleg nem valószínű, hogy rászánjam magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #82 Dátum: 13 márc 19, 15:37:56 » |
|
Én eleve ugy áltam hozzá hogy lesz goku és többiek, és nagyjából ennyibe ki merült az egész, nem igazán voltak elvárásaim. újj infók tudatában majd lefsom a bokám. Ezt a storyt minden übereli..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 15:57:13 írta batai15 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fed
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 13 márc 19, 18:51:17 » |
|
A Dbz movie-k történetei amúgy is hányadékok,azt a párat,amit meg bírok nézni,azt is inkább csak a hangulat,vagy egy fanolt karakter miatt szeretem,de soha sem voltak kötelező darabok. Nézős az új szint miatt,azt jónapot,bele nem hal senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #84 Dátum: 13 márc 19, 18:54:03 » |
|
Kicsit offf, de valaki meg tudná mondani a sima dragon ball moviek, miért mind egy kaptafára mentek? lényegében a dragon ball pár részét dolgozták fel, csak más més köntösbe. főleg az utolsó 4. ami gt animációs volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #86 Dátum: 13 márc 21, 15:44:42 » |
|
Juj a vége nagyon csúnya volt... ez a bills tényleg kajak nagyon erős.. tarkón verte gokut mint a nyulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #88 Dátum: 13 márc 21, 17:04:50 » |
|
Számomra ez a moovie nem létezik. Nem tartalmazza a dragon ball kánon és a világra sem jött. Csináltak egy sztorit aminek nincsen tétje és lerombolja a dragon ball mítoszt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 21, 17:06:41 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #89 Dátum: 13 márc 21, 17:59:51 » |
|
Kicsit offf, de valaki meg tudná mondani a sima dragon ball moviek, miért mind egy kaptafára mentek? lényegében a dragon ball pár részét dolgozták fel, csak más més köntösbe. főleg az utolsó 4. ami gt animációs volt.
Ezt a kérdést, ebbe a témába tedd fel. Hm... Eléggé csak játszadozott Gokuékkal, Bills. Ámbár látom sokan nagy ellenszenvvel fogadjátok ezt a mozit, én ettől függetlenül kíváncsi leszek rá és megnézem
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|